Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 октября 2018

Елена

Учитель математики, физики

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Портфоліо
вчителя математики, фізики та природознавства
Волноваського ліцею
Калмикової Олени Павлівни
Загальні відомості
Освіта
У 1991 році закінчила Хлібодарівську середню школу з золотою медаллю; з 7 класу навчалася заочно у Республіканській фізико-математичній школі при Київському університеті імені Т.Г. Шевченка та Республіканському телебаченні.
Професійна освіта
Закінчила Слов’янський державний педагогічний інститут у 1996 році, диплом з відзнакою.
Спеціальність, кваліфікація за дипломом:
Вчитель математики та фізики
Додаткова професійна освіта
Курси підвищення кваліфікаціі у Донецькому обласному ІППО “ Забезпечення якості фізичної та астрономічної освіти шляхом упровадження інноваційних технологій навчання ” у 2015 році.
Успішно пройшла Е-курс Microsoft «Уміти жити : розвиток навичок 21 століття за допомогою інформаційних технологій » у 2015 році. Вчитель 1 категорії.
Стаж роботи:
19 років
Професійне кредо:
“ Предмет математики настільки серйозний, що не варто упускати жодної можливості зробити його цікавим ”
© Блез Паскаль
Проблема, над якою працюю:
“ Міжпредметні зв’язки на уроках математики та фізики ”
Керівник шкільного методоб’ єднання вчителів математики, фізики, інформатики та економіки Волноваського ліцею.
З 2009 по 2014 рік секретар профсоюзної організації Волноваського ліцею.
Секретар районного методоб’єднання вчителів фізики.
Учасниця робочого семінару інстітуту педагогіки НАПН України, Волноваського РВО та Волноваської ЗОШ №2 Донецької області за темою: “ Науково-методичне забезпечення навчання фізики в основній школі ”
07.10.2013 р.
Трєтій рік працюю у контрольній групі в 9-А класі разом з творчою групою вчителів з Донецької області по апробації нової навчальної програми, підручників та методичного забезпечення з фізики: складала звіти про результати моніторінгу якості загальної середьної освіти з поелементним аналізом завдань, результати психологічних тестуваннь, розробки уроків та тем з фізики.Про цю роботу контрольної групи написано в журналі “ Фізика в школі ” №15 за серпень 2015 року.
25 квітня 2014 року взяла участь в місті Донецьку у II Міжнародній освітній конференціі «Інформаційні технології в освіті: удосконалення процесу навчання», спікерами якої стали
експерти в сфері освіти з Фінляндії, Швейцарії та України.
Конференція пройшла у форматі 4 майстер-класів, в ході яких учасники на практиці змогли познайомитися з новими технологіями в освіті.
В серпні 2015 року стала учасницею вебінарів інстітуту педагогіки НАПН України «Реалізація основних завдань курсу фізики середньої школи»( кандидат педаго гічних наук Головко М.В.); вебінару «Особливості навчання фізики в школі».
Учасниця вебінару Інституту педагогіки НАПНУ “ Особливості змісту навчання математики в школі ” (спікер Бурда М. І., завідувач відділу математичної та інформатичної освіти Інституту педагогіки НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член НАПН України)
Учасниця ПДС з фізики у школі №2 міста Волновахи , побувала на відкритому уроці вчителя фізики Майліса В’ячеслава Яковича у 7 класі з теми “ Механічний рух ” (за новою програмою) в жовтні 2013 року; відвідувала відкритий урок з фізики за новою програмою “ Тиск ” у 7 класі в березні 2014 року на базі школи №2.Також виступала на районному методоб’єднанні вчителів фізики з теми « Національно-патріотичне виховання учнів на уроках фізики» в серпні 2015 року, виступала на педраді в жовтні 2015 року за темою « Впровадження інноваційних технологій на уроках фізики та математики», виступала на засіданнях ШМО математичного циклу.
Брала участь у V Фестивалі педагогічних ідей Panasonic «Ideas for Education 2015».
Зайняла 3 місце у районному етапі конкурсу «Вчитель року -2016» в номінації «Математика».
Координатор міжнародного математичного естонсько-українського конкурсу «Міксік в Україні» в Волноваському ліцеї.
Мої учні беруть активну участь у шкільних та районних олімпіадах з математики та фізики, всеукраїнських та міжнародних конкурсах “ Міксік в Україні ”, “ Геліантус ”, “ Олімпус ”, “ Кенгуру ”, “ Левеня ”.
У 2015 році пройшла навчання і успішно завершила 8-годинний курс в системі підготовці інструкторів для забезпечення проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
З листопада 2016 року по травень 2017 року я була тренером з математики з підготовки до ДПА та ЗНО за соціальним проектом, що реалізувався спільно Благодійною організацією “ Я-Волноваха ” та ЮНІСЕФ “ Створення безпечного і забезпечення захисту середовища для дітей і дорослих, які здійснюють догляд за ними, в Волновасі і Волноваському районі ”.
Була науковим керівником науково-дослідницької роботи учениці Волноваської ООШ № 5 , що стала переможцем районного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України хіміко-біологічного відділення, секція «Загальна біологія» у 2018 році.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: