Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024

Надія

Няня-гувернантка (вахта), сиделка-компаньон, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 09.2014 по наст. время (9 лет 8 месяцев)
Дошкільний навчальий заклад, Кропивницкий (Освіта, наука)

Воспитатель первой категории, ряд сертификатов и благодарностей районного и областного уровня, в том числа от КОИППО им. В.Сухомлинского

Образование

Кировоградский государственный педагогический университет им. Винниченка

Дошкольное образование, организатор дошкольного воспитания и воспитатель, Кропивницкий
Высшее, с 2014 по 2017 (2 года 4 месяца)

Воспитатель ДНЗ, второе высшее образование (первое - учитель истории и народоведения, в том же вузе), гуманитарное образование включало в себя все сферы подготовки ребенка к школе и медподготовку, все высокие баллы. Владею современными методиками обучения и воспитания дошкольников.

Дополнительное образование и сертификаты

В презентации фото сертификатов

2014

Знания и навыки

Користувач Internet Email Фотографія Проведення презентацій Вязание вышивка шитье любое рукоделие

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Маю дві вищі педагогічні освіти.
Закінчила Кіровоградський державний педуніверситет ім. Винниченка з двох фахів – вчителя історії та народознавства та, нещодавно, організатора дошкільної освіти та вихователя дітей дошкільного віку. Вчитель та вихователь за покликом серця.
Володію інтерактивними методиками розвитку дітей дошкільного віку, особливо з розвитку мовлення та образотворчого мистецтва. Сама малюю, шию. Розробила посібники для розвитку звуковимови, мовлення дітей дошкільного віку, від раннього до старшого віку, часто в роботі використовую казкотерапію, магнітні театри. Працюю індивідуально з кожною дитиною, розвиваю мілку моторику дітей різноманітними іграми, театральною діяльністю, а також власно створеними сенсорними книгами та лепбуками. З посібниками та роботою вихователя можна познайомитись у моєму портфоліо за посиланнямна сайті «Всеосвіти»
https://vseosvita.ua/library/portfolio-vihovatela-fudar-nadii-viktorivni-124536.html?fbclid=IwAR0eVZwfkxnpJDYrt9x3mi7ZxG2xhvm5e5By8VgFaG-x-UIzT6iftDGQrh8. Контактна та врівноважена, спокійна і дієва, люблю дітей. Умію знаходити спільну мову з дорослими та дітьми.
Девять років працювала директором районного музею, відповідально і творчо відносилась до роботи, розвивала у дітей потяг до історії та культури рідного краю. Працювала з дітьми шкільного віку в тому числі, вела для них екскурсії та ігротеки, свята з народознавчого напряму, приймала участь у обласних конкурсах при КДПУ ім. Винниченка, КОІППО ім. В.Сухомлинського (в тому числі презентувала роботу з шкільною молоддю), одночасно працювала вчителем історії в середній школі, вела краєзнавчий гурток "Історія рідного краю" тощо. Власні діти виросли. Перейшла працювати в дитячий садок вихователем, де і працюю чотири роки, маю хорошу характеристику з місця роботи. Медкнижка, медпідготовка при вузі. В даний час шукаю роботу няні на літній період, з перспективою подальшої співпраці. Дзвоніть, номер з вайбером.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: