Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 июня 2024

Олена

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі

Фінанси/Фінанси, Киів
Высшее, с 2006 по 2008 (2 года)

Магістр з фінансів

ХФ Українського державного університету економіки і фінансів

Економіка і підприємництво/Фінанси, Харків
Неоконченное высшее, с 2002 по 2006 (4 года)

Бакалавр з фінансів

Куп'янське ПТУ-64

Бухгалтер, Куп'янськ
Среднее специальное, с 2000 по 2001 (1 год)

з відзнакою

Знания и навыки

M.E.Doc MS Office Пользователь Internet MS Outlook Windows Бест-Звіт 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк 1С УТП Вчасно FREDO Звіт BAS Бухгалтерія MS Excel Уміння працювати в режимі багатозадачності

Дополнительная информация

Загальний практичний досвід бухгалтером 12 років. Ведення ділянок: реалізація, оприбуткування, зарплата, кадри, клієнт-банк.
Функціонал: створення картки контрагента, створення картки номенклатури, ведення взаєморозрахунків з покупцями; зведення баз даних бухгалтерського і управлінського обліку; архівування первинки; перевірка, виписка і реєстрація податкового зобов'язання та коригувань до нього; вичитка договорів (наявність істотних умов договору, строку дії, можливість ведення електронного документообігу, використання факсиміле, контроль специфічних умов і тд),ведення реєстрів договорів; ведення документообігу з контрагентами як в паперовій так і в електронній формі; ведення реєстрів первинки; невеликий досвід в складанні і реєстрації акцизних накладних; оприбуткування ТМЦ і послуг; завантаження, перевірка ( дати первої події, суми і " начинення" податкового кредиту), його коректне відображення на рахунках бухобліку; контроль за реєстраційним лімітом підприємства, робота з 315 рахунком, 6412; складання податкової звітності з ПДВ; списання ТМЦ; робота з різними клієнт-банками; рознесення банківських виписок; нарахування заробітної плати, лікарняних, відпускних, компенсації відпустки, робота з ПЕП ПФУ ( формування, подача заявок, звітування про використані кошти); подання повідомлень про прийняття на роботу, складання звіту з праці, об'єднаної звітності; досвід єдиного бухгалтера - мікропідприємства - складання фінансової звітності. Участь у проведенні внутрішнього аудиту, формування внутрішніх звітів на запит керівництва.
Робота у різних бухгалтерських програмах, з електронним кабінетом платника, з ПЕП ПФУ, медок, вчасно.
Вдосконалюю свої знання, на даний час пройшла курси лектора і податкового консультанта Мар'яни Кавин :
"Бухоблік за НП(С)БО";
"Податки в Україні";
"ЗЕД від початківця до практика".

Додаткова інформація: аналітичний склад , вміння працювати в команді, відповідальна, цілеспрямована, виконавча, робота з великими об'ємами, відкрита до нових знань, швидко навчаюсь.
За потреби готова пройти поліграф.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: