Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2024 PRO

Олена

Конструктор жіночого одягу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Конструктор одягу

с 02.2022 по наст. время (2 года 3 месяца)
J'amemme, Київ (Легка промисловість)

Розробка нових моделей одягу та аксесуарів, підготовка комплекту лекал, технічної документації, градації по розмірам. Проведення примірок. Робота з шовком, штучними тканинами, льном і бавовною, вовною різної щильності, лелітками, плісеровкою, штучними листовими стразами. Від суконь і корсетів до верхнього одягу і аксесуарів.

Конструктор

с 07.2021 по 02.2022 (7 месяцев)
Bezmezh brend, Київ (Легка промисловість)

Ведення проекту з розробки колекції жіночих костюмів зі смокінгами, сорочками, камербандами, краватками-метеликами для презентації в рамках UFW та подальшого виробництва від розробки конструкцій, пакетів технічної документіції до контролю пошиття зразків.

Конструктор одягу

с 09.2020 по 07.2021 (10 месяцев)
LITKOVSKAYA(дизайнерський одяг, аксесуари), Київ (Легка промисловість)

Робота з дизайнером, розробка конструкції нової моделі, підготовка повного комплекту лекал та технічної документації для виробництва (комплект лекал, специфікація комплекту лекал, конфекційна карта моделі, технічний малюнок виробу, схеми вузлів та технологічна послідовність виготовлення виробу), ведення розробки нової моделі з портними, розробка технології та підготовка зразків складних вузлів, контроль якості. Робота з індивідуальними замовленнями.

Конструктор одягу, експериментальне ательє

с 02.2020 по 06.2020 (4 месяца)
Андре Тан, Київ (Роздрібна торгівля)

Розробка експериментальних зразків 1 та 2 лінії, внесення змін, підготовка лекал і документації до масового виробництва.

Викладач з основ пошиття одягу

с 04.2019 по 02.2020 (10 месяцев)
PUSHKA, Київ (Освіта, наука)

Навчаю студентів школи самостійно створювати технічний малюнок обраної моделі, моделювати на основі базових лекал, кроїти та шити виріб на промисловому обладнанні. Основна мета-навчання основам пошиття одягу.

Конструктор одягу

с 01.2017 по 02.2019 (2 года 1 месяц)
Intense textile, Київ (Дизайн студія, ательє)

Робота з клієнтом, ведення виробу до видачі, контроль якості. Конструювання та технологія виготовлення одягу. Робота з ексклюзивними тканинами.

Конструктор одягу

с 01.1997 по 01.2003 (6 лет)
АSL, Київ (Ательє, салон одягу)

Робота з індивідуальними замовленнями та массовим виробництвом. Розробка конструкції та технології нових моделей для експериментального виробництва, внесення змін, виготовлення лекал для масового виробництва, градація лекал. Робота з індивідуальними замоленнями, зняття мірок, ведення примірок, видача готового виробу клієнту.

Конструктор, портний

с 01.1994 по 09.2020 (26 лет 8 месяцев)
Індивідуальні замовлення, Київ (Виговлення одягу за індивідуальними замовленнями)

Робота з власними клієнтами

Образование

Державна академія легкої промисловості України (нині КНУТД)

Конструктор-технолог одягу, факультет Технології одягу, Київ
Высшее, с 1989 по 1994 (5 лет)

Дополнительная информация

Працюю в індпошиві, а також маю досвід роботи з маспошивом. Володію технологіями виготовлення одягу. Сама практикую у виговленні одягу за індивідуальними замовленнями. Віддаю перевагу люксовим технологіям обробки виробу. Працюю з різними тканинами, у тому числі ексклюзивними. Маю досвід викладання основ пошиття одягу. Досвід розробки лекал моделей жіночого одягу та градації за розмірами для виробництв.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: