Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2024 PRO

Дмитро

Бар-менеджер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-Менеджер

с 06.2020 по наст. время (3 года 11 месяцев)
12 Monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працюю у цьому закладі з моменту його відкриття, прийшов із невеликим досвідом на посаду Барбека. Після в процесі роботи завдяки цілеспрямованості та бажання розвиватися піднімався кар'єрними сходами, на даний момент перебуваю на посаді Бар-Менеджер (2 роки).
На даний момент маю досвід у таких справах:
- контроль роботи команди бару;
- організація процесу підготовки бару;
- Написання Концептуальної Коктейльної картки;
- написання та розробка технологічних карт;
- ведення обліку продукції бару;
- робота з постачальниками;
- навчання команди;
- написання картки міцної групи;
- написання виною карти;
- редагування меню згідно фудкосту, за для збільшення прибутку;

Бар-менеджер

с 02.2020 по 05.2020 (3 месяца)
Ресторан "GQ Grill Quality", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка котельної карти
- розробка без алкогольних коктейлів
- розробка меню бара
- написання технологічних карт
- написання стандартів та посадових інструкцій
- робота з постачальниками
- вирішення організаційних питань
- контроль роботи команди барменів
- пошук та навчання команди барменів
- запуск бару у новому закладі

Бармен

с 09.2019 по 02.2020 (5 месяцев)
Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;

Бариста

с 01.2019 по 09.2019 (8 месяцев)
Компот ( Дерибасівська), Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;

Старший співробітник

с 01.2018 по 12.2018 (11 месяцев)
FreshLine, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
-управління персоналом в кількості 5 чоловік;
-ведення касової дисципліни;
-контроль робочого процесу кухні і бару;
-співбесіди з кандидатами;
-робота з касовими апаратами і терміналами;
- вирішення питань, пов'язаних з дисципліною, навчанням і посадовим ростом працівників;
- інвентаризація на складі;
-продажів (приготування) кавової продукції;
-спілкування з клієнтами.

Образование

ОНПУ

Інститут комп'ютерних систем, комп'ютерний інженер, Одеса
Неоконченное высшее, с 2016 по 2019 (3 года)

Знания и навыки

Пользователь ПК

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Особисті якості:
Бажання вчитися і розвиватися. Відповідальність, Чесність, пунктуальність і гарне почуття гумору.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: