Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 августа 2018

Татьяна

Администратор проекта

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация


Мета: заміщення вакантної посади адміністратора

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
2014—2018рр. — Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова (факультет української філології спеціальність «Літературний редактор », освітньо-кваліфікаційний рівень — бакалавр).

Досвід роботи:
Липень-серпень 2016р. – розшифровка та редагування аудіо-інтерв`ю.

Липень – серпень 2018р. – ТОВ «Новий канал», проект «Хто проти блондинок».

Обов`язки: пошук і підбір реквізиту, ведення таблиці з обліку наявного реквізиту; організація розвозки для учасників та знімальної групи; створення заявок на транспорт в програмі “1С”; заповнення маршрутних листів; робота з ведучою (контроль графіку та створення комфортних умов для роботи); контроль гриму учасниць та ведучої відповідно до графіку зйомки; організація роботи стажерів та контроль виконання поставлених задач); організація кейтерінгу.

Освітньо-кваліфікаційна практика:
Жовтень – листопад 2016р.
Травень – червень 2017р.
редакторська практика - програма «Абзац», «Новий Канал» - журналіст. Обов`язки: пошук тем для зйомок сюжетів; розшифровка відзнятих матеріалів; участь та допомога у знімальному процесі;

Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, енергійна, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно розмірковувати, старанно і відповідально ставлюсь до покладених на мене обов’язків, пунктуальна. Можу працювати в стресовому режимі та режимі мультизадачності, швидко реагую та знаходжу шляхи вирішення проблем. Ніколи не зупиняюсь на досягнутому, прагну постійного самовдосконалення як у професійному плані, так і в особистих якостях. Незаміжня. Шкідливих звичок не маю. Готова до ненормованого робочого дня.

Додаткові відомості:
•Досконало володію українською та російською мовами, англійська - Intermediate;
•Практичний досвід роботи з комп’ютером ( MS Office : Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
•Досвід роботи з програмою “1С”: створення заявок на витрати коштів та фінансових звітів на основі них; заявки на транспорт)
•Володію практичними навичками редактора та коректора;


Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: