Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Андрій

Інженер з організації та нормування праці

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Стрый, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з нормування праці

с 07.2021 по наст. время (2 года 10 месяцев)
Leoni, Коломия (Машинобудування)

Покращення та оптимізація виробничих процесів. Розробка впровадження технічно-обґрунтованих норм трудових витрат з різних видів робіт, виконуваних на підприємстві, на основі використання прогресивних нормативів з праці з урахуванням психофізіологічних і соціально-економічних факторів, а також місцеві норми, розраховані на підставі технічних даних про продуктивність устаткування, результатів аналізу витрат робочого часу із застосуванням найбільш продуктивних прийомів і методів праці
Проведення досліджень та аналізів для нових проектів
Обслуговування перед серійним виготовленням
Встановлення норми часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів
Оптимізація існуючих технологій виробництва
Розвиток нових технологій та процесів виробництва
Внесення змін у процеси
Стандартизація та оформлення робочого місця
Здійснення контролю за правильністю застосування на підприємстві нормативних матеріалів з праці
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів у зв'язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозицій і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробобка завдання для зниження нормативної трудомісткості
Перевірка чинних норми праці з метою виявлення застарілих та помилково встановлених норм, проводити роботу з їх своєчасної заміни новими, більш прогресивними в процесі впровадження організаційно-технічних заходів
Аналіз стану нормування, ступінь обгрунтування та напруженості норм, проводити роботу з поліпшення їх якості, забезпечення рівної напруженості норм на однорідних роботах, виконуваних за однаковими оранізаційно - технічними умовами
Вивчення рівня виконання норм, дослідження безпосередньо на робочих місцях ступеня і причини відхилень фактичних витрат праці від нормативних.

Начальник виробництва

с 06.2020 по 01.2021 (7 месяцев)
ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Здійснення оперативної роботи по врегулюванню виробничого процесу, забезпечення випуску продукції відповідно до заявки.
Організація оперативного контролю за забезпеченням виробництва технічною документацією, обладнанням, інструментом, матеріалами.
Забезпечення щоденного оперативного обліку та контролю розходу сировини в хлібобулочному та кондитерському цеху.
Забезпечення виконання добових завдань випуску продукції.
Координація роботи виробничих бригад, прийняття міри по попередженню порушень виробничого процесу.
Здійснення контролю за роботою виробничих складів.
Організація роботи по створенню на дільницях нормальних умов праці робітникам для успішного виконання змінних завдань, не допускаючи надлишкової чисельності працюючих.
Аналіз результатів виробничої діяльності роботи змін, забезпечення правильності і своєчасності оформлення первинних документів по обліку робочого часу, виробітки використання сировини, матеріалів, простоїв.
Організація виробництва продукції відповідно до технологічного плану виробництва та замовлень споживачів.
Складання замовлення на виготовлення продукції з урахуванням послідовності випуску окремих видів виробів за змінами (бригадами).
Здійснення контролю за виконанням виробничими бригадами вимог гігієнічного режиму і санітарних правил до сировини і технологічного процесу виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів.
Забезпечення відповідності побутових приміщень, закріплених за виробництвом, санітарно-гігієнічним нормам.
Здійснення контролю за безпечною експлуатацією, справним станом виробничого обладнання та устаткуванням, забезпечення належного утримання виробничих цехів, підсобних приміщень, складу БЗБ, тарного складу.
Розробка інструкцій, інших актів з охорони праці відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
Здійснення контролю за додержанням працівниками технологічних процесів, правил поводження з обладнанням, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва.
Визначення терміну стажування новоприйнятих працівників і закріплення за ними досвідчених працівників.
Погодження та контроль всіх видів планових, ремонтних робіт на виробництві.

Інженер з нормування праці

с 06.2019 по 06.2020 (1 год)
ТОВ Лігос, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження технічно-обґрунтованих норм трудових витрат з різних видів робіт, виконуваних на підприємстві, на основні використання прогресивних нормативів з праці з урахуванням психофізіологічних і соціально-економічних факторів, а також місцеві норми, розраховані на підставі технічних даних про продуктивність устаткування, результатів аналізу витрат робочого часу із застосуванням найбільш продуктивних прийомів і методів праці.
Проведення досліджень та аналіз для нових проектів.
Обслуговування перед серійним виготовленням.
Встановлення норм часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів.
Відповідальність за продукт.
Методика FMEA.
Створення та актуалізація опису техпроцесів.
Оптимізація існуючих технологій виробництва.
Розвиток технологій та процесів виробництва.
Внесення змін у процеси.
Дотримання дисципліни процесу.
Здійснення контролю за правильністю застосування на підприємстві нормативних матеріалів з праці.
Участь у розробці заходів із зниження трудомісткості продукції, у виявленні резервів зростання продуктивності праці за рахунок підвищення якості нормування, розширення сфери нормування праці робітників з погодинною оплатою праці та керівників, професіоналів, фахівців і технічних службовців, з усунення втрат робочого часу та поліпшення його використання, в підготовці пропозицій з вдосконалення систем оплати праці, матеріального і морального стимулювання.
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів виробів у зв’язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозиції і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробка завдань для зниження нормативної трудомісткості.
Перевірка чинних норм праці з метою виявлення застарілих та помилково встановлених норм, проведення роботи з їх своєчасної заміни новими, більш прогресивними в процесі впровадження організаційно-технічних заходів.
Аналізу стану нормування, ступінь обґрунтування та напруженості норм, робота з поліпшення їх якості, забезпечення рівної напруженості норм на однорідних роботах, виконуваних за однаковими організаційно-технічними умовами.
Вивчення рівня виконання норм, дослідження безпосередньо на робочих місцях ступені і причини відхилень фактичних витрат праці від нормативних, участь у підготовці пропозицій з утворення необхідних умов для освоєння усіма робітниками норм трудових витрат.

Начальник зміни

с 01.2019 по 06.2019 (5 месяцев)
ТОВ Лігос, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Забезпечення виконання змінних виробничих завдань підрозділом підприємства (дільницями та бригадами), додержання встановленої технології виробництва виробів, виконання робіт, ритмічний випуск продукції високої якості.
Організовує своєчасну підготовку виробництва, раціональне завантаження та роботу устаткування.

Здійснення оперативного контролю за забезпеченням матеріальними ресурсами, технічно правильною експлуатацією устаткування та інших основних засобів, економними витратами сировини, матеріалів, виявлення, запобігання та усунення причини порушень процесу виробництва.

Проведення робіт з пошуку та організації використання додаткових виробничих резервів підвищення продуктивності праці, зниження витрат виробництва (трудових, матеріальних).

Ведення оперативного планування виробництва, поліпшення нормування, атестації та раціоналізації робочих місць, розповсюдження передових прийомів і методів праці, зниження трудових витрат.

Аналіз результатів виробничої діяльності підрозділу підприємства за зміну, причини, що викликають простої устаткування і зниження якості виробів (робіт), участь у розробленні та впровадженні заходів щодо усунення виявлених недоліків.

Організація оперативного облік просування продукції за робочими місцями, виконання виробничих завдань.

Контроль додержання працівниками технологічної, виробничої і трудової дисципліни, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту, подача пропозицій щодо заохочення працівників, які відзначилися, накладання дисциплінарних стягнень на порушників виробничої і трудової дисципліни.

Координація роботи бригадирів.

Аналітик систем

с 10.2017 по 12.2018 (1 год 2 месяца)
ТОВ Лігос, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Аналіз на робочих місцях існуючих організаційно - технологічних умов виробництва, процесів, методів виробництва.
Розробка рекомендації з оптимізації організації праці, впровадження раціональних режимів та форм організації роботи.
Супровід та впровадження рекомендацій.
Контроль ефективності організації праці під час впровадження нових технологій, автоматизації і механізації процесів, а також під час впровадження рекомендацій з оптимізації організації праці.
Проведення хронометражу робочого часу працівників та обладнання.
Розробка і впровадження технічно та економічно обґрунтованих норм трудових затрат та нормативів праці на основі даних хронометражу, а також даних про продуктивність обладнання, ритмічність навантаження та інших технічних, економічних, психофізіологічних і соціальних факторів.
Контроль за виконанням встановлених норм і нормативів.
Визначення чисельності працівників, надання пропозицій із скорочення понаднормової чисельності.
Навчання працівників із застосуванням нових норм та методів організації праці.
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів у зв’язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозицій і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробка завдань для зниження нормативної трудомісткості.
Проведення досліджень та аналізів для нових проектів. Обслуговування перед серійним виготовленням.
Встановлення норми часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів.
Стандартизація та оформлення робочого місця.

Інженер з організації та нормування праці

с 02.2017 по 10.2017 (8 месяцев)
ТОВ "Тенмарк", Коломия (Легка промисловість)

Розробка та впровадження технічно-обґрунтованих норм трудових витрат з різних видів робіт, виконуваних на підприємстві, на основні використання прогресивних нормативів з праці з урахуванням психофізіологічних і соціально-економічних факторів, а також місцеві норми, розраховані на підставі технічних даних про продуктивність устаткування, результатів аналізу витрат робочого часу із застосуванням найбільш продуктивних прийомів і методів праці.
Проведення досліджень та аналіз для нових проектів.
Обслуговування перед серійним виготовленням.
Встановлення норм часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів.
Відповідальність за продукт.
Методика FMEA.
Створення та актуалізація опису техпроцесів.
Оптимізація існуючих технологій виробництва.
Розвиток технологій та процесів виробництва.
Внесення змін у процеси.
Дотримання дисципліни процесу.
Здійснення контролю за правильністю застосування на підприємстві нормативних матеріалів з праці.
Участь у розробці заходів із зниження трудомісткості продукції, у виявленні резервів зростання продуктивності праці за рахунок підвищення якості нормування, розширення сфери нормування праці робітників з погодинною оплатою праці та керівників, професіоналів, фахівців і технічних службовців, з усунення втрат робочого часу та поліпшення його використання, в підготовці пропозицій з вдосконалення систем оплати праці, матеріального і морального стимулювання.
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів виробів у зв’язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозиції і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробка завдань для зниження нормативної трудомісткості.
Перевірка чинних норм праці з метою виявлення застарілих та помилково встановлених норм, проведення роботи з їх своєчасної заміни новими, більш прогресивними в процесі впровадження організаційно-технічних заходів.
Аналізу стану нормування, ступінь обґрунтування та напруженості норм, робота з поліпшення їх якості, забезпечення рівної напруженості норм на однорідних роботах, виконуваних за однаковими організаційно-технічними умовами.
Вивчення рівня виконання норм, дослідження безпосередньо на робочих місцях ступені і причини відхилень фактичних витрат праці від нормативних, участь у підготовці пропозицій з утворення необхідних умов для освоєння усіма робітниками норм трудових витрат.

Інженер з організації та нормування праці

с 11.2014 по 02.2017 (2 года 3 месяца)
ТОВ "Лігос", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Вивчення на робочих місцях існуючих організаційно - технологічних умов виробництва, процесів, методів виробництва.
Розробка рекомендації з оптимізації організації праці, впровадження раціональних режимів та форм організації роботи.
Супровід та впровадження рекомендацій.
Контроль ефективності організації праці під час впровадження нових технологій, автоматизації і механізації процесів, а також під час впровадження рекомендацій з оптимізації організації праці.
Проведення хронометражу робочого часу працівників та обладнання.
Розробка і впровадження технічно та економічно обґрунтованих норм трудових затрат та нормативів праці на основі даних хронометражу, а також даних про продуктивність обладнання, ритмічність навантаження та інших технічних, економічних, психофізіологічних і соціальних факторів.
Контроль за виконанням встановлених норм і нормативів.
Створення інформаційних матеріалів для працівників про встановлення і зміну норм, нормативів та відрядних розцінок.
Підтримка бази норм та нормативів в актуальному стані, постійний перегляд їх відповідно до затверджених підприємством графіків, зміна на більш прогресивні.
Визначення чисельності працівників, надання пропозицій із скорочення понаднормової чисельності.
Навчання працівників із застосуванням нових норм та методів організації праці.
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів у зв’язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозицій і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробка завдань для зниження нормативної трудомісткості.
Проведення досліджень та аналізів для нових проектів. Обслуговування перед серійним виготовленням.
Встановлення норми часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів.
Стандартизація та оформлення робочого місця.

Фахівець з організації та нормування праці

с 04.2014 по 11.2014 (7 месяцев)
Ефект Консалт, Стрий (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Вивчення на робочих місцях існуючих організаційно - технологічних умов виробництва, процесів, методів виробництва.
Розробка рекомендації з оптимізації організації праці, впровадження раціональних режимів та форм організації роботи.
Супровід та впровадження рекомендацій.
Контроль ефективності організації праці під час впровадження нових технологій, автоматизації і механізації процесів, а також під час впровадження рекомендацій з оптимізації організації праці.
Проведення хронометражу робочого часу працівників та обладнання.
Розробка і впровадження технічно та економічно обґрунтованих норм трудових затрат та нормативів праці на основі даних хронометражу, а також даних про продуктивність обладнання, ритмічність навантаження та інших технічних, економічних, психофізіологічних і соціальних факторів.
Контроль за виконанням встановлених норм і нормативів.
Створення інформаційних матеріалів для працівників про встановлення і зміну норм, нормативів та відрядних розцінок.
Підтримка бази норм та нормативів в актуальному стані, постійний перегляд їх відповідно до затверджених підприємством графіків, зміна на більш прогресивні.
Визначення чисельності працівників, надання пропозицій із скорочення понаднормової чисельності.
Навчання працівників із застосуванням нових норм та методів організації праці.
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів у зв’язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозицій і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробка завдань для зниження нормативної трудомісткості.
Проведення досліджень та аналізів для нових проектів. Обслуговування перед серійним виготовленням.
Встановлення норми часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів.
Стандартизація та оформлення робочого місця.

Провідний інженер з організації та нормування пра

с 10.2013 по 03.2014 (5 месяцев)
ПрАТ „Галичина“, Львів (Харчова промисловість)

Вивчення на робочих місцях існуючих організаційно – технологічних умов виробництва, процеси, методи виробництва за узгодженим з безпосереднім керівником календарним графіком. Розробка рекомендації з оптимізації організації праці, впровадження раціональних режимів та форм організації роботи. Погодження даних рекомендацій з керівниками відповідних підрозділів та надання безпосередньому керівникові. Супровід впровадження рекомендацій.
Контроль ефективності організації праці під час впровадження нових технологій, автоматизації і механізації процесів, а також під час впровадження рекомендацій з оптимізації організації праці.
Розробка і впроваджує технічно та економічно обґрунтованих норми трудових затрат та нормативів праці на основі даних хронометражу, а також даних про продуктивність обладнання, про ритмічність навантаження та інших технічних, економічних, психофізіологічних та соціальних факторів.
Контроль виконання встановлених норм і нормативів.
Створення інформаційних матеріалів для працівників про встановлення і зміну норм, нормативів та відрядних розцінок. Своєчасний контроль і коректність донесення до працівників норм, нормативів і відрядних розцінок.
Підтримка бази норм та нормативів в актуальному стані, постійний перегляд їх відповідно до затверджених графіків. Зміна на більш прогресивні.
Визначення чисельності працівників, надання пропозицій із скорочення понаднормової чисельності.
Навчання працівників із застосуванням нових норм та методів організації праці.
Підготовка планів і звітів.

Інженер з організації та нормування праці

с 01.2011 по 09.2013 (2 года 8 месяцев)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Покращення та оптимізація виробничих процесів. Розробка впровадження технічно-обґрунтованих норм трудових витрат з різних видів робіт, виконуваних на підприємстві, на основі використання прогресивних нормативів з праці з урахуванням психофізіологічних і соціально-економічних факторів, а також місцеві норми, розраховані на підставі технічних даних про продуктивність устаткування, результатів аналізу витрат робочого часу із застосуванням найбільш продуктивних прийомів і методів праці
Проведення досліджень та аналізів для нових проектів
Обслуговування перед серійним виготовленням
Встановлення норми часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов’язані з відступом від технологічних процесів
Оптимізація існуючих технологій виробництва
Розвиток нових технологій та процесів виробництва
Внесення змін у процеси
Стандартизація та оформлення робочого місця
Здійснення контролю за правильністю застосування на підприємстві нормативних матеріалів з праці
Визначення трудомісткості виробів відповідно до здійснюваних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці і підвищення якості продукції, а також нових видів у зв'язку з впровадженням нової техніки і технології, раціоналізаторських пропозицій і винаходів, вдосконаленням організації праці і виробництва, розробобка завдання для зниження нормативної трудомісткості
Перевірка чинних норми праці з метою виявлення застарілих та помилково встановлених норм, проводити роботу з їх своєчасної заміни новими, більш прогресивними в процесі впровадження організаційно-технічних заходів
Аналіз стану нормування, ступінь обгрунтування та напруженості норм, проводити роботу з поліпшення їх якості, забезпечення рівної напруженості норм на однорідних роботах, виконуваних за однаковими оранізаційно - технічними умовами
Вивчення рівня виконання норм, дослідження безпосередньо на робочих місцях ступеня і причини відхилень фактичних витрат праці від нормативних.

Інженер з підготовки виробництва

с 07.2010 по 01.2011 (6 месяцев)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Розробка та впровадження технологічних процесів і режимів у виробництво. Встановлення порядку операційного маршруту проходження виробів та напівфабрикатів. Розробка та розрахунок нормативів матеріальних витрат, економічної ефективності проектованих технологічних процесів. Розробка технологічних нормативів. Проведення патентних досліджень і розрахунок показників технічного рівня проектованих об’єктів техніки і технології. Проведення експериментальних робіт, спрямованих на впровадження нових технологічних процесів у виробництво. Розробка стандартів для організації робочих місць. Створення усієї необхідної документації (плани продукції, кроки праці, інструкції місця праці, схеми складання проводів до розємів). Калькуляція та вимірювання часу. Вирівнювання кількості деталей та продуктивності між КАН-БАН системою та замовленням. Проведення аудитів виробництва. Застосування FIFO і КАН-БАН системи та ін.

Начальник дільниці

с 04.2010 по 08.2010 (4 месяца)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Розподіл і контроль завдань. Забезпечення рівномірного розподілу обов’язків між працівниками. Планування потреби в персоналі та матеріалах. Дотримання заданої якості, кількості та термінів. Оптимізація процесів виробництва. Підтримка підготовки виробництва. Забезпечення процесів логістики. Контроль використання засобів виробництва. Проведення зборів підтримка співпраці між працівниками. Контроль робочих годин і навантаження працівників. Навчання та впровадження нових працівників. Планування навчання. Планування відпусток згідно потреби виробництва. Дотримання і впровадження інструкцій якості. Дотримання і впровадження правил безпеки праці на складі напівфабрикатів та матеріалів.

Начальник складу напівфабрикатів та матеріалів

с 11.2009 по 04.2010 (5 месяцев)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Проведення складування і забирання зі складу напівфабрикатів та матеріалів всіх матеріалів згідно порядку і правил. Оптимізація методів ведення складу напівфабрикатів та матеріалів. Облік та контроль напівфабрикатів та матеріалів. Контроль за залишками та рухом матеріалів на складі напівфабрикатів та матеріалів. Проведення зборів, підтримка співпраці між працівниками. Контроль робочих годин і навантаження працівників. Навчання та впровадження нових працівників. Планування навчання. Планування відпусток згідно потреби виробництва. Дотримання і впровадження інструкцій якості. Дотримання і впровадження правил безпеки праці на складі напівфабрикатів та матеріалів.

Інженер з підготовки виробництва

с 02.2008 по 11.2009 (1 год 9 месяцев)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Розробка та впровадження технологічних процесів і режимів у виробництво. Встановлення порядку операційного маршруту проходження виробів та напівфабрикатів. Розробка та розрахунок нормативів матеріальних витрат, економічної ефективності проектованих технологічних процесів. Розробка технологічних нормативів. Проведення патентних досліджень і розрахунок показників технічного рівня проектованих об’єктів техніки і технології. Проведення експериментальних робіт, спрямованих на впровадження нових технологічних процесів у виробництво. Розробка стандартів для організації робочих місць. Створення усієї необхідної документації (плани продукції, кроки праці, інструкції місця праці, схеми складання проводів до розємів). Калькуляція та вимірювання часу. Вирівнювання кількості деталей та продуктивності між КАН-БАН системою та замовленням. Проведення аудитів виробництва. Застосування FIFO і КАН-БАН системи та ін.

Бухгалтер з обліку основних засобів

с 03.2007 по 02.2008 (11 месяцев)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Облік основних засобів і коштів, товарно – матеріальних цінностей, затрат на виробництво, реалізації продукції, результатів господарсько - фінансової діяльності. Прийом та контроль первинної документації, відображення в бухгалтерському обліку операцій, які пов’язані з рухом фондів, основних засобів, матеріальних активів.

Фахівець обліку робочого часу

с 02.2004 по 03.2007 (3 года 1 месяц)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Облік робочого часу, розрахунок продуктивності, нарахування премій працівникам відділу нарізки.

Оператор верстатів з програмним управлінням

с 12.2003 по 02.2004 (2 месяца)
ТзОВ „ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА”, Стрий (Машинобудування)

Управління процесом нарізання та кримпування проводів з ущільненням

Кухар – кондитер

с 03.2002 по 12.2003 (1 год 9 месяцев)
ПП "Панна", Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування їжі та випікання кондитерських виробів

Образование

Львівський національний університет імені Івана Франка

Менеджмент організацій, Львів
Высшее, с 2001 по 2004 (3 года 1 месяц)

Стрийське ВПУ №34

Кухар - кондитер, Стрий
Среднее специальное, с 1998 по 2001 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) Фінансовий менеджмент

8-9.12.2017р 14 год.

Галицька, тренінгова компанія, Інструменти управління в щоденній роботі керівника

21-22.06.2018, 10 год.

CFO Сlub Ukraine, Візуальні комунікації у фінансах

24-25.07.2018 14год.

Міжнародний Інститут Бізнесу REFA-International "Організація та управління виробничими системами і процесами" модуль 3

26-29 листопада 2019р. 40 год.

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Email Стресостійкість Хронометраж MS Excel Адаптивність Доброзичливість Цілеспрямованість

Дополнительная информация

Досвід надання консалтингових послуг в напрямку організації, оптимізації та нормування виробничих процесів в галузях автомобільної, деревообробної та харчової промисловості;
Практичні навики по оптимізації виробничих процесів та впровадженню ощадного виробництва (lean manufacturing) ;
Вміння знаходити оптимальне вирішення складних завдань;

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: