Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5458524

Юрист, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Турийск
Готов работать:
Владимир, Ковель, Нововолынск

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист за ГІГ контрактом

с 05.2019 по 04.2022 (2 года 11 месяцев)
у ФОП, Турійськ (Транспорт, логістика)

Діяльність у сфері бізнес-права. Діяльність у сфері бухгалтерського та кадрового обліку, консультування з питань оподаткування та створення структури управління та логістики у ФОП. Відкриття ФОП «під ключ». Створення баз даних управління виробничо-господарською діяльністю у відповідності до нових вимог податкового законодавства та товарного обліку. Діяльність у сфері права, представництво в судах та адміністративних органах. Консультування з питань оподаткування та комерційної діяльності. Проведення ревізії - інвентаризації товарних залишків у торгових точках та введення її результатів у базу даних підприємця.

Державний реєстратор Центру надання адміністративних послуг

с 10.2016 по 05.2018 (1 год 7 месяцев)
Районна державна адміністрація, Турійськ (Державні організації)

Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців. Адміністратор щодо реєстрації громадських формувань.

Юрист

с 04.2008 по 02.2011 (2 года 10 месяцев)
ТзОВ "Ера", Ковель (IT)

•Претензійно-кадрове діловодство, представництво в судах та адміністративних органах.

Підприємець

с 11.1997 по 12.2011 (14 лет 1 месяц)
ФОП Приступа О.М., Турійськ (Юриспруденція)

•Юридичні послуги на підставі Ліцензії Мінюсту України /Цивільне, господарське, трудове, адміністративне право/ по Волинській області.
•Інформаційно-освітні послуги – Інтернет, комп’ютерний клас та курси. Встановлення та обслуговування бухгалтерських комп’ютерних програм. Створення баз даних управління виробничо-господарською діяльністю юридичних та фізичних осіб. Розробка та впровадження бізнес-планів та створення бізнесу «під ключ»
•Технічні послуги – оперативна поліграфія, поставка, ремонт та обслуговування оргтехніки

Юрисконсульт

с 02.1997 по 07.1999 (2 года 5 месяцев)
Турійська райспоживспілки, Турійськ (Роздрібна торгівля)

Вперше в районі в системі кооперації створено структурний підрозділ "під ключ"

Юрист

с 02.1993 по 03.1996 (3 года 1 месяц)
Турійського райвійськкомату, районної ради, Ковельської митниці, Ковель (Державні організації)

Виконувала обов'язки державного службовця на посадах -Юрисконсульт Турійського райвійськкомату, Інспектор відділу по боротьбі з контрабандою та порушенням митних правил Ковельської митниці, в.о . зав. Юридичним відділом Турійської районної ради

Юрисконсульт

с 04.1988 по 02.1993 (4 года 10 месяцев)
Радгосп "Радянська Україна", Турійськ (Сільське господарство, агробізнес)

Виконання обов'язків юрисконсульта згідно посадової інструкції

Юрисконсульт

с 07.1987 по 04.1988 (9 месяцев)
Райвиконком, Турійськ (Державні організації)

Виконання обов'язків юрисконсульта згідно посадової інструкції

Образование

Кубанський державний університет

Факультет -юридичний. Спеціальність -правознавець, Краснодар
Высшее, с 1985 по 1991 (5 лет 9 месяцев)

Державно-правова спеціалізація

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінг-курс по програмі розвитку ООН

лютий 2001 року

Онлайн курс PROMETHEUS «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства».

2021 жовтень

СЕО майданчика Zakupki.Prom.ua "Спрощена закупівля від А до Я"

2021 червень

Онлайн курс «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Рівненського ЦПТО ДСЗ

2022 3 місяці

Знания и навыки

Знання законодавства України Працюю в Аналітично-правовій системі «ZakonOnline» Знання підсистеми "Електронний суд" Користуюсь Електронними сервісами ДПС ПФ Дія Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання процесуального права Знання бухгалтерських програм Створюю бази даних в програмах обліку Аналітичні таблиці Та дашборди в програмі Excel за даними бухгалтерських програм. Створюю тривимірну графіку у програмі Autodesk 3ds Max Надаю послуги грантрайтингу Неконфліктність Впевненість Комунікабельність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Польский — выше среднего
  • Французский — выше среднего
  • Русский — свободно

Инвалидность

Третья группа.
Гіпертонічна хвороба

Дополнительная информация

Маю хороше аналітичне, реалістичне та перспективне мислення, а також впевнені організаторські здібності. Маю практичний підприємницький досвід та можливість керувати кількома завданнями одночасно, з залученням великої кількості людей та різних напрямків діяльності. Розробка, аналіз, підготовка висновків щодо юридичної обґрунтованості проектів не тільки з податкових питань. Практика притягнення до всіх видів регресної відповідальності в досудовому порядку. Здійснюю пошук та аналіз судової практики за допомогою Аналітично-правової системи «ZakonOnline», якою користуюсь постійно та є її багаторічним передплатником. Надаю консультації в різних галузях права, а також можу надати практичну юридичну допомогу в більшості звернень як структур юридичної особи- роботодавця так і фізичним особам – посадовцям та найманим працівникам.
Маю власне технічне, програмне забезпечення для дистанційної роботи та доступ до електронних сервісів тому є комунікабельна, мобільна та легко орієнтуюсь на новому місці та маю бажання розвиватися та рости разом із командою компанії-роботодавця, а також ділитися власним досвідом. Маю здатність ефективно працювати на результат як і з мінімальним контролем самостійно- так і в команді компанії.
Маю досвід роботи в гуманітарних, благодійних та правозахисних організаціях, а також досвід роботи з громадами та владою як місцевою так і з більшістю інших областей України, а тепер ще й у Республіці Польща.
Вільне користування комп’ютером та досвід в організації управлінського та бухгалтерського обліку у різних форм бізнесу.
У 2022 році пройшла дистанційне навчання та закінчила курс Рівненського ЦПТО ДСЗ за програмою «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Маю відповідне Посвідчення №4323 від 31 жовтня 2022 року. Маючи попередню освіту художника та широке коло знайомств, спілкування та участі в мистецькому середовищі та рекламному бізнесі розширила його ще за рахунок ІТ-дизайнерської спільноти.
У вересні 2022 року пройшла конкурсний відбір на навчання у Вищій школі демократії та права у місті Грудзьондз. Де з грудня по травень 2023 року вивчала польську мову та польське законодавство. Зараз вже маю відповідне ZAŚWIADCZENIE на роботу опікуном, вихователем або здійснювати соціальний патронат над фізичними особами у відповідності до вимог законодавства Республіки Польща. У вересні 2023 року закінчила курс «Особливості польського ринку праці для бухгалтерів-українців», маю відповідний сертифікат. Ці курси дали можливість для організації та відкриття бізнесу в РПольща, або релокаці бізнесу з України в РПольща або навпаки.
У 2021 році пройшла навчання з курсів Публічні закупівлі уже маю Сертифікати СЕО майданчика Zakupki.prom.ua щодо спрощеної закупівлі та роботи в системі Prozorro та з електронним каталогом Prozorro Market. Отриманні знання дали можливість бути учасником у системі Prozorro , як на стороні Замовника та Підрядника.
Також в кінці 2021 закінчила курси та маю Сертифікат «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства». Успішно застосовую на практиці. Є новостворені соціальні підприємства під ключ. Частина працюючих підприємств в процесі підготовки до отримання статусу соціальних. Розроблені та подані бізнес-плани та грантові заявки для участі в конкурсах для отримання інвестиції як для різних форм підприємництва так і для особистісного розвитку.
Наразі з 2023 року постійно проходжу дистанційні курси по грантрайтингу.
З березня 2024 року почала навчання на 5-курсах «Excel для бухгалтера та фінменеджера», «Управлінський облік», «Фінансовий менеджер», «Управлінський облік в ВАS» «Фінансовий директор» в онлайн – школі бухгалтерії АVS. Отримані знання дадуть можливість готувати, читати та аналізувати управлінську і фінансову звітність, а також приймати рішення та надавати докази в судових засіданнях та аргументувати заперечення при перевірках на основі цифр, фактів та внутрішньогосподарських документів. Маю актуальну підписку «АVS Фінанс 365»
В лютому 2001 року пройшла навчання на тренінг-курсі для місцевих органів влади та ділових кіл України по програмі розвитку ООН “Інвестиційний менеджмент в місцевому самоврядуванні”, маю відповідний Сертифікат UKR/99/010-213.застосовую на практиці до даного часу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: