Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2024 PRO

Юрій

Організатор заходів, викладач, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бібліотекар

с 02.2021 по 08.2021 (6 месяцев)
Бібліотека ім. В.Маяковського ЦБС Дніпровського району м. Києва, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Створення презентацій, організація культурно - просвітницьких заходів

Керівник шкільного театрального гуртка

с 01.2019 по 08.2019 (7 месяцев)
Середня загальноосвітня школа №137, Київ (Освіта, наука)

Постановка музично - театральних заходів в школі силами гуртка

Доцент (з 2015 року - докторант) кафедри

с 03.2003 по 11.2018 (15 лет 8 месяцев)
КНУБА, Київ (Освіта, наука)

Викладання дисциплін з управлінським уклоном (дослідження операцій, контролінг, організація будівництва), організаційно-виховна та громадська діяльність (кураторство над академгрупами, організація просвітницько-виховних художніх заходів). Неодноразово відмічався нагородами за участь у вихованні молоді, створив молодіжний театр. Досвід подібної роботи 15 років, з них виховної понад 8 років.

Образование

Київський національний університет будівництва та архітектури

Будівельний, економіка та управління будівництва, Київ
Высшее, с 1993 по 1999 (5 лет 10 месяцев)

Отримав знання та навички, пов'язані з менеджментом та економікою, що в подальшому дозволило керувати окремими проектами, в тому числі і власним театром.

Знания и навыки

MS Word Користувач Internet Ведення соціальних мереж Movavi Movavi Video Suite Робота зі звукорежисерським пультом YAMAHA EMX 50 MC Cтворення сценаріїв Створення лекційних курсів Ведення заходів (концертів, конференцій) Ведення заходів (в тому числі конференцій) Написання наукових та аналітичних статей Vegas Pro

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Инвалидность

Вторая группа.
Ускладнене переміщення по місту пішки в зимній період (через еквіноварусне викривлення правої стопи). Інтелектуальна праця не заборонена.

Дополнительная информация

Кандидат технічних наук, доцент. Університет закінчив з відзнакою, середню школу із срібною медаллю (у спеціалізованому фізико-математичному класі). Співавтор трьох монографій (тема - інвестиційна діяльність) та кількох десятків статей. Автор успішного громадського проекту (програма ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ УЧАСТІ М.КИЄВА) ТЕПЛІ ШКОЛИ. Свого часу готував півроку в школі №182 команду на Лего-фестиваль, зараз в тій же школі є співзасновником та секретарем Клубу випускників (все це виконував і виконую на громадських засадах). Пишу вірші, на деякі з них вже написані пісні. Хотілося б працювати на Лівому березі (я там живу), хоча це не обов'язково. Бажаний початок трудового дня: так аби я встиг до роботи доїхати (я живу на Пантелеймона Куліша) і точно не в нічний час. Можлива дистанційна робота (якщо технічно вона допустима). Оплата праці, вказана в резюме є мінімально бажаною, якщо запропонують вище буду тільки радий.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: