Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 августа 2018 PRO

Альона

Адміністратор, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор загального відділу Управління справами

с 08.2014 по 03.2016 (1 год 7 месяцев)
ПАТ «ТЕРРА БАНК», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Образование

Київський національний університет ім. Тараса Шевченка

Економічний факультет, магістр з менеджменту за спеціальністю «Менеджмент організацій», Киев
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Привіт, мене звати Альона, і я хочу працювати саме у вас.
Я можу бути вашими руками, ногами, вухами і очима, а за необхідності, ще й парочкою нових звилин мозку.
Я скромна дівчина і навіть трішки соромязлива - це можна віднести до моїх мінусів, проте є і плюси - я легко знаходжу мову з різними людьми, дітьми і пенсіонерами, геями і лесбіянками, вагітними мамочками і з чоловіками у яких давно не було сексу.
Я готова робити все і навіть більше, якщо це приносить користь людям з якими я працюю, і звісно, якщо мій труд оцінюють гідно
і справедливо.
Є речі, яких я не буду робити на своїй новій роботі. Я не порушуватиму закон, тому я не піду з вами ховати труб, але швидко знайду в гуглі, десять способів, як це зробити швитко і недорого у нашому місті, або ж знайду того, хто зробить це за вас.
Я відповідальна, працьовита, наполеглива, націлена на результат, думаю що мені притаманна організованість, здатність працювати з великою кількістю інформації, контактність та прагнення до вдосконалення. А ще, у мене хороше почуття гумору.
Я можу дати пораду на будь яку ситуацію з життя, а ще я знаю коли варто змовчати, що, погодьтесь, для красивої жінки досить важливо.
При необхідності, я перетворююсь на супер-жінку, яка вільно користується ПК, інтернетом, пакетом програм Microsoft Office, Photoshop, Google, а також я готую смачнукаву, якої ви ніколи не спробуєте, не давши мені можливості у вас працювати.
Я ціную свій час і час інших людей, вільно розмовляю українською і російською мовою, а також розумію, коли хтось пробує пояснити що він хоче на англійській мові чи польській мові. До того ж, я на цьому не зупиняюсь і продовжую вивчати мову, будьте певні, що я вперта і обовязково її вивчу.
Я не хочу щоб мене судили за моєю зовнішністю або моєю минулою роботою, краще дайте мені шанс довести, що я саме та, хто вам зараз потрібний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: