Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 Файл

Саша

Операційний менеджер, керівник ресторану

Возраст:
26 лет
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Днепр, Другие страны, Киев, Львов, Одесса, Полтава, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Лунів Олександра Михайлівна
04.07.1997
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта

2015 -2021
ПЮІ (Полтавський Юридичний Інститут ім. Ярослава Мудрого)
Факультет : право
Спеціальність : правознавство

Трудова діяльність

1. Операційний директор мережі Food Cartel

Період роботи на посаді - червень 2021 - лютий 2023

Функціонал :
- систематизація роботи в компанії
- планування маркерних показників (місячний об’єм продаж, середній чек,
комплексність, формування лімітів по змінних витратах - спільно з фінансовим
директором)
- управління ціноутворенням (зниження собівартості, збільшення об’єму продаж,
встановлення цін на продаж)
- участь в роботі маркетингової стратегії та роботі даного напрямку
- управління структурними підрозділами (найм, навчання, підвищення та
переміщення працівників у посадах в межах компанії, постановка задач,
контроль виконання, контроль ефективності роботи, звільнення)
- робота з франчайзі
- щомісячний контроль роботи закладів і прийняття операційних рішень
(збільшення маркетингової активності, закриття ресторану, зміна формату
роботи закладу, введення нового бренду в форматі dark kitchenі т.д.)
- розробка мотиваційних програм для працівників
- формування щомісячної робочої звітності для керівників ресторанів
- проведення щотижневих зустрічей з усіма керівниками підрозділів з метою
покращення роботи і обговорення робочих планів та задач
- введення нових страв в продаж, зняття з продажу страв
- контроль товарних залишків та управління ними (виведення “мертвих залишків”
шляхом прямого перепродажу або інтеграції в діючу концепцію продаж
- робота з впровадженням нових і оптимізацією діючих програмних забезпечень
(спільно з іншими працівниками в компанії відповідно до профільних і
структурних розподілів)

2. Спеціаліст із навчання та розвитку мережі Food Cartel

Період роботи на посаді - жовтень 2019 - травень 2021

Функціонал :
- опис посад і робочого функціоналу в компанії ( від працівників торгової точки до
офісних працівників)
- стандартизація всіх робочих процесів в компанії ( від найму працівників і
знайомства з компанією до етапу звільнення працівника )
- навчання працівників і проведення тренінгів
- розробка навчальних матеріалів
- впровадження нових процесів і програмного забезпечення в компанії
- робота з таск менеджером (формування задач, контроль виконання)
- забезпечення якісної взаємодії всіх працівників в компанії (поєднання і
інтегрування процесів по всій вертикалі компанії)
- найм, навчання і звільнення працівників торгових точок (керуючий ресторану,
адміністратор, старший зміни, сушист, заготовщик, кур’єр, прибиральниця)
- участь в роботі стратегічних сесій і визначення напрямку роботи і розвитку
мережі ( відповідно до профільного блоку )
- участь в розробці мотиваційних програм, стратегій формування фонду оплати
праці працівників на різних рівнях

3. Керуючий рестораном (формат take away) KILOGRAMM.Sushi Project.

Період роботи на посаді - травень 2019 - вересень 2019

Функціонал :
- контроль та координування роботи ресторану
- пошук, адаптація та контроль стажування працівників
- контроль роботи працівників відповідно до встановлених стандартів
- проведення інвентаризацій
- заповнення документації та звітності (офіційна, відповідно до вимог чинного
законодавства та внутрішня, встановлена в компанії)
- робота з оплатами
- підвищення виручки та рентабельності ресторану
- пошук та налагодження роботи з постачальниками (пошук кращої сировини по
якості, пошук альтернативного товару, заміна інгредієнтів на більш дешеві,
заключення договорів з постачальниками, ведення переговорних процесів)
- оптимізація робочих процесів
- формування командного духу працівників

4. Старший адміністратор G.Bar

Період роботи на посаді - грудень 2018 - березень 2019

Функціонал :
- контроль сервісу та обслуговування відповідно до стандартів компанії
- комунікація з майстрами стосовно зворотного зв’язку від клієнтів
- підтримка робочої обстановки між працівниками в команді

5. Адміністратор G.Bar

Період роботи на посаді - травень 2018 - листопад 2018

Функціонал :
- зустріч клієнтів у просторі, ведення запису, піклування про клієнта під час
перебування на послугах
- створення крутої атмосфери і підтримка хорошого настрою в команді
- продаж супутньої групи товарів
- консультування клієнтів стосовно послуг та товарів
- ведення комунікації з клієнтами в діректі (інстаграм)

6. Оператор Call-Center групи компаній МАУ

Період роботи на посаді - листопад 2017 - березань 2018

Функціонал :
- прийом вхідних дзвінків і вирішення питань клієнтів та консультування
- оформлення квитків, скасування, продаж додаткових опцій

7. Хостес ресторану Козачка

Період роботи на посаді - травень - вересень 2015

Функціонал :
- зустріч клієнтів і розміщення на території закладу
- прийом замовлень і розподіл їх між офіціантами
- прийом передзамовлень і формування меню
Про мене

- я обожнюю працювати у супер швидкому темпі з багатозадачним форматом
роботи
- готова вчитись і відкривати нові напрямки в роботі для себе і з метою розвитку
компанії
- вмію працювати на результат і видавати його в строки, які завчасно встановлені
- готова працювати з максимальним фокусом в рамках проекту, від якого буду
отримувати задоволення в роботі і нові знання
- я можу чогось не знати і не мати профільних вмінь і знань в певній галузі або
напряму, але якщо компанії потрібна інформація або робота пов’язана з тим,
чого я не знаю - мені потрібно трохи часу і я обов’язково розберусь і буду готова
віддати знання, перетворивши їх в практичний досвід і покращення роботи
компанії
- кожну компанію, в якій працювала - обирала із цікавістю роботи в ній і великим
бажанням навчитись вдосконалитись, а разом з тим - спробувати дати компанії
щось корисне (покращити сервіс, збільшити продажі, задовольнити клієнта)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: