Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5087766

Оператор котельні, 11 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Оператор котельні

с 10.2018 по наст. время (5 лет 7 месяцев)
Послуги для населення та бізнесу

Обслуговування водогрійних котлів із сумарною теплопродуктивністю до 1 Гкал/год. Розпалювання, пуск і зупинка котлів та живлення їх водою. Регулювання горіння палива. Стеження за допомогою контрольно-вимірювальних приладів за рівнем води в котлах, тиском пари і температурою води, що подається в опалювальну систему. Обслуговування тепломережної бойлерної установки, розташованої в зоні обслуговування основного агрегату. Функції контролю з деаерації води. Здійснення пуску і зупинки насосів, двигунів, вентиляторів та інших допоміжних механізмів, тощо. Інші технічні дії (за необхідності).

Образование

Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат Чернігівської обласної ради

Оператор котельні, Чернігів
Среднее специальное, с 2018 по 2018 (4 месяца)

Допуск до робіт по обслуговуванню парових та водогрійних котлів, що працюють на рідкому та газоподібному паливі.
Посвідчення від 26.09.2018 року про право виконання робіт з підвищеною небезпекою.
Присвоєна кваліфікація: II розряд.

Знания и навыки

Користувач ПК Оператор котельні (рідке та газоподібне паливо)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Завдання та обов'язки.
Обслуговує водогрійні та парові котли з сумарною теплопродуктивністю до 12,6 ГДж/год. (до 3 Гкал/год.) або обслуговує в котельні окремі водогрійні або парові котли з теплопродуктивністю котла до 21 ГДж/год. (до 5 Гкал/год.), які працюють на рідкому та газоподібному паливі або електронагріванні. Здійснює розпалювання, пуск та зупинку котлів і живлення їх водою. Регулює горіння палива. Стежить за допомогою контрольно-вимірювальних приладів за рівнем води в котлі, тиском пари і температурою води, що подається в опалювальну систему. Обслуговує тепломережні бойлерні установки або станції м'ятої пари, розташовані в зоні обслуговування основних агрегатів із сумарним тепловим навантаженням до 42 ГДж/год. (до 10 Гкал/год.). Очищає м'яту пару та проводить деаерацію води. Здійснює пуск і зупинку насосів, двигунів, вентиляторів та інших допоміжних механізмів. Чистить арматуру та прилади котла. Бере пасивну участь у ремонті устаткування, що обслуговує.

Повинен знати.
Принцип роботи котлів, що обслуговуються, склад теплоізоляційних мас та основні способи теплоізоляції котлів і паротрубопроводів; правила поводження з газом та устаткуванням, що знаходиться під напругою; призначення та умови застосування простих і середньої складності контрольно-вимірювальних приладів; будову та режими роботи устаткування тепломережних бойлерних установок або станцій м'ятої пари.

Кваліфікаційні вимоги.
Повна загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві, без вимог до стажу роботи.

Бажана зміна: 1/3 (зміна/доба через три).
Оплата: від 1500 грн./зміна (доба).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: