Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 января 2020 PRO

Людмила

Викладач, науковий співробітник, менеджер проекту (агробізнес), 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

завідувач лабораторії

с 06.2014 по наст. время (9 лет 11 месяцев)
Інститут агроекології і природокористування НААН, Київ (екологія, сільське господарство, лісівництво)

Організація, координація та проведення досліджень в галузі сталого формування українських агроекосистем в умовах глобальної зміни клімату, а саме відновлення радіаційно-забруднених сільськогосподарських ландшафтів різних типів з точки зору кліматичних коливань, еколого-економічних аспектів експлуатації радіоактивно забруднених земель контексті екосистемних послуг тощо; визначення перспектив розвитку лабораторії, вибору основних методик та ефективних дослідницьких засобів; формування методичних рекомендацій, нормативних документів, баз даних про результати досліджень; участь у відборі персоналу, їх атестація, інструктаж, оцінка діяльності та підвищення кваліфікації, участь у підготовці наукових кадрів тощо.

Завідувач сектору

с 02.2013 по 06.2014 (1 год 4 месяца)
Інститут агроекології і природокористування НААН, Київ (екологія, сільське господарство, лісівництво, наука)

Проведення досліджень в галузі сталого розвитку регіону Українського Полісся в умовах радіаційного забруднення, а саме відновлення радіаційно-забруднених сільськогосподарських ландшафтів, еколого-економічних аспектів експлуатації радіоактивно забруднених земель тощо; визначення перспектив розвитку сектору, вибору основних методик та ефективних дослідницьких засобів; формування методичних рекомендацій, нормативних документів, баз даних про результати досліджень; участь у відборі персоналу, їх атестація, інструктаж, оцінка діяльності та підвищення кваліфікації; перевірка правильності результатів, отриманих підлеглими; участь у конференціях, симпозіумах, круглих столах; публікація результатів наукових досліджень тощо.

Науковий співробітник

с 01.2010 по 02.2013 (3 года 1 месяц)
Інститут агроекології і природокористування НААН, Київ (екологія, сільське господарство, лісівництво, наука)

Участь у складанні планів і методичних програм досліджень і розробок; участь у організації та проведення наукових досліджень; публікація результатів наукових досліджень та їх презентація на конференціях, симпозіумах, круглих столах; участь у формуванні методичних рекомендацій, нормативних документів, стандартів; участь у впровадженні результатів досліджень і розробок тощо.

Образование

Вінницький державний аграрний університет

Агрономічний факультет, спеціальність: вчений агроном спеціалізація: садово-паркове і рекреаційне будівництво, Вінниця
Высшее, с 2001 по 2006 (4 года 8 месяцев)

Диплом бакалавра за спеціальністю "вчений агроном" з розширеним переліком природничих предметів, що дає право викладати. Диплом спеціалісті зі спеціалізацією "садово-паркове і рекреаційне будівництво".

Дополнительное образование и сертификаты

Школа кадрового резерву, Вінницька обласна рада

2006

«Сільськогосподарська радіоекологія і радіобіологія», Міжнародний інститут інновацій «Освіта-наука-розвиток», м. Варшава

01.09.2017-30.11.2017

«Experimental Radioecology and Radiobiology», УІСГР, НУБІП України (Україна), CERAD (Норвегія), м. Київ, м. Чорнобиль

01.06.20108-15.06.2018

«Agroecological Approaches for Sustainable Intensive Agriculture», MASHAV, Ізраїль

22.10.2018-9.11.2018

Знания и навыки

MS Office Adobe Photoshop Google Docs Google Chrome Google Водіння авто Adobe Проведення презентацій Gmail Statistica Maple Origin

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Кандидат сільськогосподарських наук. Рівень володіння англійською мовою - офіційний сертифікат В2 (рівень розмовної мови - С1). Наполеглива, самомотивована, стресостійка. Швидко адаптуюся і вчуся. Добре працюю як у команді, так і індивідуально.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: