Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 января 2023 PRO

Катерина

Менеджер по закупкам

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Категорійний менеджер

с 08.2018 по 12.2022 (4 года 4 месяца)
Метінвест, Київ (Металургійна промисловість, металообробка)

аналіз потреб підприємств Групи Метінвест в сировині і матеріалах; уніфікація номенклатурних позицій по ввіреному напрямку (понад 3500 позицій); вивчення ринку сировини і матеріалів, розробка стратегій закупівель за категоріями; організація процесу закупівель, виходячи із запитів груп підприємств, аналіз пропозицій, їх оцінка, узгодження окремих умов договорів відповідно до вимог компанії. Проведення тендерних процедур в системі SAP ARIBA. Супровід процесу закупівель з метою забезпечення конкурентності, прозорості та отримання найкращого співвідношення ціни та якості відповідно до політики компанії; допомога у вирішенні вузьких місць в ланцюжку закупівель та постачання, аналіз ризиків процесів закупівель; функції секретаря тендерного комітету, в т.ч. підготовка всієї документації по закупівлям, координація засідання комітету з оцінки закупівель; облік документації.

Координатор секретаріату Міністерства охорони здоров'я України

с 11.2017 по 07.2018 (8 месяцев)
БФ "Пацієнти України", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

забезпечення загальної координації роботи; надання консультаційних послуг щодо загальної координації проекту, відповідно до плану роботи та забезпечення дотримання термінів виконання проекту; підготовка засідань, організація безперебійного поширення інформації серед членів робочих груп, координація експертної та аналітичної роботи; сприяння МОЗ України у забезпеченні ефективної комунікації з центральними органами державної влади, органами виконавчої влади, а також міжнародними організаціями; координація документообігу між робочими групами та Секретаріатом.

Заступник керівника відділу ЗЕД (закупівлі)

с 08.2016 по 10.2017 (1 год 2 месяца)
ТОВ "Викоил ЛТД", Київ (Гірнича промисловість)

розробка пропозицій та заходів щодо розвитку прогресивних форм зовнішньоекономічних зв'язків, співробітництва з іноземними державами. Підготовка укладання договорів з постачальниками, проведення переговорів щодо умов поставок/організація та координація міжнародних перевезень вантажів з України за кордон. Контроль наявності товарів (обладнання, запчастин, паливно-мастильних матеріалів тощо) на складі та своєчасне поповнення запасів, вибір найкращих постачальників та цінових пропозицій, контроль руху товарів, термінів відвантаження товарів, контроль якості продукції.
Адміністративне забезпечення: підготовка внутрішньої та зовнішньої офіційної кореспонденції, що стосується відділу, заповнення та оформлення документів, допомога в організації зустрічей та ведення календаря заходів, ведення бази контактів потенційних партнерів.

Начальник відділу закупівель

с 12.2012 по 07.2014 (1 год 7 месяцев)
Швейцарське Представництво "USEIS SA", Київ (Гірнича промисловість)

управління комерційним підрозділом (формування команди, планування, контроль, звітність); виконання плану продажів і закупівель; розширення клієнтської та постачальницької бази; організація процесу постачання в Україні та за кордоном; пошук нових постачальників, ведення переговорів з постачальниками, закупівля, логістика; покращення умов закупівель: ціна, відстрочка платежу, умови поставки.

Менеджер

с 05.2011 по 11.2012 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "Альфа-центр", Киев (Металургійна промисловість, металообробка)

розробка та реалізація проектів з виготовлення прес-форм та виробництва виробів з пластмас. Контроль термінів випуску продукції відповідно до затвердженого плану (графіка). Прогнозування продажів проекту, контроль і коригування прогнозу. Розробка та узгодження з керівником концепції, цілей і етапів реалізації проектів. Ведення обліку переплетення фінансової та технічної документації проектів. Коригування календарного плану і бюджету проектів та узгодження змін з власником. Формування проміжних і фінальних звітів за проектами.

Образование

Східноукраїнський Національний Університет ім. Даля

Фінанси та кредит, Луганськ
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

CIPS, Public Procurement

2018, серпень

Фінансові інструменти в закупівельній діяльності. Курс Є. Решентяк (міжнародний тренер, кандидит економічних наук)

2021, октябрь

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express Opera Mozilla Firefox Express SAP, SAP ARIBA

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Наполегливість у будь-яких ситуаціях, багатозадачність, відповідальність, стресостійкість, амбіційність, висока мотивація, лідерство, швидке вирішення проблем, креативне мислення, адаптивність до нових викликів, продуктивність та ефективність, критичне мислення, логічність у складних ситуаціях, повага та толерантність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: