Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Анна

Юрист-хозяйственник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е
Ім'я, по батькові, прізвище: Ганна Сергіївна Дерягіна.
Номер телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата й місце народження: 30 вересня1978 року, м. Запоріжжя.
Домашня адреса: вул Запорозького козацтва, буд.17-А, кв.66.
Досвід роботи з тендерами: з 01.11.2013 р. по 01.04.2017 р. була членом тендерного комітету Департаменту з питань цивільного захисту населення Запорізької облдержадміністрації.
Основні відомості про трудову діяльність: З 01.10.1998 р по 01.09.2012 працювала на ВАТ «Запоріжсталь» юрисконсульт бюро податкового супроводження.01.10.2013 р. по 01.04.2017 р. Юрисконсульт Департаменту з питань цивільного захисту населення Запорізької облдержадміністрації. 27.04.2017 по 11.05.2018 головний спеціаліст відділу організаційної та кадрової роботи районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району. З 06.06.2018 по теперішній час працюю в ГУ ГСЧС України в Запорізькій області, «Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Запорізької області» на посаді фахівець матеріально-технічного забезпечення.
У посадові обов'язки входило: складання договорів на поставку майна, ведення обліку матеріальних цінностей, розподіл матеріальних цінностей за підрозділами, підготовка пропозицій на закупівлю майна. Здійснення моніторингу спеціалізованих сайтів по оголошенню державних і комерційних торгів; обробка інформації та матеріалів для прийняття рішення про участь у тендері; постановка завдань кошторисного відділу і контроль етапів їх виконання; оперативна підготовка і подача тендерної пропозиції (довідки, банківські гарантії, необхідні кваліфікаційні документи); аналіз результатів торгів на предмет відповідності пропозицій конкурентів з чинним законодавством, підготовка пакету документів для процедури оскарження; підготовка повного пакету документів для укладення договору; контроль виконання умов укладених договорів; ведення діловодства; робота з первинною документацією.
Особисті якості: відповідальність, ініціативність, уважність, націленість на результат, посидючість, логічне мислення, аналітичні здібності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: