Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 марта 2024 PRO

Олена

Секретар, вчитель, оператор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Оператор

с 04.2020 по 02.2022 (1 год 10 месяцев)
Продуктовий склад, Миколаїв (продажі опт і розниця)

Ведення клієнтської бази : консультація, продаж , та ведення дебіторської заборгованості. Створення товарних накладних в програмі Квінт. Прийом та внесення в базу , приход товару. Рознесення проплат , в програмі, від клієнта.

Менеджер по роботє з клієнтами

с 01.2020 по 03.2020 (2 месяца)
Арт -Хол, Миколаїв (продажі опт і розниця)

Консультація клієнта щодо наявності товару згідно побадань та потреб клієнта, прорахунок виробів, ведення иа контроль замовлен до кінцевого рещультату

Офісний працівник по роботі з клієнтами

с 03.2019 по 11.2019 (8 месяцев)
Днржавне Миколаївське протезно-ортопедичне підприємство, Миколаїв (консультація та вироблення протезно-ортопедичних виробіа)

Консультація клієнтів, ведення картотекі, перевірка документів клієнта по базі ЦБІ, внесення до переліку замовлень в 1С. Оформлення замовлень , проставити коди виробів,щодо відповідності діагнозу клієнта.Виконання ревізї в реєстратурних документів.

Менеджер зi збуту

с 09.2017 по 12.2018 (1 год 3 месяца)
чп канон-а, Миколаїв (Миколаївська обл.) (продажи)

Здійснення активних продаж , ведення регіону, а саме: дебіторської заборгованості, консультування щодо продукту, работа за програмою Квінт .Створення товарних -розхідних накладних, маршрутного листа.

Вчитель образотворчого мисецтва, основи здоров,я

с 12.2011 по 01.2018 (6 лет 1 месяц)
Миколаївська Зош 11, Миколаїв (Освіта, наука)

Викладння предмету за митодиками та програмою, організація навчально-виховноно процесу, розробка авторських уроків, робота обдарованими дітьми(учсть у виставках), здобуття подяк та нагород у конкурсах та виставках учнівських робіт. Ведення звітної шкільної документації.

Образование

Державний Кіровоградський педагогічний університет

Факультет мистецький, Кропивницький
Высшее, с 1999 по 2003 (4 года)

Вивчення методики викладання з живопису, графіки та композиції, основ загальної та вікової психологї , володіння педагогічною мастрністю.

Дополнительное образование и сертификаты

Бізнес- центр “Кар,єра”

2018, месяцев

Знания и навыки

MS Word Уверенность Квінт Работала менеджером по сбыту

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Я комунікабельна особистість, спілкування з людьми для мене це є задоволення. Маю досвід в навчальній та виховній діяльності. Вмію організувати та налаштувати робочий процес. Завжди охоче вчусь новому. Вмію збирати інформацію , аналізувати її.Уважна до діталей. До роботи ставлюсь відповідально та вибаглива до себе. Люблю читати книжки.Захоплююсь живописом та графікою, улюблений жанр пейзаж. Маю досвід у участі виставки особистих робіт. Вела позашкільну діяльність , а саме, вела гурток з образотворчого мистецва. Є учні які , здобули подяки та призові місця за участ у конкурсах та виставках.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: