Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Олег

Регіональний менеджер з розвитку, 42 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Волочиск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний менеджер з розвитку

с 12.2018 по 09.2022 (3 года 9 месяцев)
BFI Service, Київ (Роздрібна торгівля)

Розвиток,аналіз і контроль закріплених за собою областей:Хмельницька,Тернопільська,Рівненська,Волинська,Чернівецька. Пошук,відкриття і запуск в роботу т.т.на підзвітних територіях,робота з Дистриб'юторами.Підписання Договорів з Партнерами,проведення усіх Угод про співпрацю через Бітрікс-до повного їх завершення.Контроль замовлень,надходжень і залишків на складах відповідної продукції в базі 1С.Контроль за своєчасною заміною і обслуговуванням обладнання,за дотриманням цінової політики відповідно до стандартів компанії.Проведення
щорічної Інвентаризації обладнання.Прорахунок і проведення маркетингових активностей для збільшення реалізації продукції.Складання щомісячного Плану Активності.Виконання поставлених планових показників.

Керуючий магазину

с 10.2017 по 04.2018 (6 месяцев)
ТОВ "РУШ" мережа магазинів"EVA", Волочиськ (Роздрібна торгівля)

Організація і виконання всіх робочих процесів у магазині.Дотримання стандартів обслуговування, трудової і касової дисципліни.Ведення контролю по прийомці і викладці товару.Контроль за своєчасним зміненням ціноутворення і акційних періодів.Ведення внутрішньої бухгалтерії у магазині.Складання графіку продуктивності і робочого графіку по виходу персоналу.Планування і розподіл роботи персоналу.Підбір,навчання і мотивація персоналу магазину.За період своєї роботи магазин щомісячно виконував загальні планові показники.

Територіальний менеджер

с 06.2015 по 08.2017 (2 года 2 месяца)
ТОВ "Інтеграл Групп",проект "Plus market", Хмельницький і область (Роздрібна торгівля)

Пошук локацій для відкриття магазинів побутової хімії на підзвітній території. Підбір і навчання продавців-касирів торгівельного залу. Замовлення асортименту і контроль за надходженням продукції. Ведення бухгалтерії, нарахування і видача з/п персоналу. Проведення Інвентаризацій та Інкасацій у магазинах. Виконання поставлених планів та збільшення реалізації продукції у мережі магазинів. Виконання кількісного плану по своєчасному і якісному відкритті магазинів. Контролювання усіх процесів: від пошуку приміщень - до повноцінного функціонування магазинів.

Керівник відділу збуту

с 12.2013 по 06.2015 (1 год 6 месяцев)
ХБК Агробізнес м.Волочиськ (FMCG), Хмельницький і область (Роздрібна торгівля)

Планування завдань для менеджерів у закріплених за ними регіонах. Контроль і аналіз виконання поставлених задач. Аналіз по присутності і ціновій політиці конкурентів. Домовленості про відкриття нових т.т. Збільшення асортименту і реалізації продукції по області, і по регіональних представництвах. Після двох місяців роботи менеджером зі збуту, обійняв посаду "Керівника відділу збуту."

Менеджер по роботі з VIP-клієнтами

с 10.2007 по 12.2009 (2 года 2 месяца)
Захід ТМ, ТОВ (FMCG), Хмельницький і область (Роздрібна торгівля)

Планування роботи і виконання поставлених планів. Домовленості з клієнтами про більш ширшу співпрацю. Збільшення асортименту і реалізації продукції по торгівельних мережах. Конроль за доставкою продукції, протермінуванням,викладкою і дебюторською заборгованістю. За період своєї роботи на представництві-збільшив місячний оборот по мережах з15000тис.грн.-до50000тис.грн.

Старший майстер дільниці

с 11.2005 по 09.2007 (1 год 10 месяцев)
"Мотор Січ" Волочиський Машинобудівний Завод, Волочиськ (Машинобудування)

Планування і контроль за виконанням і послідовністю операцій відповідно до технологічних документів. Контроль за якістю вироблених деталей і дотриманням техніки безпеки на робочому місці працівників дільниці. Виконання поставлених планів і завдань. Після шести місяців роботи майстром,обійняв посаду"Старшого майстра дільниці".

Образование

Львівський Державний Аграрний Університет

Механізація с/г. Інженер -механік., Львів
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

ПТУ №21,Бухгалтер

1999,11місяців

Активні Продажі,Дебюторська Заборгованість

2017р.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Бітрікс24

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — средний
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Навички та досягнення

Наявність лідерських та управлінських навичок. Виконання поставлених завдань і планів. Бажання завжди навчатись чомусь новому. Постійно намагаюсь досягти поставленої перед собою мети.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: