Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 сентября 2021

Наталя

Администратор, офис-менеджер, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Гелюта Наталя Володимирівна

вул. Ак. Янгеля, буд.6К, корп. 2, кв. 9 • м. Вінниця • 21000 • тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») • e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Професійні навички
Документоведення в повному обсязі, ведення службового листування.
Планування робочого дня керівника.
Досвід збору і обробки інформації щодо планування та нарахування до виплати грошової компенсації за харчування військовослужбовцям військової служби за контрактом рядового, сержантського та старшинського складу.
Навики розробки і підтримки докладних адміністративних і процедурних процесів, що допомагають виключити дублювання робіт, підвищити точність і ефективність, а також досягти цілей, що стоять перед організацією.

Особисті дані
Д.н. 11 лютого 1988 р.
Одружена
Маю доньку п’яти років та сина трьох років
Досвід роботи
2011 р. – 2017 р.

Вінницький обласний військовий комісаріат

Посада: діловод

Посадові обов'язки: Ведення службового діловодства номенклатури служб забезпечення відповідно до наказів Міністерства оборони України, Постанов Кабінету Міністрів України, Указів Президента України; службове та ділове листування з вищим командуванням Збройних Сил України різних ланок управління, підлеглими військовими комісаріатами області, обласною державною адміністрацією та районними (міськими) державними адміністраціями. Збір і обробка інформації щодо планування та нарахування до виплати грошової компенсації за харчування військовослужбовцям військової служби за контрактом рядового, сержантського та старшинського складу. Розробка плануючих та звітних документів на рік, місяць, тиждень, щомісячна розробка планів проведення мобілізаційних тижнів у відділенні. Виконання службових документів, які перебувають на контролі вищого керівництва. Узагальнення інформації щодо необхідності матеріально-технічних засобів для організації розгортання формуємих підрозділів під час введення особливого періоду або воєнного стану.

2010-2011 рр.
Юридична консультація

Посада: секретар-референт

Посадові обов'язки: Робота з документацією (внутрішній і зовнішній документообіг), прийом телефонних дзвінків, планування і організація зустрічей, переговорів керівника, прийом відвідувачів.

2009-2010 рр.
Магазин канцелярських товарів

Посада: продавець

Посадові обов'язки: Роздрібний продаж канцелярського приладдя.

Освіта
2016-2017 рр.

Вінницький національний аграрний університет
Спеціальність: Економіка

2005-2009 рр.

Вінницький державний педагогічний університет
Спеціальність: вчитель початкових класів

Додаткова освіта:

2009-2010 рр. Вінницький національний технічний університет, Інститут інтеграції навчання з виробництвом, Центр підвищення кваліфікації з сучасних комп’ютерних технологій, Курси сучасних комп’ютерних технологій.
"1 С: бухгалтерія"

2009 рр. Вінницький національний технічний університет, Інститут інтеграції навчання з виробництвом, Центр підвищення кваліфікації з сучасних комп’ютерних технологій, Курси сучасних комп’ютерних технологій.
"Microsoft Office"

Додаткові відомості
Англійська мова – базовий рівень
ПК – досвідчений користувач (пакет програм MS Office, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).
Машинопис – 100 знаків на хвилину.
Знання оргтехніки (ксерокс, факс, принтер, сканер).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: