Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 ноября 2018 PRO

Вікторія

Адміністратор, сушист, кухар, бариста, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Стрый

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Працівник ресторану

с 04.2018 по 09.2018 (5 месяцев)
тукамі, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Старший зміни

с 01.2018 по 04.2018 (3 месяца)
уже тут, Львів (Транспорт, логістика)

якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
проведення та участь в інвентаризаціях;
контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
дотримання порядку та чистоти на кухні;
організація командної роботи на кухні

Сушист

с 09.2017 по 01.2018 (4 месяца)
хіреш клуб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповіднодо технологічних карт;
-розробка меню, тех. карт;
-проведення та участь в інвентаризаціях;
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні;

Старший зміни

с 03.2017 по 09.2017 (6 месяцев)
панда суші, Львів (Транспорт, логістика)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Менеджер

с 03.2016 по 03.2017 (1 год)
Візовий центр, Львів (допомога у відкриті віз)

консультація
підготовка документів
страхування
пошук людей

Образование

лдуфк

Фізичне виховання, Львів
Неоконченное высшее, с 2015 по 2019 (3 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Баристи

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: