Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 ноября 2018

Валентина

Няня, вихователь, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город проживания:
Лебедин
Готов работать:
Борисполь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Логопед

с 10.1998 по 04.1999 (6 месяцев)
Лебединський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка", Лебедин (Освіта, наука)

Методист трудового навчання

с 10.1998 по 06.2000 (1 год 8 месяцев)
Лебединське педагогічне училище ім.А.С.Макаренка, Лебедин (Середня спеціальна освіта)

Вихователь-керівник художньо-театральної студії

с 10.1998 по 07.2016 (17 лет 9 месяцев)
Лебединський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка", Лебедин (Освіта, наука)

Обов'язки:
- збереження життя і здоров'я дитини.,
- формування у дітей дошкільного віку життєвої компетентності, розвивати їх творчі здібності та інтереси, урізноманітнювати шляхи навчально-виховної діяльності.,
- пошук, виявлення, розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами художньо-театральної діяльності.
Досягнення:
- За значний внесок у справу навчання і виховання дошкільників, формування і розвиток у них почуття прекрасного, результативність педагогічної діяльності була нагороджена грамотою управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації (2003 р)., *грамотою відділу освіти Лебединського міськвиконкому (2005 р)., *грамотою Лебединської профспілки працівників освіти і науки (2007 р)., *сертифікатом про занесення кандидатури Фурдилової В.П. до Книги пошани відділу освіти виконкому Лебединської міської ради за підсумками 2011-2012 року., *грамотою міського голови м.Лебедина Трояна А.Г. за відповідальне ставлення до дорученої справи, творчий підхід до виконання посадових обов'язків, використання інноваційних форм і методів у роботі з дітьми (2013 р)., *подякою управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за представлення своєї творчої професійної діяльності під час обласного конкурсу педагогічної майстерності "Золоте серце" (2013 р).

- Диплом лауреата загальноміського конкурсу "Людина року 2013" в номінації "Працівник освіти і науки" м.Лебедин (2013 р).

- Лауреат обласного конкурсу "Золоте серце" серед працівників освітньої галузі (2013 р).

- Активна участь у методичних заходах обласного та міського рівня: *у регіональній естафеті педагогічних інновацій "Нові горизонти освіти Сумщини"., *в обласному семінарі для методистів та спеціалістів відділу освіти "Практично-трудова діяльність дітей дошкільного віку"., *міському конкурсі педагогічної майстерності "Зорецвіт"., *в міському педагогічному фестивалі "Педагогічна знахідка"(презентація власного досвіду роботи з проблеми "Пошук, виявлення, розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами художньо-театральної діяльності")., в науково-практичній конференції з проблеми "Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес в період модернізації освітньої галузі"., *в педагогічних читаннях з проблеми "Гуманно-особистісний підхід до дітей в освітньому процесі Ш.О.Амонашвілі"., *в засіданнях міських методичних об'єднаннях в педагогічних радах закладу.

Вихователь

с 09.1988 по 10.1998 (10 лет 1 месяц)
Дитячий садок "Зірочка", Лебедин (Освіта, наука)

Вихователь

с 08.1987 по 09.1988 (1 год 1 месяц)
Штепівська допоміжна школа-інтернат, Лебедин (Виховання і навчання дітей з особливими потребами)

Кандидатура Бабич В.П (дівоче призвіще) була занесена в книгу пошани працівників освіти і науки м.Лебедина і Лебединського району.

Образование

Глухівський педагогічний інститут ім.С.М.Сергеєва-Ценського

Педагогіка і психологія початкового навчання, Глухів
Высшее, с 1988 по 1991 (2 года 10 месяцев)

Кваліфікація: вчитель початкових класів.

Лебединське педагогічне училище ім.А.С.Макаренка

Вчитель початкових класів, Вихователь групи продовженого дня, Лебедин
Среднее специальное, с 1983 по 1987 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Малювання Організація дитячої театральної діяльності Художня творчість Корекція дитячого мовлення Організація дитячих свят Надання першої невідкладної медичної допомоги у разі потреби Прищеплення дитині навичок самообслуговування

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Сергієнко Володимир Олексійович

    Сергієнко Володимир Олексійович

    Завідувач ДВНЗ "Калинка" 1992-2015р., Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка" м.Лебедин

    Контактные данные скрыты
  • Холошенко Маргарита Юріївна

    Холошенко Маргарита Юріївна

    Завідувач ДВНЗ "Калинка" 2015-2018р., Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Калинка" м.Лебедин

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Загальний стаж роботи - 32 роки.
Педагогічний стаж - 28 років.

Працюючи на посаді вихователя-керівника художньо-театральної студії керувала роботою консультпункту щодо надання організаційно-методичної допомоги педагогам міста та району з питання розвитку творчих здібностей дітей через театралізовану діяльність. Мною і групою колег була розроблена і систематизована програма "Дивосвіт" (програма художньо-театральної діяльності дітей дошкільного віку). Ці матеріали були надруковані в часописі "Бібліотечка вихователя дитячого садка" у вересні 2005 року №17,18 в рубриці "Розвиваємо логіку" (друкований текст публікацій 12 стор.). Наступна публікація мого досвіду роботи опублікована в цьому ж часописі №2 2008 р, в рубриці "Діти раннього віку в дошкільній установі" і має назву "З досвіду роботи Фурдилової В.П. вихователя-керівника художньо-театральної студіїї дошкільного навчального закладу (ясла-садок) "Калинка" м.Лебедина, Сумської області (4 друкованих стор.).

Моє хоббі: люблю подорожувати Україною, відкривати для себе нове, цікаве., дбаю про домашніх улюбленців., займаюся квітникарством (кімнатні рослини та впорядкування подвір'я)., люблю весело проводити час з сім'єю та друзями на природі., співаю пісні та слухаю музику., відвідую консерти та цікаві театралізовані дійства. Приймаю участь у громадських та соціальних заходах що проводяться в місті, зокрема Міжнародна програма "Нарконон" - розповсюдження в закладах освіти дисків, книг, читання лекцій про негативний, вбивчий вплив наркотиків на організм людини., участь в організації свята до Дня захисту дітей 1 червня на міській площі. Також моя родина приймала участь у міському конкурсі по благоустрою "Краще подвір'я м.Лебедина", декілька років поспіль ми були переможцями.

Маю веселу, товариську вдачу : відкрита для спілкування, дружелюбна, в міру вимоглива, люблю людей, життя, оточуючий світ, завжди прагну творчо підходити до справ, творити, доводити розпочату справу до позитивного бажаного результату, наполеглива, амбіційна, люблю порядок у справах, побуті, господарстві.

Риси які найбільше ціную в людях : чесність, щирість, порядність, відповідальність, любов до себе та оточуючих, творчість, почуття гумору, почуття патріотизму.

Не маю шкідливих звичок. Веду здоровий спосіб життя. Стан здоров'я - задовільний.

Найбільше досягнення мого життя - це діти : син Ярослав (29 років) і донька Юлія (23 роки). Свою місію як мама стосовно своїх власних дітей, я виконала. Син і донька дорослі, самостійні, внуків ще не маю. Сімейний стан - розлучена.

Своїм досвідом, теплом своєї душі і серця можу ділитися з іншими дітьми. Можу допомогти батькам у вихованні їх дітей, бути гідними громадянами України, порядними, добрими людьми, мудрими, товариськими, відкритими для спілкування з оточуючими, творчими, всебічно розвиненими особистостями.

З липня 2016 року знаходжуся на пенсії по вислузі років.

Бажаю покращити своє матеріальне становище і водночас надати свої послуги по догляуду та виховання дитини дошкільного або молодшого шкільногло віку.

Вимоги до місця роботи:
- порядна сім'я відкрита до співпраці.,
- бажана заробітна плата 25 000 - 30 000 грн (можу працювати в нічний час - цілодобово, за відповідну доплату).,
- зацікавлена в роботі з проживанням.,
- чітке визначення обов'язків, графік роботи, вихідні дні (по домовленності, в залежності від навантаження).

Моє педагогічне кредо : "Несу в душі я іскру доброти, щоб запалить у серденьку дитячім вогонь священний розуму й краси!..."

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: