Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 января 2019

Сергей

Реабілітолог, фізичний терапевт, ерготерапевт, 13 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Гуляйполе
Готов работать:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Запорізький національний університет

Фізичного виховання,фізична терапія,ерготереапія, Запоріжжя
Высшее, с 2017 по 2019 (1 год 4 месяца)

Фізична терапія, ерготерапія ‑ це сфера діяльності фахівця з ерготерапії та фізичної терапії пов’язана з використанням методів комплексного відновлення фізичного здоров’я та працездатності хворих при різних захворюваннях. Ерготерапія – це наука, яка вивчає методи засоби відновлення здатності людини до самостійного життя. Фахівець з ерготерапії свою роботу спрямовує на максимальну адаптацію людини з втраченими функціями до життя у навколишньому середовищі. Фізична терапія – направлена на допомогу пацієнту в повсякденному житті.

Запорізький національний університет

Фізичного виховання,фізична реабілітація, Запоріжжя
Высшее, с 2015 по 2017 (1 год 9 месяцев)

астосування з лікувальною і профілактичною метою фізичних вправ і природних факторів у комплексному процесі відновлення здоров'я, фізичного стану та працездатності хворих.

Дополнительная информация

активність,аналітичні здібності,здатність швидко навчатися,ввічливість,уважність,дисциплінованіст,ініціативність,комунікабельність,надійність,наполегливість,націленість на результат
відповідальність,чуйність,порядність,прагнення до підвищення професійного рівня,самовдосконалення,професійному зростанню розвитку,стресостійкість,впевненість в собі,цілеспрямованість,чесність,енергійність

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: