Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 марта 2024 PRO

Ольга

Менеджер, помічник керівника, 16 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший адміністратор

с 12.2021 по 01.2024 (2 года 1 месяц)
Частна клініка, Днепро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Адміністратор клініки обслуговує насамперед відвідувачів – відповідає на телефонні дзвінки, робота з медичною документацією. (заводити карточку клієнта, журнал реєстрації, виконувати функції реєстратора) , приймає плату за прийом, записує на наступний , стежить за розкладом лікаря, грамотна консультація пацієнтів щодо проведення процедур. ( в межах компетентності.) Також стежить за порядком клініки, виконує розпорядження керівника, тайм-менеджмент (керування календаря керівника, нагадування про зустрічі, заходи, події та інформування про поточний процес).

.

Менеджер по работі з клієнтами

с 11.2020 по 03.2021 (4 месяца)
Журнал " Sport & City", Дніпро (ЗМІ, медіа)

Залучення нових клієнтів для розміщення інформації про їхню діяльність на сторінках журналу, робота з існуючими клієнтами. Організація життєдіяльності офісу.
Виконання доручень керівника, організація та проведення фестивалів.

Секретар

с 11.2018 по 08.2019 (9 месяцев)
УДХТУ, Дніпро (Освіта, наука)

Ведення журналу вхідних/вихідних документів, підготовка та реєстрація гарантійних листів, діловодство. Прийом вхідних дзвінків, електронних листів, перенаправлення їх за призначенням.

Старший адміністратор магазина

с 01.2013 по 01.2017 (4 года)
Сеть магазинов " Все по 65", Днепр (Роздрібна торгівля)

Організація безперебійної роботи торгового залу, керівництво персоналом, організація та контроль їхньої роботи у торговому залі. Замовлення та приймання товарів, контроль стану чистоти та порядку у ТЗ, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, контроль справності обладнання, консультування покупців, супровід продажів. Допомога у проведенні інвентаризації, ведення документообігу та звітності.

Помомічник керівника

с 05.2002 по 08.2012 (10 лет 3 месяца)
ЧП " Дніпропетровський Дизайн Центр", Днепро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання особистих доручень керівника. Замовлення канцелярських та господарських товарів, води, продуктів. Допомога в організації зустрічей та заходів, проведення переговорів, прийом вхідних дзвінків, електронних листів, перенаправлення їх за призначенням.
Контроль виконання робіт. Ведення журналу вхідних/вихідних документів, підготовка та реєстрація гарантійних листів, закупівля витратних матеріалів.

Образование

УДХТУ

Хімічні технології та екологія (ХТ и Э), Дніпро
Высшее, с 2018 по 2021 (3 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop Adobe

Знание языков

  • Украинский — выше среднего
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Бажання працювати і розвиватися, швидко навчаюсь новому, пунктуальна, комунікабельна, відповідальна, з активною життєвою позицією. Стресостійка, є здатність до організації та управління. Без шкідливих звичок. Вміння працювати в команді та швидко знаходити спільну мову з людьми, орієнтація на результат, високий рівень самомотивації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: