- PRO
Олександр
Шеф-кухар, 50 000 грн
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, Сушеф, Менеджер з продажу
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5035906/
Опыт работы
Шеф-повар
с 06.2023 по наст. время
(2 года 2 месяца)
Kim Kimchi Korean BBQ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 05.2023 по 06.2023
(1 месяц)
Hamilton, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Запуск меню
Навчання персоналу
Шеф-повар
с 09.2022 по 05.2023
(8 месяцев)
Anthill, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кухні з нуля
Розробка меню
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Шеф-кухар
с 01.2022 по 01.2022
(меньше месяца)
Picante pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню і запуск піцерії, навчання персоналу.
Шеф-кухар
с 10.2021 по 06.2023
(1 год 8 месяцев)
Americano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка нового меню.
Су-шеф
с 07.2021 по 02.2022
(7 месяцев)
Chicago pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Су-шеф
с 10.2020 по 07.2021
(9 месяцев)
Crazy Town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка калькуляцій на суші-бар
Приймав участь у розробці меню
Сушист
с 10.2020 по 01.2021
(3 месяца)
Квадрат суші, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
с 06.2020 по 09.2020
(3 месяца)
Delice, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Водій сміттєвоза
с 03.2020 по 06.2020
(3 месяца)
Еко сервіс, Сарни (Послуги для населення та бізнесу)
Шеф-кухар
с 03.2019 по 03.2020
(1 год)
Americano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка нового меню.
Піццайола
с 01.2019 по 03.2019
(2 месяца)
Pizza letta, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Раменщик
с 09.2018 по 01.2019
(4 месяца)
Noa, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
с 08.2018 по 10.2018
(2 месяца)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 07.2017 по 08.2018
(1 год 1 месяц)
Crazy town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка калькуляцій на суші-бар
Приймав участь у розробці меню.
Старший зміни
с 07.2014 по 07.2017
(3 года)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Проходження ЛКЯП (Лист контролю якості продукції).
Помічник бухгалтера
с 05.2013 по 09.2013
(4 месяца)
Сарненське ГРП, Сарни (Бізнес)
Складання звітності за період
Образование
Львівська комерційна академія
Фінанси та кредит, банківська справа, Львів
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 10 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Оператор комп‘ютерного набору
1 рік
Оперативне керування технологічними процесами в ресторані
1 день
Знания и навыки
- Користувач ПК
Знание языков
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Знання ПК.
Легко піддаюся навчанню.
Проведення майстер класів з японської кухні,
Знання 1с.
Наявність прав категорії B, C.
Знання японської кухні.
Знання паназійської кухні.
Знання української кухні.
Навички італійської кухні.
Знання процеса піци.
Знання процеса ВОК.
Робота з постачальниками.
Організаційні здібності.
Керування персоналом від 10 чоловік.
Похожие кандидаты
-
Су-шеф
Львов -
Шеф-кухар
Львов -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Львов, Киев , еще 2 города -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Львов, Житомир , еще 8 городов -
Шеф-кухар
Львов -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Львов, Днепр , еще 8 городов