Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2024 PRO

Тетяна

Інженер з охорони праці, 12 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
55 лет
Город:
Васильков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з охорони праці

с 03.2020 по 09.2022 (2 года 6 месяцев)
ТОВ "Аква Косметикс Груп", м. Васильків (Краса, фітнес, спорт)

За сумісництвом з 12.03.2018 р. працювала в ТОВ "Укрхарчопромкомплекс" (харчова промисловість, переробка риби). Брала участь в успішному проведенні аудитів BSCI, перевірках Держпраці. Повний пакет документів з охорони праці та пожежної безпеки (накази, інструкції, Положення, атестація робочих місць, навчання, медогляди, дозвіл (декларація) на роботи з підвищеною небезпекою і т.д.)

Інженер ОП

с 09.2015 по 12.2020 (5 лет 3 месяца)
ДП "Капарол Україна", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Охорона праці з нуля! Навчання,проведення атестації робочих місць, інструкції з охорони праці за професіями та видами робіт, організація мед.оглядів, Положення, СУОП, аудит, визначення робіт з підвищеною небезпекою, дозволи на виконання робіт з підвищеною небезпекою, декларації тощо.

Інженер з охорони праці

с 04.1989 по 08.2014 (25 лет 4 месяца)
ПАТ "Укртелеком", Васильків (Телекомунікації, зв'язок)

Пройшла шлях від інженера з охорони праці ВЗ "Васильківрайтелеком" до Інженер з ОП 1 категорії Київської обласної філії електрозв"язку.

Образование

Київський Політехнікум зв"язку

Технік лінійних споруд зв"язку, Київ
Среднее специальное, с 1986 по 1989 (2 года 7 месяцев)

Знания и навыки

MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Охорона праці та пожежна безпека (створення нормативної бази (Положення, інструкції, накази і т.д.). Супровід перевірок Держпраці, аудити, дозвіл (декларація) на виконання робіт з підвищеною небезпекою, виконання приписів Держпраці, медогляд, атестація і т.д. Маю досвід роботи в сфері охорони праці та пожежної безпеки 34 роки в різних галузях (зв"язок, харчова промисловість, оптова та роздрібна торгівля). Готова до роботи на посаді не повної занятості в залежності від штату Підприємства у м. Васильків, Глеваха, Калинівка і т.д. Заробітна плата обговорюється на співбесіді. Вона залежить від кількості штату підприємства, оцінки ризиків та робіт з підвищеною небезпекою, наявності (або відсутності) дозволів, декларацій, ідентифікації об"єкта і т.д.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: