Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 июля 2019

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5205660

Бухгалтер, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ


Власова Наталія Вікторівна
Місце проживання: 25000, м. Кіровоград, вул. Маршала Конєва, 9, кв. 97
телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 26 листопада 1981р. у м. Кіровограді
Маю доньку 2009 року народження
Навчання:
В 2002р. Закінчила комп’ютерні курси при КДПУ В.Винниченка здобула спеціальність «Оператор комп’ютерного набору».
В 2006р. Закінчила КІРУЕ за спеціальністю «Правознавство» молодший спеціаліст.
Навчаюсь на 4 курсі на заочній формі навчання у ОРІДУ на факультеті «Менеджмент та бізнес-технології».
Досвід роботи:
2003–2004рр. працювала в Кіровоградському обласному комунальному підприємстві «Агроторговий дім» на посаді оператора комп’ютерного набору.
2004–2005рр. працювала в Асоціації підприємств промисловості, торгівлі та громадського харчування в Кіровоградській області на посаді референт-касир. В період роботи в АППТК працювала в програмі BIZPRO оператором Гарячої лінії. Гаряча лінія – це безкоштовна телефонна довідка по роз’ясненню діючого законодавства по питання трудового та податкового законодавства України.
05.2006–10.2006рр. працювала В Кіровоградській обласній філії ТОВ «Міжнародна страхова компанія» на посаді юрисконсульт. В період роботи займалася документообігом підприємства, укладанням договорів, та веденням кадрової роботи.
10.2006–06.2007рр. працювала в Кіровоградській обласній дирекції НАСК «Оранта» на посаді головного спеціаліста відділу продажу страхових продуктів. Займалася страхуванням заставного майна фізичних та юридичних осіб. Займалася врегулюванням збитків по нещасним випадкам, а також майна фізичних та юридичних осіб. Маю досвід роботи з клієнтами – фізичними та юридичними особами.
10.2007-02.2012рр. працювала ЗАТ «Діавест+» Комп’ютерний світ» на посаді касира.
З 07.2012 працюю на ТОВ «АТП-2004» (вантажний автомобільний транспорт) на посаді комірника займалася прийомом та видачею автозапчастин та веденням складської бухгалтерії (оприбуткування, списання та інвентаризація);
з 04.2013 переведена на посаду інженера з транспорту, займалася веденням обліку автошин та АКБ на вантажному та легковому автотранспорті підприємства (слідкування за зносом автошин, вчасне замовлення, веденням звітності, утилізація).
з 01.2015 переведена на посаду бухгалтера, займаюся обробкою подорожніх листів, товарно-транспортних накладних, актів виконаних робіт, реєстрація та перевірка (отриманих) податкових накладних. Ведення обліку розрахунків з покупцями та постачальниками, документальне оформлення актів звірки, виконую роботу з веденням матеріалів, запчастин та б/у запчастин, металолому, медикаменти, канц. товари та їх списання. Ведення обліку малоцінних необоротних матеріальних активів, МШП. Проведення та оформлення інвентаризацій.
Сильні сторони:
Комунікабельна, працьовита, швидко навчаюся, віддана роботі, вмію працювати в режимі багатозадачності, стресостійка. Відрядження не перешкода. Досконало володію комп’ютером на рівні користувача, вмію працювати з програмами Word, Excel, Liga Admin, Lotus-Notes, SOD, Microsoft Outlook, PowerPoint, 1С 8 підприємство, m.e.doc.station.

Похожие кандидаты

Головний бухгалтер
Кропивницкий

Бухгалтер
15000 грн, Кропивницкий

Менеджер по персоналу, бухгалтер, администратор
Кропивницкий, Удаленно

Бухгалтер
7100 грн, Кропивницкий

Бухгалтер
Кропивницкий

Бухгалтер
22000 грн, Кропивницкий

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: