Андрій
Бармен
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5219773
Опыт работы
Бартендер
с 03.2019 по 07.2019
(4 месяца)
«Grand Hotel Lviv», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки:
-дотримання чистоти на робочому місці;
-поповнення асортименту, заготовок на барі;
-приймання замовлень у гостей;
-приготування коктейлів;
-робота з касовим апаратом, розрахунок гостей.
Бармен
с 02.2018 по 03.2019
(1 год 1 месяц)
Ресторан «36По», Львів (Сфера обслуговування)
-дотримання чистоти на робочому місці;
-поповнення асортименту, заготовок на барі;
-приймання замовлень у гостей;
-приготування коктейлів;
-приготування настоянок;
-робота з касовим апаратом, розрахунок гостей;
-приготування замовлення на кавомашині.
Бармен, офіціант.
с 04.2017 по 02.2018
(10 месяцев)
Кав`ярня «Старі мури», Львів (Сфера обслуговування)
-дотримання чистоти на робочому місціта та в залі;
-поповнення асортименту на барі;
-приймання замовлень у гостей;
-приготування коктейлів;
-робота з касовим апаратом, розрахунок гостей;
-приготування замовлення на кавомашині;
-виніс та подача закусок та напоїв гостям.
Образование
Львівський коледж Київського університету культури
Готельно-ресторанна справа, Львів
Неоконченное высшее, с 2017 по 2018 (9 месяцев)
Львівське вище професійне училище технологій та сервісу
Кухар, кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (3 года 5 месяцев)
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Переможець третього регіонального конкурсу «Битва барменів» 31.05.2018
Особисті якості: Комунікабельний, відповідальний, бажаю розвиватись.
З січня 2014 року по лютий 2017 рік проходив виробничу практику у закладах громадського харчування та обслуговування:
Піцерія «НАПОЛЕТАНА»
Офіціант, бармен, піцмайстер.
Обов`язки:
- дотримання чистоти на робочому місціта та в залі;
- приймання замовлення у клієнтів;
- виніс та подача їжі та напоїв клієнтам;
- приготування замовлення на кавомашині;
- робота з касовим апаратом, розрахунок клієнта;
- приготування страв згідно технологічних карт;
Готель «LH Hotel & SPA»
Офіціант, бармен.
Обов`язки:
- приймання замовлення у клієнтів;
- приготування коктейлів;
- виніс та подача страв та напоїв клієнтам;
- приготування замовлення на кавомашині;
- сервірування шведського столу;
- робота з касовим апаратом, розрахунок клієнта.
Кальян клуб «Хаббл Баббл»
Кухар.
Обов`язки:
-приготування страв згідно технологічних карт;
-приготування заготовок;
-оформлення та подача страв;
-дотримання чистоти на робочому місці;
-прийом продуктів та інвентаризація інвентарю.
Піцерія «CHELENTANO»
Офіцант.
Обов`язки:
-дотримання чистоти на робочому місціта та в залі;
-поповнення асортименту на барі;
-приймання замовлення у клієнтів;
-приготування коктейлів;
-приготування замовлення на кавомашині;
-робота з касовим апаратом, розрахунок клієнта;
-приготування заготовок для піцци;
-виніс та подача страв та напоїв клієнтам.