Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 декабря 2022 PRO

Дем'ян

Руководитель по безопасности, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор поліції

с 06.2004 по 06.2014 (10 лет)
МВС України, Харків (Охорона, безпека, оборона)

Перебуваючи на посаді дільничного інспектора міліції на ввіреній дільниці Київського району, "Північна 4" налагодив роботу з громадськість, знизив рівень злочинності. Вивів порядок на мікрорайоні на безпечний рівень. Сприяв правовому розвитку і ознайомленню з законом своїми правами та обов'язками місцевому населенню. Допомагав громадянам в цивільних, кримінальних справах позовах. Співпрацював з іншими ланками державних установ. В роботі користувався методами психологічного підходу до виявлення порушників порядку та злочинців чим добивався значних результатів.

Образование

ХНУВС

Кримінальна міліція, оперативна діяльність, Харків
Высшее, с 2004 по 2014 (10 лет)

Юрист, спеціаліст в області права: кримінального, цивільного, господарського, кримінально-процесуального,адміністративного, трудового, податкового тощо. Експерт криміналіст, психолог. Наявність економіко-правових знань.

Знания и навыки

MS Word Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint Windows Adobe Photoshop Internet Explorer Email Opera Mozilla Firefox Битрикс24 Google Chrome CorelDRAW Графические редакторы Веб-браузеры Амиго Операционные системы MS Office Picture Manager Графический дизайн Adobe Штукатурные работы Дизайн Малювання Аналітик Криміналіст Adobe Illustrator Знание офисных программ Маляр деревянных покрытий и фанеры Маляр порошковой краски

Дополнительная информация

Багатий досвід оперативної та дізнавальної діяльності від практики до роботи. Займався як розкриттям злочинів та і попередженням їх виникнення. А саме робота з населенням та особами схильними до вчинення злочинів. Профілактичний облік сприяння створення належних умов для ухилення осіб схильних від бажання вчинення порушення. Рекомендації мешканцям щодо збереження свого майна , відповідної поведінки в певних ситуаціях які можуть сприяти порушенню їх прав та збереженню їх майна для уникнення таких ситуацій.
Додатково додам з правоохоронних органів пішов за власним бажанням через особисту неприязність до корумпованості системи та економічну не спроможність системи достатньо платити за мій досвід. Власне для себе вважаю найбільшим досягненням те що мої права за якісну роботу відстоювали населення мого мікрорайону при переведенні з дільниці на іншу.
В вільний час займаюсь за фахом юридичною допомогою та допомагаю громадянам в кримінальних справах.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: