Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Андрій

Юрист, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист (за зовнішнім сумісництвом)

с 01.2022 по 08.2023 (1 год 7 месяцев)
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗНАМ’ЯНСЬКА ОБЛАСНА БАЛЬНЕОЛОГІЧНА ЛІКАРНЯ» КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, Знам'янка (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Уладення договорів на поставку товарів та продуктів для забезпечення функціонування закладу. Розробка проєктів договорів про надання послуг санаторно-курортного лікування. Підготовка проектів відповідей на звернення громадян. Листування з органами місцевого самоврядування. Проведення аналізу договірної роботи підприємства за попередні роки. Надання консультацій щодо здійснення публічних закупівель. Здійснення аналізу чинних нормативно-правових актів що регулюють діяльність у сфері охорони здоров'я.

Фахівець з публічних закупівель (з виконанням функцій юриста)

с 10.2021 по наст. время (2 года 7 месяцев)
Комунальне підприємство «Ритуальна служба - спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Кропивницької міської, Кропивницький (Послуги для населення та бізнесу)

Укладання договорів на постачання продукції, на ритуальне обслуговування населення з суб'єктами господарювання що здійснюють надання ритуальних послуг у м. Кропивницькому. Здійснення пцблічних закупівель у якості замовника, участь у публічних закупівлях у якості учасника (надавача послуг). Здійснення реєстрації змін до установчих документів підприємства. Підготовка відповідей на звернення громадян. Відповіді на запити юриидичних осіб, органів державної влади та місцевого самоврядування і таке інше. Підготовка матеріалів для ведення претензійно-позовної роботи та співпраця з адвокатами та адвокатьськими обєднаннями щодо представницта у судах нашого підприємства.

Юрисконсульт юридичної групи

с 03.2019 по 10.2021 (2 года 7 месяцев)
Державна установа "Кропивницький слідчий ізолятор", Кропивницький (Державні організації)

Укладання договорів (купівлі-продажу, поставки, на проведення робіт з капітального ремонту, здіснення публічних закупівель (участь у тендерах у якості замовника) та інше.). Здійснення внесення змін до реєстраційних даних та установчих документів. Комунікація з органами державної влади та органами місцевого самоврядування і таке інше

Юрист відділу аналітики і адвокації

с 05.2018 по 09.2018 (4 месяца)
Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської організації "Всеукраїнська мережа людей які живуть з ВІЛ/СНІД", Кропивницкий (Захист прав людей у сфері медицини)

Надання юридичних консультацій клієнтам та співробітникам організації, юридичний супровід випадків порушень прав клієнтів, вжиття адвокаційних заходів з метою поновлення порушених прав.

Юрисконсульт

с 09.2017 по 05.2018 (8 месяцев)
Державна установа "Кропивницька установа виконання покарань (№14)", Кропивницкий (Діяльність у сфері юстиції та правосуддя)

Ведення договірної та претензійно-позовної роботи. Проведення тендерних процедур за допомогою електронних закупівельних майданчиків. Представництво інтересів установи в судах.

Юрисконсульт

с 12.2015 по 05.2017 (1 год 5 месяцев)
Інформаційно-консультаційний центр ПАТ "Кіровоградобленерго", Кропивницкий (Діяльнсть у сфері транспортування, розподілу та продажу електричної енергії)

Надання консульацій абонетам з юридичних питань, укладання договорів про користування електричною енергією.

Образование

Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого

Правознавство, Харьков
Высшее, с 2007 по 2012 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Самостійність Знання законодавства України Багатозадачність Комунікабельність

Дополнительная информация

Я даю згоду на обробку моїх персональних даних, що знаходяться в тексті даного резюме у межах необхідних для прорцесу підбору роботи та працевлаштування.

Похожие кандидаты

Вчитель історії, правознавства
7000 грн, Кропивницкий

Юрист
Кропивницкий

Юрист
40000 грн, Кропивницкий, Удаленно

Юрист, помічник адвоката
Кропивницкий, Винница , еще 2 города

Адвокат, юрист, юрисконсульт
15000 грн, Кропивницкий, Удаленно

Юрист
Кропивницкий

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: