Дмитро
Бар-менеджер, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 24 года
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5186376
Опыт работы
Бар-Менеджер
с 06.2020 по наст. время
(3 года 11 месяцев)
12 Monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працюю у цьому закладі з моменту його відкриття, прийшов із невеликим досвідом на посаду Барбека. Після в процесі роботи завдяки цілеспрямованості та бажання розвиватися піднімався кар'єрними сходами, на даний момент перебуваю на посаді Бар-Менеджер (2 роки).
На даний момент маю досвід у таких справах:
- контроль роботи команди бару;
- організація процесу підготовки бару;
- Написання Концептуальної Коктейльної картки;
- написання та розробка технологічних карт;
- ведення обліку продукції бару;
- робота з постачальниками;
- навчання команди;
- написання картки міцної групи;
- написання виною карти;
- редагування меню згідно фудкосту, за для збільшення прибутку;
Бар-менеджер
с 02.2020 по 05.2020
(3 месяца)
Ресторан "GQ Grill Quality", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка котельної карти
- розробка без алкогольних коктейлів
- розробка меню бара
- написання технологічних карт
- написання стандартів та посадових інструкцій
- робота з постачальниками
- вирішення організаційних питань
- контроль роботи команди барменів
- пошук та навчання команди барменів
- запуск бару у новому закладі
Бармен
с 09.2019 по 02.2020
(5 месяцев)
Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;
Бариста
с 01.2019 по 09.2019
(8 месяцев)
Компот ( Дерибасівська), Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;
Старший співробітник
с 01.2018 по 12.2018
(11 месяцев)
FreshLine, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
-управління персоналом в кількості 5 чоловік;
-ведення касової дисципліни;
-контроль робочого процесу кухні і бару;
-співбесіди з кандидатами;
-робота з касовими апаратами і терміналами;
- вирішення питань, пов'язаних з дисципліною, навчанням і посадовим ростом працівників;
- інвентаризація на складі;
-продажів (приготування) кавової продукції;
-спілкування з клієнтами.
Образование
ОНПУ
Інститут комп'ютерних систем, комп'ютерний інженер, Одеса
Неоконченное высшее, с 2016 по 2019 (3 года)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Особисті якості:
Бажання вчитися і розвиватися. Відповідальність, Чесність, пунктуальність і гарне почуття гумору.
Похожие кандидаты
Бариста
Одесса
Бариста
Одесса
Продавец-консультант, курьер, кладовщик, администратор, бармен
18000 грн, Одесса
Операційний менеджер, керівник ресторану
Одесса, Днепр
,
еще 6 городов
Бариста
15000 грн, Одесса
Офіціант, вихователь, касир, бариста, адміністратор
25000 грн, Одесса