Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2019

Сергій

Еколог, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лікар гігієніст, епідеміолог

с 08.1990 по 10.2018 (28 лет 2 месяца)
санепідстанція Подільського району м. Києва, Київ (здійснення державного санітарного нагляду, з приводу дотримання вимог санітарного та природоохоронного законодавств.)

1990 - 2012 роки, згідно функціональних обовязків, здійснював державний нагляд за обєктами Подільського району м. Києва, з приводу дотримання вимог санітарного та природоохоронного законодавств по питанням охорони атмосферного повітря, водних обєктів та поводження з промисловими відходами. Залучався на протязі вказаних років, до спільного здійснення державного нагляду обєктів м. Києва з фахівцями Київського навколишнього природного середовища, Київської природоохоронної прокуратури.

Знания и навыки

Досвід роботи еколога та з питань санітарії готелю Досвід організації роботи, уміння спілкуватись з людьми

Дополнительная информация

Досвід роботи

•Назва компанії: санепідстанція Подільського району м. Києва Україна, в зв’язку з реорганізацією вказаної установи працював з 2012 -2018рр. в ВП Оболонський міжрайонний відділ (філія) лабораторних досліджень ДУ «Київський міський лабораторний центр МОЗ України».
Посада: лікар гігієніст, епідеміолог
Період роботи: з 01.08.1990р. по 30.12.2012 р. санепідстанція Подільського району м.Києва, з 2012 р. працював в ВП Оболонський міжрайонний відділ (філія) лабораторних досліджень ДУ «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», в жовтні 2018р. звільнився за власним бажанням.
Обов’язки:
Здійснення державного санітарного нагляду за об’єктами з розділів: охорони навколишнього природного середовища (охорони атмосферного повітря, водних обєктів, поводження з промисловими відходами) з метою дотримання вимог природоохоронного законодаваства, гігігієни води та водопостачання, комунального призначення, ЛПЗ (лікувально-профілактичні заклади, аптеки);
__________

Освіта

•Навчальний заклад: Київський медичний інститут
Ступінь: вища кваліфікаційна категорія з комунальної гігієни
Назва спеціальності: гігієна, санітарія, епідеміологія
Період навчання: 1985 – 1990 роки
__________

Вміння та навики

•Досвід спілкування з людьми, надання їм консультативної допомоги, робота з документацією, підготовка інформацій.
__________

Додаткова інформація

•Активна життєва позиція, цілеспрямованість; організаційні здібності, комунікабельність, відповідальність, оперативність, ініціативність, здатність швидко навчатись, дисциплінованість.
•Є закордонний паспорт.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: