Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 ноября 2019

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5039634

Юрист, 16 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта повна вища юридична
Стаж роботи 12 років
З грудня 2016р. По теперішній час - юрист в сфері охорони здоров'я – комунальний заклад
(розробка проектів господарських договір та їх візування, аналіз договорів наданих майбутніми партнерами, особистий супровід при укладанні угоди., організація зустрічей та переговорів з майбутніми партнерами, супровід процедури оренди комунального майна, відслідковую нововедення в законодавстві, здійснюю аналіз судової практики, систематично виступаю перед трудовим колективом в форматі «питання-відповідь-досвід колег», консультація з питань трудового права, оперативне прийняття самостійних рішень в «форс-мажорних обставинах» у випадках коли я виступаю як представник по довіреності, внесення змін до ЄДРПОУ підготовка правовстановлюючих документів до реєстрації )
2013-2016р.р. помічник нотаріуса
2007-2013р.р. державна служба (судова та виконавча гілка влади)

Систематично підвищую знання в сфері юриспруденції (кафедра медичного права, державна служба, конфлікт інтересів, підвищення знань з питань державних закупівель, сертифікат 2019 від ДП "Публічні закупівлі", та "Радник в державних закупівлях") та цікавлюся сміжними питаннями в частині мендженту та управління бізнесом, раціональне управління та використання робочого часу .

Здатна досліджувати, вчитися та шукати відповіді на поставлені задачі/питання. Вмію аналізувати та систематизувати інформацію. Віддаюся справі на всі 1000%. Не вмію халтурити. Пунктуальна, чесна перед собою та колегами. Без шкідливих звичок.
Прагну робити свою роботу максимально добре, здатна щоденно поліпшувати свій результат. Вважаю, що найменші деталі, навіть слово з комою, мають принципове значення для умов договору.
Не боюся брати відповідальність в питаннях які я керую. Якщо не знаю – шукаю та запитую.
Девіз : будь-яка маленька перемога або поразка , це набутий досвід для руху в перед.

Ціную свій час тому бажана заробітна плата від грн.
Або розгляну інший варіант на співбесіді

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: