Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2021 PRO

Олег

Начальник відділення, фінансист, фінансовий менеджер, казначей

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділення

с 03.2012 по 05.2019 (7 лет 2 месяца)
ПАТ "МТБ БАНК" (ПАТ "МАРФІН БАНК"), Киев (Фінанси, банки, страхування)

Основні обов’язки:
•Загальне керівництво відділенням банку (організація роботи та контроль, підбір персоналу, навчання підлеглих, тощо);
•Забезпечення ефективної, злагодженої роботи та позитивної робочої атмосфери у колективі;
•Організація процесу продажу всього спектру банківських продуктів існуючим і потенційним корпоративним та приватним клієнтам: відкриття та обслуговування рахунків юридичних та фізичних осіб, карткові продукти, інтернет-банк, валютний контроль, експортно-імпортні та кредитні операції. Формування пакетів документів юридичних справ клієнтів банку, прийняття та перевірка документів по експортно-імпортних операція клієнтів. Проведення валютного контролю;
•Планування роботи відділення банку. Регулярне складання бізнес-плану та бюджету. Збір, систематизація та аналіз показників фінансово-економічної діяльності банківського підрозділу. Володію основами бухгалтерського обліку;
•Проведення системної роботи з пошуку нових клієнтів. Проведення переговорів з питань залучення на обслуговування юридичних і фізичних осіб. Проведення презентацій;
•Представлення інтересів банку в органах державної влади, в правохоронних органах, в інших установах та організаціях;
•Підготовка та надання керівництву банку звітності фінансово-економічної діяльності відділення банку.
•Кредитування юридичних та фізичних осіб (іпотечне кредитування, автокредити, кредити на поповнення оборотних коштів, іпотечні кредити, кредити під заставу обладнання та товарів, готівкові беззаставні кредити.
•Надання банківських гарантій клієтнтам банку на участь у тендерних процедурах (перевірка всього пакету документів, проведення платежів, видача електронних гарантій);
•Особисте супроводження всього процесу видачі кредиту від збору пакету документів, аналізу діяльності та фінансового стану юридичних та фізичних осіб, проведення кредитної угоди за участю нотаріуса, оформлення застави, страхування та постійний моніторинг кредиту;
•Активна співпраця зі страховими компаніями та агентськими структурами;
•Щоденний контроль каси, ревізія грошово-матеріальних цінностей відділення банку;
•Забезпечення прибуткової діяльності відділення, виконання планових показників та приріст прибутковості;
•Контроль за дотриманням найвищих показників якості обслуговування клієнтів за стандартами іноземних банків;
•Постійний контроль безготівкових платежів а національній та іноземній валюті. Фінансовий моніторинг операцій.

Досягнення: за кілька місяців після відкриття нового відділення вдалося значно наростити клієнтську базу. Відділення мало високі показники чистого прибутку, пасивних та активних операцій, які щомісячно зростали. Відділення регулярно перевиконувало досить високі планові показники. Найбільше досягнення - це велика довіра клієнтів банку начальнику відділення, що відобразилось у дуже великий депозитний портфель та ріст клієнтської бази відділення. Неодноразово відзначений нагородами керівництва банку.

Начальник відділення

с 09.2004 по 12.2011 (7 лет 3 месяца)
АТ «Піреус банк МКБ» /Piraeus Bank/, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Загальне керівництво відділенням. Відділення надавало весь спектр банківських послуг: Відкриття та ведення рахунків юридичних та фізичних осіб, карткові продукти, інтернет–банк, експортно-імпортні операції, кредитування юридичних та фізичних осіб. Для фізичних осіб – автокредити, іпотечні кредити, споживчі кредити під заставу нерухомості, під заставу депозиту. Для юридичних осіб – овердрафт та кредитна лінія.
Основні обов’язки: організація процесу продажу всього спектру банківських продуктів існуючим і потенційним корпоративним та приватним клієнтам; забезпечення ефективної, злагодженої роботи та позитивної робочої атмосфери у колективі; проведення системної роботи по залученню нових клієнтів, як юридичних, так і фізичних осіб; забезпечення прибуткової діяльності відділення, виконання планових показників; надання звітності та узгодження різних аспектів діяльності відділення і ін.
Досягнення: щорічно спостерігався стрімкий ріст пасивів відділення, кількості клієнтів, доходу відділення та кредитного портфелю. За підсумками 2009 року відділення єдине з відділень м. Києва виконало поставлені річні плани і отримало премію. За підсумками 2010 року ввійшло до 8-ки найкращих в Україні за рівнем виконання планів, а також до 4-ки із найвищим показником виконання плану по кредитуванню. Станом на кінець листопада 2011 року відділення було на першому місці за комплексним показником виконання плану серед відділень АТ «Піреус банк МКБ» в м. Києві.
На базі відділення проводилась підготовка нового персоналу для інших відділень.

Начальник відділення

с 12.2003 по 09.2004 (9 месяцев)
АКБ «Укрсоцбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Основні обов’язки: Керівництво роботою відділення та аналіз його діяльності. Кредитування фізичних осіб на купівлю житла, автомобілів, товарів тривалого вжитку. Кредитування юридичних осіб. Моніторинг кредитів, аналіз роботи відділення. Робота по випуску та обслуговуванню платіжних карт (великий зарплатний проект). Маю практичний досвід завантаження та інкасації банкомату.
Досягнення: за період моєї роботи чистий прибуток відділення зріс в двічі. Значно зросла клієнтська база.

Провідний економіст відділу корпоративних клієнтів Київської обласної філії акціонерно-комерційного банку «Укрсоцбанк»

с 08.2003 по 12.2003 (4 месяца)
АКБ «Укрсоцбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Основні обов’язки: робота по залученню клієнтів на обслуговування в банк, консультації клієнтів з питань банківських продуктів, подання звітності в ГО і ін.

Образование

Національний агроекологічний університет

Менеджмент організацій, магістр, Житомир
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 9 месяцев)

Закінчив у вересні 2001 року магістратуру при Національному агроекологічному університеті м.Житомир за фаховим спрямуванням по спеціальності «Менеджмент організацій». Під час навчання:
у 1998 році проходив виробничу практику /6 місяців/ в Англії.
у 2002 році проходив виробничу практику /6 місяців/ в Швейцарії.
В даний час являюсь здобувачем в аспірантурі Поліського національного університету м. Житомир за спеціальністю «Економіка агропромислового комплексу».

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Outlook HCL Notes Здатність до навчання ОДБ ProFIX RS-Bank Western Union Аверс-Бухгалтерія

Знание языков

  • Английский — средний
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Маю значний досвід роботи з клієнтами, зорієнтований на досягнення високої якості обслуговування клієнтів. Володію необхідною законодавчо-нормативною інформацією для роботи відділення банку. А також практичними знаннями операційної та касової роботи. Маю практичні навички кредитування юридичних та фізичних осіб.
Зорієнтований на досягнення цілей, максимальна самоорганізація, стійкість в стресових ситуаціях, висока працездатність, відповідальність за кінцевий результат. Доведена здатність аналізувати, планувати. Робота з великими об'ємами інформації. Висока робоча етика, командний дух. Дуже відповідальний. Маю досвід відкриття банківських відділень з «нуля».
Пройшов значну кількість тренінгів, навчань та семінарів зорієнтованих на досконале вивчення банківських продуктів, їх ефективних продаж, високої якості обслуговування клієнтів та вивчення законодавчо-нормативних актів (валютний контроль, фінансовий моніторинг і ін.)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: