Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 мая 2024 PRO

Valeriia

Хореограф

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
23 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Хореограф, тренер

с 04.2023 по наст. время (1 год 1 месяц)
СК "Восток", МК ДЮСШ "Восток", Харків (Краса, фітнес, спорт)

Викладання класичної хореографії с елементами ОФП, підготовка з 0 новонабраних груп дітей 3-6 років

Викладач класичного танцю, хореограф-репетитор та хореограф-постановник

с 02.2023 по 07.2023 (5 месяцев)
Школа танців "Ideal", Харків (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

На посаді я працювала із групою дітей бальної хореографї, віком від 7 до 16 років та дітей першого року навчання з напрямку народного стилізованого танцю. Під час навчання з дітьми я вивчала класичний екзерсис, стрибки, обертання, вправи для зміцнення окремо вибраних м‘язів/груп мʼзів, стретчинг, ЗФП. Принципом підходу було повільне вивчення методики виконання рухів, зростання складності за методом від простого до складного, пояснення мети кожної вправи та впливу її на подальший розвиток тіла, здобуття та покращення хореографічних навичок.

Хореограф

с 08.2019 по 02.2021 (1 год 6 месяцев)
Школа естрадного танцю «Капітан Джексон», Харків (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

До обов'язків входила хореографічно-педагогічна робота з дітьми, підготовка до концертів, постановка номерів, консультація батьків дітей щодо участі в колективі, а також ведення сторінки колективу в Інстаграм.

Образование

Харківська державна академія культури

Хореографічного мистецтва, Харьків
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Включає в себе практичне та теоретичне навчання хореографічного мистецтва танців народів світу, класичного, сучасного та історичного бального танцю, гімнастики, теоретичні знання біомеханіки рухів, народних традицій, історії хореографічного та художнього мистецтв, етнічних особливостей та їх вплив на життя та танець народу.
Танцювала у Театрі народного танцю «Заповіт» при Харківській державній академії культури; у Народному ансамблі народного танцю «Буревісник».

Знания и навыки

Пользователь ПК

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Швидко навчаюсь, уважна та тактовна, маю навички грамотної мови. Досить легко знаходжу спільну мову з людьми, емпатична, делікатна у спілкуванні. Захоплююсь психологією, медициною, мистецтвом, історією. В роботі не полюбляю і не дозволяю панібратсва, дотримуюся принципу вимогливої роботи від себе і людей з якими працюю, у праці з дітьми мені симпатизує підхід з добре організованою дисципліною, але з підтримкою, поясненням допоки дитина зрозуміє, що від неї вимагають, врахуванням індивідуальних особливостей і будуванням живих, не холодних, але з дотриманням субординації, відносин між тренером/педагогом і дітьми або клієнтами.
Окрім хореографічного мистецтва, цікавлюся - художнім, музичним, літературою. На другому місці моїм інтересом є психологія, вже майже чотири роки самостійно досліджую цю сферу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: