Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 октября 2018

Людмила

Начальник юридичного відділу, юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Ярмолюк Людмила Володимирівна

м. Кривий Ріг, Центрально – Міський район
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
незаміжння, маю двох доньок

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: Отримати посаду начальника юридичного відділу або юрисконсульта з метою застосування добутих знань та досвіду, юридичний супровід підприємства у різних інстанціях.
Кваліфікація: Я маю успішний досвід у судовій практиці; написання позовних заяв, клопотань, заяв; подача заяв та участь у кримінальному провадженні; складання договорів різної складності, підготовка протоколів розбіжностей; оскарження постанов та незаконно накладених штрафів, повернення надмірно сплачених податків; підготовка та проведення Акціонерних зборів; підготовка та сдача завітів Акціонерних зборів; підготовка протоколів Наглядової ради та засновників товариства; визнання прав власності та внесення змін; внесення змін до установчих документів товариства; підготовка договорів аренди землі, додаткових угод та отримання Витягів; підготовка документів та отримання Ліцензій; надання консультацій керівництву та співробітникам з різних питань правового характеру; аналіз документів.
Маю можливість їздити у відрядження.
Освіта: Маю повну юридичну освіту, у 2006 році закінчила Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій (спеціаліст), спеціальність менеджер – юрист.
Досвід роботи:
З березня 2017 року і по вересень 2018 року працювала начальником юридичного відділу Приватного акціонерного товариства "ЕЛЕКТРОГРАД".
З березня місяця 2016 року і по лютий 2017року працювла юристом наТОВ "ГЕРМЕС і АК". В мої обов’язки входило: - оскарження рішень-повідомлень, подача заяв та скарг до податкової інспекції; - розробка всіх видів договорів; - розробка посадових інструкцій; - написання та подача позовних заяв; - написання та подача адміністративних позовів та заперечень; - написання та подача заяв та скарг на дії або бездіяльність держслужбовців; - участь у судових та кримінальних провадженнях в інтересах підприємства; - подача заяв та скарг на рішення, дії і бездіяльність державного виконавця; - надання консультацій керівництву з різних питань правового характеру. В своїй практиці маю чимало виграшних справ у судах різних інстанцій та державних органах.
З 2011 року працювала регіональним представником Київського юридичного об’єднання «Правова Столиця» на посаді юриста. Консультації, представлення інтересів в судах, вирішення питань в державних органах (виконавча служба, реєстраційна палата, податкова інспекція, пенсійний фонд України), представлення інтересів в нотаріальних конторах, складання процесуальних документів (позовні заяви, заяви, клопотання, договори, внесення змін до установчих документів). Відрядження по Україні.
З 2010 року по 2011 рік працювала юристом в СК «Еталон». Складання необхідних документів та заяв для клієнтів страхової компанії внаслідок ДТП, супровід клієнта страхової компанії у судах та присутність при технічній експертизи автотранспорту.
З 2007 року по 2010 рік працювала юристом в фірмі «Партнер». Консультації, представлення інтересів в судах, складання договорів представлення інтересів, договорів оренди нерухомого майна, аналіз документів на нерухоме майно та підготовка документів для підписання договорів купівлі – продажу.
З 2006 року по 2007 рік працювала юрисконсультом в політичній партії. Консультації громадян, складання позовних заяв, клопотань, заяв до різних державних органів.
Додаткові відомості: Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію українською та російською мовами. Вільно знаходжу спільну мову з колегами. Знаходжу вихід з будь-якої проблема, що виникла.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: