Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024

Григорій

Енергетик, інженер, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
64 года
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

ПІП: Башук Григорій Григорович
Дата народження: 28.07.1959
Адреса
фактичного проживания: вул. Млинівська, 39, кв. 250,
м. Рівне, 33024
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: неодружений
Зараз на пенсії за віком (2-й список шкідливості).

Освіта
З 1976 по 1982 рік навчався в Харківському ордена Леніна політехнічному інституті ім. В.І.Леніна за спеціальністю «Автоматизація і комплексна механізація хіміко-технологічних процесів». Отримав диплом про вищу освіту, кваліфікацію інженера-електромеханіка.
У 1992 році закінчив аспірантуру при Національному університеті водного господарства та природокористування м. Рівного з цієї ж спеціальності.

Науково-технічні роботи
1.Опубліковані наукові статті – 12 шт.
2.Запатентовані винаходи – 21 шт.
3.Запатентовані корисні моделі – 4 шт.
4.Прийняті до впровадження рацпропозиції на ВАТ «Рівнеазот» – 49 шт.
5.Опубліковані книги – 1 шт.

Досвід роботи
Працював в установах, виконував роботу, можливості:
1. На ВАТ «Рівнеазот» працював на інженерних посадах майстра, старшого майстра, начальника дільниці служби експлуатації контрольно-вимірювальних приладів та автоматики цеху сірчаної кислоти. У контрольно-ревізійному відділі працював на посаді старшого інспектора-технічного. Загальний стаж роботи 18 років.
2. У НУВГтаПК виконував науково-дослідницьку роботу на посадах старшого інженера та наукового співробітника. Набутий досвід викладацької та конструкторської робіт. Темами дослідницької роботи були розробки приладів для визначення властивостей нафтопродуктів і їх обліку. Стаж 4 роки. Звільнився через розпад науково-дослідних секторів в українських вузах у 90-і роки.
3. У Діагностичному центрі працював на посаді начальника відділу енергетики. Звільнився через малу зарплату.
4. У ТОВ «Плазма» працював на посаді інженера з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики. Займався розробкою вакуумної техніки. Звільнився через малу зарплату.
5. Після повернення на ВАТ «Рівнеазот» на посаді старшого інспектора- технічного, виконував різнопланові перевірки, забезпечував зв’язок бухгалтерсько-економічної та договірної документації з технічною. Досвід перевірок технічної та юридичної сторін договірної роботи. Звільнився через скорочення штату.
6. Працював два місяці в НВФ «Продекологія» на посаді начальника відділу магнітної сепарації. Був звільнений за згодою сторін через неспроможність фірми платити зарплату.
7. Працював на посаді головного енергетика в гіпермаркеті «Епіцентр К» ТОВ «Епіцентр К» м. Київ. Закріпив набутий попередній досвід організації експлуатаційної дільниці енергогосподарства: електрогосподарства, газового господарства, сантехнічного господарства, підйомно-транспортних механізмів (ліфт, пасажирський конвейєр), екології дільниць (водне господарство, викиди в атмосферу, стоки в міську каналізацію), експлуатації та періодичної повірки контрольно-вимірювальних приладів. Набув досвід організації та підтримання чинності дозвільної документації: на експлуатацію електроустановок до 10 кв, експлуатації газового господарства, експлуатації підйомно-транспортних механізмів, викидів в атмосферу, спецводокористування. Налагодження механізму взаємовідносин з Рівнеоблводоканалом з питань використання води та стоків у міську каналізацію. Поки працював усі ці налагоджені механізми працювали бездоганно. Був звільнений через «непорозуміння з колективом». На моє переконання з цим колективом, який складався з суцільних «неумійок», непрофесіоналів і переважно хамів порозумітися було неможливо. Стаж роботи 6 років.
8. Неофіційний досвід краєзнавчої та історичної роботи.
9. Порівняно незначний досвід роботи в галузі механічної служби. В області механіки займався розробкою та модернізацією комплектуючих до приладів та автоматики.

Додаткова інформація
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – базова.
Вільне користування персональним комп’ютером.
Мав посвідчення про знання правил і право виконання робіт у всіх вищеперерахованих галузях, в т.ч. зі знання законодавства з охорони праці. Кваліфікаційна група допуску з електробезпеки – V. На даний час посвідчення прострочені, тому що офіційно не працюю більше двох років.
Ділові якості: організаторські здібності, працьовитість, обов’язкова самостійність при веденні будь-якої роботи, цілеспрямованість і наполегливість у досягненні мети, вміння працювати в колективі професіоналів, конструктивність, раціональність, відповідальність, вміння доводити будь-яку справу до кінця, виняткове дотримання виробничої етики та субординації, вміння поважати колег по роботі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: