Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 декабря 2018 PRO

Галина

Гол. спеціаліст, пров. економіст, заст. начальника, керівник, помічник бухгалтера

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник проектів управління транзакційного бізнесу

с 09.2017 по 02.2018 (5 месяцев)
ПАТ «ЮНЕКС БАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Розробка та погодження договорів з підрозділами банку; супроводження процесу співпраці з партнерами в частині розрахунків, звітності (реєстрів в Excel), документообороту; контроль своєчасності розрахунків з компаніями-партнерами; звірка реєстрів, виявлення та аналіз причин розходження отриманих даних; тестування програмного забезпечення, призначеного для впровадження сервісів та послуг; повний супровід від початку реалізації до запуску програмного комплексу на промисловому середовищі Банку: написання ТЗ, написання інструкцій для користувачів та навчання, надання прав доступу користувачам, налаштування друкованих форм; виявлення та усунення помилок.

Головний спеціаліст Управління розвитку банківських платіжних карт

с 11.2015 по 07.2017 (1 год 8 месяцев)
ПАТ «Діамантбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження понад 50 компаній-партнерів в частині розрахунків, звітності (реєстрів в Excel), документообороту; контроль розрахунків з компаніями; підготовка документів по роботі Банку з контрагентами, підготовка договорів та підписання актів виконаних робіт за місяць; звірка отриманих від компаній реєстрів в Excel (більше 50), виявлення та аналіз причин розходження отриманих даних; щоденний контроль наявності та руху коштів на транз. рахунках партнерів, відповідно до умов укладених договорів та рішень Кредитного комітету.

Провідний економіст відділу супроводу операцій з платіжними картками (БЕК-ОФІС)

с 02.2008 по 10.2015 (7 лет 8 месяцев)
ПАТ «Діамантбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження розрахунків з Процесинговим центром, Банками-контрагентами та міжнародними платіжними системами Visa, Master Card; бухг. облік операцій завантаження, розвантаження банкоматів, нестач/надлишків в банкоматах та операцій видачі готівки через банкомат; формування та відображення бухг. проводок за операціями з платіжними картками в ОДБ «Scrooge», які сформовані в картковому програмному комплексі «IS-CARD»;звірка балансу по рахункам фізичних і юридичних осіб із використанням платіжних карток; розрахунки за операціями списання комісії в рамках послуги Priority Pass; проведення розрахунків за спірними та опротестованими операціями, здійсненими із використанням платіжних карток (Chargeback, Representment, Reversal);супроводження постанов про накладання/зняття арештів на кошти, що обліковуються на карткових рахунках; аналіз сум в іноземній валюті, отриманих від банків-нерезидентів на поповнення карткових рахунків; зарахування з/п на картрахунки співробітникам банку; зарахування пенсій на к/р; контроль надходження коштів на поповнення корпоративних карткових рахунків; проведення безготівкових переказів по БПК згідно доручень клієнтів; перекази по платіжним дорученням; підготовка інформації для формування звітності за операціями з платіжними картками; супроводження кредитних продуктів: встановлення лімітів, нарахування процентних та комісійних доходів, моніторинг погашення строкової заборгованості, облік несанкціонованої та простроченої заборгованості, нарахування штрафних санкцій, передбачених кредитними договорами та встановленими параметрами; формування заяв продаж та купівлі валют для міжбанк. ринку; щоквартальна звітність до Фонду Гарантування вкладів; моніторинг Гарантійного депозиту та Кореспондентських рахунків.

Кредитний Інспектор

с 09.2007 по 03.2008 (6 месяцев)
АТ «Дельта банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення нових клієнтів;
продаж кредитних продуктів;
підписання договорів страхування та кредитування;
контроль за погашенням кредитів та заборгованості;
ведення щоквартальної звітності.

Образование

Житомирський Державний Університет ім. Івана Франка

Історія та Правознавство, .
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси: «Бухгалтер» та «Оператор ПК»; «Секретар-діловод»

2007

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Ведення звітності IS-Card Операційні системи АБС Scrooge SR-Bank ProFIX

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Організована, пунктуальна і комунікабельна в професійному відношенні, аналітичний склад розуму, наполеглива, чесна, відповідальна та уважна в роботі, вмію працювати з людьми та в команді, легко навчаюсь, прагну до набуття нових навиків та знань.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: