Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2024

Олег

Начальник службы безопасности банка, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Волощенко Олег Володимирович

Адреса: м. Київ, вул. М. Залки, 7/5, кв.65
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (моб.)
Дата народження 23 січня 1972 року
Національність Українець

ОСВІТА

1989- 1994навчання у Київському державному Університеті будівництва та архітектури: спеціальність інженер – будівельник промислових та цивільних будівель

1998-2002 навчання у Академії Державної Податкової Адміністрації України: юридичний факультет, спеціальність правознавство, державне право та управління, фінансове право, банківське право.

ДОСВІД РОБОТИ

2014 - Начальник СБ ПАТ "БРОКБИЗНЕСБАНК"

2009 - 2014 Директор підприємства з надання послуг охорони.

2007 – 2009Начальник департаменту Служби безпеки ЗАТ «Ренесанс – Життя», організація заходів, щодо відвернення внутрішньої та зовнішньої загрози підприємству, організація внутрішнього об‘єктового режиму доступу, представник Групи «Спутник» (Москва) – надання допомоги в пошуку 2007 – 2009Начальник департаменту Служби безпеки ЗАТ «Ренесанс – Життя», організація заходів, щодо відвернення внутрішньої та зовнішньої загрози підприємству, організація внутрішнього об‘єктового режиму доступу, представник Групи «Спутник» (Москва) – надання допомоги в пошуку українських активів, потенційно цікавих для придбання компаніями Росії.

2005 – 2007Начальник Служби безпеки, в.о. юристконсульта, завідуючий сектором фінансового моніторингу, Перша Київська філія ВАТ АБ „Укргазбанк”,

2004 – 2005Заступник Директора КП “ЕМІР” - підрозділ КП “ДОМОТЕХНІКА” (торгівля вбудованою побутовою технікою). Організація роботи з регіональними клієнтами, робота з клієнтами у яких виникли фінансові проблеми, координація роботи регіональних менеджерів.

2001 – 2004Головний спеціаліст відділу фінансової безпеки Управління безпеки АКБ „ТАС - Комерцбанк", офіс знаходиться у м. Києві по вул. Комінтерну, 30. Супроводження фінансової діяльності банківської установи, включаючи: перевірку надійності позичальників, як фізичних так і юридичних осіб, робота з проблемними кредитами, погашення заборгованості в примусовому порядку з залученням Державної виконавчої служби, реалізація заставного майна, представництво інтересів банку у кримінальних та цивільних справах, робота з правоохоронними органами в т.ч. відповіді на запити, організація виїмок, надання допомоги по розшуку непорядних позичальників. Залучення клієнтів на обслуговування до банківської установи, в т.ч. на касове обслуговування. Сприяння Валютному управлінню у проведені валютних операцій з готівкою. Організація пропускного режиму, співпраця з 2001 – 2004Головний спеціаліст відділу фінансової безпеки Управління безпеки АКБ „ТАС - Комерцбанк", офіс знаходиться у м. Києві по вул. Комінтерну, 30. Супроводження фінансової діяльності банківської установи, включаючи: перевірку надійності позичальників, як фізичних так і юридичних осіб, робота з проблемними кредитами, погашення заборгованості в примусовому порядку з залученням Державної виконавчої служби, реалізація заставного майна, представництво інтересів банку у кримінальних та цивільних справах, робота з правоохоронними органами в т.ч. відповіді на запити, організація виїмок, надання допомоги по розшуку непорядних позичальників. Залучення клієнтів на обслуговування до банківської установи, в т.ч. на касове обслуговування. Сприяння Валютному управлінню у проведені валютних операцій з готівкою. Організація пропускного режиму, співпраця з Державною службою охорони. Проведення експрес оцінки заставного майна.

2001 - 2001Провідний спеціаліст відділу фінансової безпеки Служби безпеки КБ „ПРИВАТБАНК" офіс знаходиться у м. Дніпропетровську. Супроводження фінансової діяльності банківської установи, включаючи: перевірку благонадійності позичальників фізичних. Робота з проблемними позичальниками, представництво інтересів банку в Державній виконавчій службі.

1995 - 2001Офіцер Служби безпеки України. Оперативна робота.

1994-1995Інженер Київського державного науково-дослідного проектно-
конструкторського інституту „ЕНЕРГОПРОЕКТ". Розробка металевих конструкцій для АЕС України.

ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ

МовиУкраїнська, російська - вільно
Англійська - базовий рівень.

ЗнанняВільно володію такими програмами: Windows 95, 98, 2000, ХР, комп'ютерMicrosoft Office 97, 2000, Excel, Netscape Navigator, Іnternet Explorer та ОДБ.

ООСОБИСТІ ЯКОСТІ

Цілеспрямований, вмію швидко приймати рішення в екстримальних ситуаціях, комунікабельний, займаюсь спортом. Маю власний автомобіль.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: