Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 октября 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5007003

Начальник, спеціаліст служби безпеки (фінансово-економічна), 23 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника СБ

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
Машинобудування

Начальник СБ

с 09.2019 по 08.2021 (1 год 11 месяцев)
ТОВ, Черкаси (торгівля)

Забезпечення безпеки діяльності складу, пропускна система; участь у проведенні прийомки товарів, проведення співбесід з персоналом (детальні перевірки при необхідності); контроль за встановленням відеоспостереження та контролю доступу на складах; проведення службових розслідувань за виявленими фактами крадіжок, іншими видами порушень; взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами. У підпорядкуванні 10 чоловік на 2-х складах. (причина звільнення: кадрова ротація)

Ревізор служби безпеки

с 01.2019 по 07.2019 (6 месяцев)
група компаній, Черкаси (торгівля)

проведення перевірок дотримання регламентів компанії співробітниками СБ, організація і проведення провокацій в магазинах, внесення пропозицій по удосконаленню діяльності СБ. (причина звільнення: низький рівень зарплати порівняно з обсягом і результатами виконуваної роботи)

Аналітик-менеджер по комерційним тендерам

с 04.2018 по 08.2018 (4 месяца)
ТОВ, Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

04-08.2018 - ТОВ м.Черкаси: моніторинг (аналіз) комерційних тендерів в Україні, участь і перемога в тендерах, укладення договорів, поставка товара, організація доставки товару, контроль за оплатою. (причина звільнення: закриття проекту)

Ст.оперуповноважений з ОВС, заст.начальника відділу

с 08.1997 по 12.2017 (20 лет 4 месяца)
податкова міліція Черкаської області, Черкаси (держ.служба (виявлення і документація економ.злочинів, проведення оперативно-розшукових и оперативно-технічних заходів, проведення аналітичних досліджень діяльності СГД))

(причина звільнення: вихід на пенсію)

Образование

КНЕУ ім.Гетьмана

Держ.служба (магістр), Київ
Высшее, с 2003 по 2005 (2 года)

ЧІТІ

Фінанси і кредит (економіст), Черкаси
Высшее, с 1993 по 1997 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство Opera Total Commander Водіння легк.автомобіля (категорія "В"). Впевнений користувач ПК, користувач 1-С 7.7

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

більше 20 років - служба в податковій міліції на посадах середнього і старшого керівного складу /підполковник ПМ/ (досвід у проведенні комплекса оперативно-розшукових и оперативно-технічних заходів, проведення аналітичних досліджень суб'єктів господарської діяльності, робота зі службовою документацією, проведення службових розслідувань). Аналіз і участь в комерційних тендерах. Організація роботи СБ на складах; у т.ч., відеоспостереження.
Знання англійської мови (середній рівень). Водійське посвідчення категорії "В", особистий легк.автомобіль.
Робота з відкритими та закритими інформаційними БД.
Активний, вмію працювати в колективі, пунктуальний, відповідальний; не палю.
Здатний швидко навчатись і постійно удосконалювати свої професійні якості залежно від виконуваних обов'язків. За адекватну оплату праці - готовий працювати в режимі ненормованого робочого часу і з великим масивом інформації (багатозадачність).
При необхідності - надам рекомендації з попередніх місць роботи.
Готовий також працювати неофіційно чи по договору ГПХ.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: