Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 апреля 2024 PRO

Алiна

Головний бухгалтер, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 07.2022 по 12.2023 (1 год 5 месяцев)
ТОВ, Бровари (Будівельна промисловість, деревообробка)

Головний бухгалтер ведення одночасно декiлькаТОВ та ФОПів на рiзних системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ рiзною господарською дiяльнiстью, ВЕД та державними тендерами з казначейськими рахунками, виробництво металопластикових конструкцій та вікон, ремонтні та відновлювальні роботи.Обовязки:контроль облiку первинних документiв,ТМЦ списання.Облік основних засобiв(ремонтні роботи та модернiзацiя,будування споруд з нуля та часткове відновлення).Формування фірми з нуля.Здача в оренду власних обєктів.Робота з договорами по всих роботах.Закриття виробництва.Податкового періоду.Податковi декларацii.Самостійне Розблоковування податкових накладних,та підготовка документів для розблокування.Декілька Клiент банків, нарахування та виплата з/п, лiкарняних,здача звiтностi в державнi та статистичнi органи через М.Е.ДОК та електронний кабiнет. Автоматизацiя бух.операцiй з нуля, відслідковування змін в податковому законодавстві.

Единий бухгалтер ведення декiлька фiрм госп.дiяльностi з рiзними формами власностi та системою опадаткування,ВЕД

с 09.2019 по 02.2022 (2 года 5 месяцев)
Промисловiсть,виробництво, надання послуг, Київ (Промисловiсть,Виробництво,надання послуг,ВЕД)

Головний,Единий бухгалтер ведення одночасно декiлькаТОВ та ФОП на рiзних системах оподаткування з ПДВ та без ПДВ рiзною господарською дiяльнiстью, ВЕД, промисловiсть,виробництво. Обвязки:облiк первинних документiв,основних засобiв(ремонт та модернiзацiя), облiк ТМЦ,податковi декларацii,клiент банк, нарахування та выплата з/п, лiкарняних,здача звiтностi в державнi та статистичнi органи через М.Е.ДОК та електронний кабiнет. Прохождения перевiрок державних органiв. Автоматизацiя бух.операцiй та перехiд з 7.7 на 8.3.(УТП,УПП,ВАS) Ведення фiрми з нуля.Пiдготовка документiв до перевiрки аудиторiв, Звiти засновникам.Вмiння органiзовувати роботу бухгалтерii до 5чол.

Гол.бухгалтер

с 12.2018 по 04.2019 (4 месяца)
Тов"Профибетон", Калинівка (Київська обл.) (Виробництво бетонних сумiшей та виробiв)

Ведення одночасно декiлькох ТОВ и ФОП 2,3групи з ПДВ та без ПДВ.Работа с1С 8.3 УТП.8.2 Контроль ведення первинноi документацii,реecтрацiя податкових накладних, формування та подача звiтнocтi в контролюючi установи,клiент банк,операцii по валютi.Списання ГСМ.Облiк основних засобiв,амортизацiя. Виробництво.Залишки на складах.Нарахування з/п. Проходження аудиторских та податкових перевiрок. Автоматизацiя 1С 8.3,8.2 Ставлення задач пограмiстам для удосконалення программ 1с.В пiдпорядкуваннi два бухгалтери.

Головний бухгалтер

с 05.2014 по 12.2018 (4 года 7 месяцев)
КП "Калитянський", смт Калита (Комунальне пiдприемство)

Складання та відправлення до контролюючих органів фінансової, статистичної звітності через систему М.Е.док,робота з електронним кабінетом.
Подання Декларації з рентної плати (спец.використання води, надр) ОЗ облік та амортзація, відрядження,списання ГСМ, матеріали, МБП, запчастини, залишки по складу,каса. Реєстрація податкових накладних.Робота з бюджетними установами (кошториси)та коштами цільового призначення, спец.рахунки банка, Кліент-банк.Контроль ведення інших ділянок Бухгалтерії. В пiдпорядкуваннi 3 бухгалтери+економiст.Проходження перевiрок рiзними держ.службами.(держпраця,пенсiйний фонд, КРУ,податкова,прокуратура, суди)

Образование

МАУП

Економика предприятия,управление бизнесом, Київ
Высшее, с 2017 по 2019 (2 года)

Магiстр

МАУП

Экономика предприятия, управление персоналом, Киев
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Бакалавр

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК 1С УТП 1С УВП

Дополнительная информация

Без шкiдливих звичок, вiдповiдальна,стресостiйка, допитлива.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: