Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2019

Світлана

Юрист, 13 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист

с 12.2015 по 12.2018 (3 года)
ООО "Евротерм", Київ (холдинг)

Ведення договірної роботи холдингу (юридичний аналіз договоів оренди, поставки, купівлі-продажу, кредитних договорів), складання протоколів розбіжностей, перевірка контрагентів по реєстрам.Розробка документації для створення та діяльності аутсорсингової компанії. Переведення працівників з компаній Холдингу до Аутсорсиногової компанії для зменшення податкового навантаження по договорам цивільно – правового характеру з урахуванням особливостей договорів ЦПХ та їх відмінності від трудових договорів.
Внесення змін до трудових договорів працівників Холдингу ( оплата праці, посадові інструкції, зміни до штатного розпису, договорів повної, індивідуальної матеріальної відповідальності.
Консультування працівників та роз’яснення алгоритму дій при перевірці компанії органами Державного контролю по дотриманню трудового, податкового законодавства України.
Забезпечення дотримання законності у діяльності підприємства та захист правових інтересів холдингу. Представництво інтересів компанії в судах, співпраця з виконавчою службою.

Юрист

с 09.2015 по 12.2016 (1 год 3 месяца)
1-правова компанія, Київ (Юриспруденція)

1.Захист корпоративних прав компаній, прав інвесторів, юридичний аналіз документів керівництва компаній ( клієнтів) для визначення розумного використання інвестицій для розвитку фінансово – господарської діяльності, документальний супровід.
-розробка документів для системи управління та контролю юридичної особи (внесення змін до статутів з подальшою державною реєстрацією.)
2. Захист прав власності на об’єкти нерухомого майна :
-оскарження незаконних рішень держреєстратора при реєстрації права власності, якщо майно має іпотечне обтяження або арешт - в судовому порядку та шляхом подання скарги до міністерства юстиції України для проведення перевірки та до притягнення до дисциплінарної відповідальності, реєстрація прав власності.
3.Написання заяв про вчинення кримінального правопорушення до відділів поліції стосовно посадових осіб, державних службовців, державних виконавців( службова недбалість, перешкоджання здійсненню законній господарській діяльності,зловживання службовим становищем,фінансові махінації).
- Написання та супровід заяв про визнання потерпілою стороною, написання скарг слідчому судді на бездіяльність органів внутрішніх справ при не внесенні відомостей до ЄРДР , скарги на дії слідчого, прокурора, оскарження постанов кримінального провадження.
- супровід виконавчого провадження( написання заяв, скарг, клопотань .
- оскарження податкових повідомлень – рішень.)
4. Підготовка та супровід при процедурі банкрутства ( протоколи засідання комітетів кредиторів, затвердження мирових угод в судовому порядку, підготовка документів на аукціон).
5.Надання комплексних юридичних послуг фізичним та юридичним особам і інформаційне супроводження у сфері землеустрою та нерухомості, юридичний супровід оформлення прав на земельні ділянки, на яких розташовані об'єкти нерухомості (написання листів, заяв, клопотань тощо з питань, що виникають з земельних правовідносин з органами місцевого самоуправління , департаменту землеустрою, відділом містобудування та архітектури, ДАБК), підготовка договорів, що виникають в процесі будівництва ( договори ген підряду, субпідряду на монтажні та пусконалагоджувальні роботи, підготовка повного пакету документів для оформлення права власності.)
6. Представництво інтересів компаній – клієнтів в судах по господарським, адміністративним, цивільним, кримінальним справам.
захисту корпоративних прав.
Захист корпоративних прав компаній, захист прав інвесторів, юридичний аналіз документів керівництва компаній ( клієнтів) для визначення розумного використання інвестицій для розвитку фінансово – господарської діяльності, документальний супровід.
-розробка документів для системи управління та контролю юридичної особи (внесення змін до статутів з подальшою державною реєстрацією.)
Захист прав власності на об’єкти нерухомого майна :
-оскарження незаконних рішень держреєстратора при реєстрації права власності, якщо майно має іпотечне обтяження або арешт - в судовому поряд

Юрист

с 11.2004 по 03.2013 (8 лет 4 месяца)
ПП "Металопластикові конструкції, Київ (Виготовлення, поставка, продаж металоплвстикових виробів.)

-Супровід господарської діяльності, претензійно – позовна робота, кадрова робота.
-Юридичний аналіз та підготовка господарських договорів.
-Захист інтересів підприємства в судах, податкових органах, співпраця з органами місцевого самоврядування

Юрист

с 04.2004 по 11.2004 (7 месяцев)
Виконавчий комітет Ірпінської міської ради, Ірпінь (виконавчий комітет)

-Супровід господарської діяльності, претензійно – позовна робота, кадрова робота.
-Юридичний аналіз та підготовка господарських договорів.
-Захист інтересів підприємства в судах, податкових органах, співпраця з органами місцевого самоврядування

Образование

Державний університет фіскальної служби України.

Правознавство, юрист, Київ
Высшее, с 1999 по 2005 (5 лет 8 месяцев)

Дополнительная информация

Досвід роботи юристом -14 років . Позитивний результат представництва юридичних та фізичних осіб в судах по цивільним, господарським, адміністративним справам ( виграні справи з ПАТ КБ « Приватбанк», «Київенерго», «Київводоканал», ВАСУ у позові юрособи до Держреєстратора про визнання протиправними дій, скасування рішення та зобов'язання вчинити дії, що переглядається за касаційною скаргою, у позові до нотаріуса « Про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню».

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Юрисконсульт
Киев

Головний юрист
40000 грн, Киев

Юрист
Киев, Удаленно

Юрист
40000 грн, Киев

Юрист з інтелектуальної власності
40000 грн, Киев

Юрист, юрисконсульт
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: