Вікторія
Адміністратор, сушист, кухар, бариста, 8 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 25 лет
- Город:
- Стрый
Контактная информация
Соискатель указал эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5160740
Опыт работы
Працівник ресторану
с 04.2018 по 09.2018
(5 месяцев)
тукамі, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства
Старший зміни
с 01.2018 по 04.2018
(3 месяца)
уже тут, Львів (Транспорт, логістика)
якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
проведення та участь в інвентаризаціях;
контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
дотримання порядку та чистоти на кухні;
організація командної роботи на кухні
Сушист
с 09.2017 по 01.2018
(4 месяца)
хіреш клуб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповіднодо технологічних карт;
-розробка меню, тех. карт;
-проведення та участь в інвентаризаціях;
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні;
Старший зміни
с 03.2017 по 09.2017
(6 месяцев)
панда суші, Львів (Транспорт, логістика)
-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства
Менеджер
с 03.2016 по 03.2017
(1 год)
Візовий центр, Львів (допомога у відкриті віз)
консультація
підготовка документів
страхування
пошук людей
Образование
лдуфк
Фізичне виховання, Львів
Неоконченное высшее, с 2015 по 2019 (3 года 8 месяцев)
Знания и навыки
Похожие кандидаты
Офіціант, бармен, бариста
10000 грн, Стрый
Помічник кухаря, бариста, продавець
Стрый
Бариста, офіціант, бармен
Стрый
Продавець, бармен
10000 грн, Стрый
Адміністратор готелю
15000 грн, Стрый
Кухар
Стрый