Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Ярослава

Creative director, 85 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Creative Lead

с 05.2021 по наст. время (3 года)
PlaiBuro, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка та втілення комплексних креативних ідей та контент-стратегій для брендів, ГО та ВО: від SMM до брендингу. Координація роботи креативного департаменту. Клієнти: ООН, USAID, Укртелеком, Lviv BookForum, INTERTOP, Watsons, ГО “Жіночий ветеранський рух”

Creative Lead

с 09.2020 по 05.2021 (8 месяцев)
Postmen agency, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка та втілення комплексних креативних ідей та контент-стратегій для брендів: від SMM до роликів та мобільних додатків. Участь в розробці комунікації до ювілейної виставки «150 імен Лесі Українки», що отримала золото на КМФР.Клієнти: UNISEF, UNOPS, LIKI 24, МінКульт, Дарниця, DANONE

Creative Group Head

с 09.2018 по 04.2020 (1 год 7 месяцев)
DIEVO, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка креативних ідей, механік, роликів і промоакцій для digital-каналів, outdoors, TB і BTL. Супервайзинг роботи Креативного департаменту, робота з фрілансерами. Набір і формування команди. Участь в лекціях і конференціях від імені агентства.
Участь у тендерах, підготовка фестивальних кейсів. Срібло на фестивалі креативності «WOW Done Award's 2020» за проект «Твоє hromadske медіа» Клієнти: «АВК», «Karcher», «Huggies», «Ферма», «hromadske», «Приправка», «Глобино», «ПУМБ», «UMa & UMi jewelry», «Водный мир», «Salton», «Captain Morgan».

Senior Creative Copywriter

с 09.2017 по 09.2018 (1 год)
Adpro Isobar, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка креативних ідей, платформ, механік, роликів і промоакцій. Створення презентацій і захист ідей перед клієнтом. Координація та супервайзинг роботи копірайтерів Креативного департаменту. Набір і формування команди. Участь у тендерах. Клієнти: «Bayer», «Єва», «Укртелеком», «BigBob», «Nestle», «Danone», «Berlin-Chemie», «EBA», «НОВУС», «Philips».

SMM & Content Head

с 04.2016 по 06.2017 (1 год 2 месяца)
Wizard Postproduction & Digital, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка концепцій, механік та текстів для промосайтів, landing page, мобільних додатків. Розробка key message і копірайтів для промо та активацій брендів у різних каналах комунікації. Розробка та втілення контент-стратегій для брендів. Координація та супервайзинг відділу Діджитал-контенту. Набір і формування команди. Участь у тендерах.
Клієнти: «Нова пошта», «Київстар», «Агуша Україна», ТМ «Сільпо», «Beeline Таджикистан», «Kotex», «Bayer», «Barni», «Асино Фарма»

Senior Creative Copywriter, SMM-копірайтер

с 04.2015 по 04.2016 (1 год)
Агентство цифрового маркетингу COXO digital, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Контент-аналітика, розробка контент-стратегії, участь у підготовці та презентації тендерів.
Розробка контенту та розміщення ТЗ: пости, реакційні пости, промо-пости, контекстна реклама, активації (конкурси, розіграші, вікторини), ведення сторінок у соціальних мережах Facebook, Instagram, ВКонтакте, Одноклассники для Life:), Bebivita Україна, OKKO, FISHKA, PAYOT, Maybelline, RICH, Bayer, Mary Kay, HiPP; розробка додатків і вкладок для соціальних мереж. Написання рекламних статей (ГУРМАН). Написання сторіків для банерної реклами (Mary Kay, Ceresit).

Креативний копірайтер

с 09.2014 по 04.2015 (7 месяцев)
Grape Ukraine, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка креативних ідей та копірайтів для промо-сайтів, сценаріїв, релізів, скриптів для відео. Клієнти: «Львівське», «Київстар», «Сніжна панда», МФ «Відродження», «Dove», «WELTRADE».
Є кейси-переможці креативних фестивалів.

Журналіст

с 10.2013 по 09.2014 (11 месяцев)
Інформаційний Інтернет-ресурс "Prostokniga" (Киев, www.prostokniga.com.ua/), Київ (ЗМІ, медіа)

Написання авторських статей, оглядів, анотацій, рецензій.

Образование

Національний Університет «Києво-Могилянська академія»

Факультет соціальних наук і соціальних технологій, спеціальність «Реклама та менеджмент зв’язків із громадськістю» (PR), Київ
Высшее, с 2012 по 2014 (2 года)

Магістр, диплом з відзнакою

Національний Університет «Києво-Могилянська академія»

Факультет гуманітарних наук, Культурологія,, Київ
Высшее, с 2008 по 2012 (4 года)

бакалавр

Дополнительное образование и сертификаты

Стажування в комунікаційній агенції SPN Ogilvy Ukraine

2013-2014, 6 месяцев

Центр літературної освіти «Litosvita» http://litosvita.com/

2016, 4 месяцев

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop Google Analytics Google Ads Adobe Google Keynote Prezi Google Trends Метрика Лектор Креативний копірайтинг Сценарист (скриптрайтерство) Canva Креативність Створення рекламних креативів Написання рекламних текстів Редагування текстів Контент-маркетинг Цифровий контент Створення контенту Розробка контент-стратегії Копірайтинг Рекламний копірайтинг Іміджевий копірайтинг Написання сценаріїв Інтернет-маркетинг Проведення рекламних кампаній SMM-копірайтинг Розробка SMM-стратегії SMM Проведення рекламних кампаній у Facebook Розробка маркетингової стратегії Сторітелінг Бренд-менеджмент Контент-менеджмент Управління проєктами Створення медіазапитів

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Польский — начинающий
  • Итальянский — начинающий

Дополнительная информация

Є портфоліо робіт - надсилаю за запитом.

НАГОРОДИ:
- Перемога в номінаціях: «FWA» сайт дня, «AWWWARDS» сайт дня, «ADC.UA» срібло, «Київський міжнародний фестиваль реклами», срібло, «WOW Done Awards'» бронза за сайт трейдерської компанії «WELTRADE», для якої розробляла ідеї комунікації та копірайт
- Срібло на фестивалі креативності «WOW Done Award's 2020» за проєкт «Твоє hromadske медіа», для якого розробила ідею комунікації та сценарій роликів
- Золото на КМФР та Ukrainian design: Best Of “ADVERTISING CAMPAIGNS: CULTURE & THE ARTS” за проєкт ювілейної виставки «150 імен Лесі Українки», для якого розробляла ідеї комунікації та копірайт

ЛЕКТОРСЬКА ПРАКТИКА:
07.08.2018 – прочитала лекцію-інтенсив для студентів «Ідея. Образ. Кохання. Або як створити рекламу, яка чіпляє» у рамках освітньої програми «Summer Digital Class» by Dentsu Aegis Network Ukraine.
01.2019 – 2023 – лекторка курсу «Копірайтинг та креатив» у навчальному центрі IT Education Academy, https://itea.ua/uk/ – розробка лекцій і практичних завдань, начитка лекцій, кураторство.
01.2020 -досі – лекторка курсу «Creative Copywriting» у школі «SMM і копірайтингу Репаблик / Republic»: https://republic.kiev.ua/ – складаю лекції з курсу і розробляю практичні завдання, координую виконання курсового проекту студентами. Випустила вісім курсів.
21.02.2020 – прочитала лекцію «Реклама – це любов. Лекція про любов, секс і День Святого Валентина у рекламній комунікації» в UNDERHUB Creative Space/CASES media
04.2020 – провела майстер-класи з основ копірайтингу для корпоративної групи Альфа-Банку.
29.10.2020 – прочитала лекцію «Культура страху. Чому ми добровільно лякаємо себе і як страх допомагає продавати» на платформі Postmen WakeUp.
02.04.2021 – прочитала лекцію «Психологічні прийоми креативного копірайтингу» для платформи Litosvita
26.08.2021 – прочитала лекцію ”Креативний копірайтинг для SMM: від концепту до поста” для Українського Фонду Стартапів (USF) у рамках курсу “USF Marketing”
15.06.2022 – прочитала лекцію “Від дядька Сема до Діор. Комунікація та культурний код крізь призму криз” для просвітницької волонтерської платформи Bavovna Help
07.03.2024 – прочитала лекцію «Роль SMM-тексту в реалізації SMM-стратегії» на платформі Ukrainian Digital Community

ПУБЛІКАЦІЇ:
03.2011 – публікація у журналі «Однокласник». Оповідання «Аліса в країні примар»
04.2011 – публікація у журналі «Дніпро». Оповідання «Крилаті»
05.2012 – публікація на інформаційному ресурсі «Події» http://bit.ly/2cfGeOW
29.10.2013 - публікації на інформаційному ресурсі Prostokniga – http://bit.ly/3bcGMSz
10.2015 – публікація у збірці горор-оповідань «Повна темрява». Оповідання «Vice versa»
09.2016 - публікація у збірці «Вулиця літературна». Оповідання «Лялька»

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: