Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2021

Євген

Керівник сільськогосподарського підприємства

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Винница, Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Генеральний директор

с 10.2019 по наст. время (4 года 8 месяцев)
ТОВ "Агролідер Дніпро", Дніпро (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль над процесом роботи і розвитку підприємства. Складання бюджету. Узгодження технічних карт. Виконання всіх агротехнічних заходів з вирощування овочевих культур у відкритому грунті. Формування та контроль закупівель матеріалів, техніки, обладнання, необхідного для виконання повного процесу вирощування. Збільшення обсягу поставленого товару і розширення ринку збуту. Підбір персоналу. Контроль підготовки та зберігання вирощеного врожаю (досвід зберігання до квітня місяця при дотриманні температурних режимах і показників вологості складських приміщень). Укладання договорів та співробітництво з підприємствами замовниками (АТБ-маркет, Омега «Варус», Український ритейл «Брусничка», «Метро»). Формування та підготовка товару для відвантаження на підставі узгоджених з замовником специфікацій. Укладення договорів з транспортними підприємствами, узгодження маршрутів. Контроль своєчасної оплати за поставлений товар.

Керівник сільськогосподарського підприємства

с 02.2019 по 09.2019 (7 месяцев)
ДП "Запорізький кінний завод № 86" (контракт), Запоріжжя (Сільське господарство, агробізнес)

Управління та розвиток підприємства. Повний контроль за фінансово-економічною діяльністю підприємства, розрахунок бюджету, контроль над процесом виконання агротехнічних робіт, затвердження технічних карт, впровадження нових технологій обробки грунту (No-Till, Strip-Till), грамотна організація використання сільскогосподарської техніки, обладнання та механізмів з метою мінімізації витрат підприємства, звітність голові правління. Культури на вірощувані яких спеціалізуєтся підприємство є пшениця яра, озима, ячмінь ярий, озимий, соняшник, кукурудза, овес, соя, багаторічні трави.Також на підприємстві здійснювалося розведення коней, 320 голів породи (орловські рисаки), та 150 голів коней скакунів (чистокровних порід). Банк землі філіалів мого підпорядкування складає12 000 га (загальний банк землі підприємства складає 43 000 га). Також в мої обов'язки входило координація та забезпечення своєчасної доставки техніки та обладнання для виконання агротехнічних заходів на інших філіях підприємства . Розробка грамотної та ефективної система закупівель необхідного обладнання, матеріалів, техніки. Підбір персоналу з урахуванням особистісних показників і впровадження додаткової мотивації для ефективності виконання робіт. Загальна кількість працівників понад 300 осіб. В майновий фонд підприємства також входить свиноферма на 2500 голів. В мої обов'язки входив повний контроль за роботою комплексу, забезпечення кормовою базою, виконання всіх планових і не планових ветеринарних процесів, реалізація продукції. Співпраця з підприємствами, які надають додаткові послуги, пов'язані з повним циклом виконання робіт (елеватори, логістика, сервісні служби). Досвід спілкування і співпраці з такими Державними структурами як МНС, податкова, поліція, фітосанітарні служби, контрольно-ревізійні служби, прокуратура, державні органи самоврядування. Для підтримки поголів'я та розвитку кінного спорту нашаи філії систематично брали участь в змаганнях та випрбуваннях на іподромах та культурно масових заходах. Наші рисаки та скакуни не раз займали призові місця в престижних змаганнях.

Генеральний директор

с 01.2015 по 01.2019 (4 года)
ТОВ "Консалтингова Компанія України", Дніпро (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль над повним циклом роботи підприємства. Фінансово-економічною діяльністю, плануванням бюджету, закупівлею техніки, обладнання та матеріалів неоходимости для повного циклу виробничого процесу компанії (проведення тендерів), затвердження технічних карт, дотримання системи сівозмін, виконання всіх агротехнічних заходів, формування колективу. Основний напрямок діяльності підприємства це вирощування овочевих культур (буряк столовий, морква, цибуля ріпчаста, капуста білокачанна). Досягнення за період мого керування це, збільшення банку обробляємих земель. Співпраця з такими великими мережами супермаркетів як АТБ, Варус (Омега), Брусничка (Український ритейл), Фуршет. Розвиток співпраці з логістичними компаіями. Підвищення обсягу поставленого товару з 1200 тонн до 4500 тонн на рік. Збільшення кількості складських приміщень до 2400 м2, установка нового холодильного обладнання. Розвиток мережі підприємств, які надають додаткові послуги для більш ефективної роботи компанії. Співпраця з постачальники добрива, засобів захисту рослин (гербіциди, фунгіциди, інсектициди і т.д.), виробниками матеріалів для вирощування раннього врожаю (агроволокно, агроплівкою), виробниками фасувальних матеріалів (овочеві сітки, поліпропіленові мішки, біг беги, ящики і контейнери для зберігання). Контроль виконання робіт підприємств пов'язаних з установкою і обслуговуванням холодильного обладнання та системи вентиляції складських приміщень, виробниками і дилерами поливного обладнання та систем крапельного поливу. Розробка менш витратного способу збору врожаю, і підготовка до процесу зберігання товару на тривалий період до моменту відвантаження Замовникам. Відвантаження товару без порушення умов договорів пастачання, та своєчасне отримання коштів на рахунок нашого підприємства за відвантажений товар.Співпраця з фітосанітарні служби, санепідем станціями, державні органи самоврядування, підрозділами МНС.

Інженер з організації та управління виробництвом

с 07.2011 по 07.2013 (2 года)
ТОВ "СпецРемТехнологія", Кам'янське (Промисловість та виробноцтво)

Наше підприємство займається ремонтом і модернізацією кар'єри-шахтного устаткування гірничорудного дивізіону. В мої обов'язки входило, організація роботи і повний контроль над виробничим процесом підприємства. Проведення презентацій продуктів нашої компанії. Зокрема запатентовані мобільні токарні верстати для металообробки робочої поверхні відновленої методом наплавлення високоміцних металом. Збільшення іміджу підприємства. Разширення бази підприємств Замовників. Організація і проведення ремонтів на території підприємств Замовників з дотриманням всіх заходів безпеки. Будівництво і введення в експлуатацію нової виробничо технічної бази. Співпраця і виконання капітальних та планових ремонтів по відновленню виробничого обладнання та кар'єрної техніки з такими великими підприємствами як Запоріжсталь, Інгулецький ГЗК, Центральний ГЗК, Східний ГЗК, Волногорскій МК, Донкецкій ЕМК, Орджонікідзевський Рудоремрнтний завод, Черкаський завод "АЗОТ" і.т.д . . п. Контроль прийому Замовником відновленню обладнання та виконаних ремонтних робіт. Розширення портфеля послуг, що надаються нашим підприємством. Контроль за дотриманням термінів виконання робіт, і умов технологічного процесу. Робочий штат 72 людини.

Біржовий брокер

с 08.2005 по 03.2009 (3 года 7 месяцев)
ПП Узунов, Кам'янське (Послуги в бізнесі)

Біржова діяльність в сфері реалізації майна підприємств визнаних банкрутами, які знаходяться в плані ліквідації і належать Міністерству палива та енергетики України. Співпраця з арбітражним керуючим агентства з питань банкрутства. Акредитований біржовий брокер на Товарній біржі "Альянс Дніпро". В обов'язки біржового брокера входило, проведення інвентаризації рухомого і нерухомості майна, а також ТМЦ, що знаходиться на балансі підприємства яке ліквідується. Цілісність і правильність проведення експертної оцінки майна, що виставляється на торги. Пошук потенційних клієнтів на покупку майна підприємства, що ліквідується. Проведення аукціонів і біржових торгів, контроль над виконанням і дотриманням законності правил проведення торгів відповідно до Законодавства України. Укладання договорів купівлі-продажу. Своєчасна оплати за придбаний товар відповідно до укладених договорів купівлі-продажу, контроль сплата податків до бюджету з боку Покупців.

Образование

Дніпровський Державний Аграрно-экономічний Університет

Агрономічний факультет. Агрономія, Дніпро
Высшее, с 2019 по 2021 (1 год 5 месяцев)

Диплом Магістра

Дніпродзержинський Державний Техничний Університет

Економічний факультет. Фінанси та кредит, Кам'янське
Высшее, с 2011 по 2016 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Досвід роботи в напрямку сільське господарство 9 років. Досягнення в цій галузі з 2012 року - це впровадження нових технологій обробки землі (No-Till, Strip-Till) з постійною тенденцією збільшення банку землі (12000 га). Напрямок овочі, банк землі 110 га поливних земель (буряк, морква, цибуля). Розробка проекту та запуск крапельного поліву, що збільшило врожайність овочевих культур на 30%. Переобладнання і модернізація складських приміщення для тривалого зберігання овочевих культур загальною площею 2400 м2, що спричинило за собою зниження втрати товару при зберігання з 12 до 5%. Будівництво та запуск тепличного комплексу 2000 м2 для вирощування органічних овочевих культур (томати, огірки, перець, баклажани, кабачки) з урахуванням дотримання всіх кліматичний умов (досветка, опалення, температурний режим день-ніч, вологість повітря). Досвіт управління персоналом понад 300 осіб.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: