Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 сентября 2018

Марина

Экономист-юрист, 12 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ПІБ: Левенко Марина Георгіївна

АДРЕСА: м. Київ

ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 03 вересня 1982 року

ГРОМАДЯНСТВО: громадянка України

СІМЕЙНИЙ СТАН: заміжня

ТЕЛ:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА:
2000 - 2005 р. - Академія адвокатури України, спеціальність – юрист.
2007 - 2009 р. - Подільський державний аграрно-технічний університет, спеціальність - економіст.

ДОСВІД РОБОТИ:
2003 р. - юрист в ТОВ "Вінніл Компклект .
2005 р. - помічник судді Апеляційного суду м. Києва.
2007 р. - провідний спеціаліст відділу законопроектної та нормативно-правової роботи Департаменту правової та законопроектної роботи Мінагрополітики України.
2009 р. - провідний спеціаліст відділу стратегії та прогнозування аграрної економіки Департаменту економіки та управління державною власністю.
2011 р. - головний спеціаліст відділу стратегії та прогнозування аграрної економіки Департаменту економіки Мінагрополітики України.
2017 р. - головний спеціаліст відділу законопроектної та нормативно-правової роботи Департаменту правової та законопроектної роботи Міністерства аграрної політики та продовольства.
2017.- Науковий співробітник УІЕСР.


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
висока відповідальність, комунікабельність, порядність, пунктуальність, уважність.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ:
робота в електронній системі PROZORRO; надання консультацій щодо питань пов'язаних із забезпеченням порядку визначення предмета закупівлі згідно Єдиного закупівельного словника відповідно до наказу Мінекономрозвитку від 17.03.2016 № 454 «Про затвердження Порядку визначення предмета закупівлі»; Проведення тендерних процедур, написання тендерної документації та протоколів; розгляд звернень фізичних та юридичних осіб; супроводження господарської діяльності підприємств; підготовка та коригування господарських договорів; моніторинг законодавчої бази; претензійно-позовна робота; підготовка та подання заяв та листів від імені Товариства, представлення інтересів Товариства в державних установах; супроводження інтересів фізичних та юридичних осіб у суді; організація розробки пропозицій щодо пріоритетних напрямів, економічної стратегії та механізмів розвитку економіки; участь у проведенні навчальних заходів, зокрема, нарад, конференцій, семінарів, круглих столів; знання операційної системи Windows, Word; робота з пошуковими системами, сайтами Інтернет-ресурса, електронною поштою; вільно володію українською і російською мовою, англійською - із словником

КОРОТКЕ ФОРМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРИНАЛЕЖНОСТІ І ДОСВІДУ:
Здобуття посади, пов'язаної з можливістю набуття нового досвіду, використання і розвитку вже наявних знань і навиків. Подальше кар'єрне і особове зростання .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: