Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2019

Ирина

Юрисконсульт, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Гуменюк Ірина Леонідівна

Місце народження
м. Миколаїв
Дата народження
24 вересня 1976 року
Місце мешкання
м. Миколаїв
Телефон контактний
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан
Одружена
Володіння мовами

Російська – вільно; українська – рідна;
Англійська – технічна, розмовна, письмова – вільно;
Німецька – технічна, розмовна, письмова – вільно; Італійська – розмовна, письмова – зі словником.
Освіта

2003 – 2005, Міжрегіональна академія управління персоналом, спеціальність “Фінанси”;
1994 -2000, Одеський державний університет за спеціальністю “Правознавство”;
1993 – 1998, Миколаївський державний педагогічний інститут за спеціальністю “Англійська та німецька мови та зарубіжна література”
1982 -1993, Загальноосвітня школа № 22 (з поглибленим вивченням англійської мови)
Досвід роботи

Юридичний стаж роботи 11 років. На цей момент працюю на посаді начальника юридичного відділу банку у м. Миколаєві. Одночасно проходжу адвокатське стажування (отримання свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю – грудень 2018 р.)
Інтереси
Припускаю можливість пов’язати майбутню кар’єру передусім з обслуговуванням клієнтів, переважно з дрібним та середнім бізнесом. З початку трудової діяльності цікавлюсь психологією реклами, маю великий потенціал для організації продажу послуг, систематизації обслуговування клієнтів, залучення нових клієнтів.
Інше
Знання чинного законодавства України, вміння роботи з довідково-інформаційним матеріалом щодо питань застосування законодавчих та нормативних актів; знання основ організації праці і управління у комерційному банку, робота з персоналом, аналіз організаційно-розпорядчих документів банку, робота з державними органами щодо надання тимчасового доступу до речей і документів, що містять банківську таємницю. Маю позитивний досвід претензійно-позовної роботи, включаючи виконавче провадження, проведення ретельної та якісної юридичної експертизи документів.
Маю позитивний досвід роботи з проблемною (дебіторською) заборгованістю, участі в судах всіх інстанцій та виконавчому провадженні від імені юридичних та фізичних осіб, підготовки скарг, заяв про порушення кримінального провадження.
Маю досвід стажування в органах МВС України.

Мета
Зайняття вакантної посади начальника юридичного відділу, служби безпеки, підрозділів по роботі з проблемною заборгованістю, юрисконсульта або аналогічних посад для роботи у м. Миколаєві з рівнем заробітної плати не нижче 20000 грн. на руки.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: