Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5478434

Юрист, юрисконсульт, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Дубно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник

с 03.2017 по наст. время (7 лет 1 месяц)
Юриспруденція

Захист інтересів громадян та установ в кримінальних, цивільних, адміністративних та господарських справах

Образование

Львівський національний університет

Правничий, юрист, Львів
Высшее, с 2000 по 2004 (4 года 3 месяца)

Знания и навыки

MS Office ЛІГА:ЗАКОН Управіння колективом

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Французский — выше среднего

Дополнительная информация

з 2012 по 2015 рік працював на посаді юрисконсульта державного підприємства. З 2015 по 2016 рік очолював центр з надання безоплатної правової допомоги. На зазначених посадах самостійно здійснював повну юридичну підтримку діяльності установ, правовий супровід корпоративних процедур, перевірок контролюючих органів (податкова, КРУ, Управління праці, Держгірпромнагляд тощо). Безпосередньо займався складанням, правовим аналізом договорів; супроводжував їх укладання та виконання. Вів претензійно-позовну роботу, відпрацьовував процесуальні документи в суди всіх інстанцій. Маю досвід в супроводженні реєстраційних та нотаріальних дій. Надавав відповідну інформацію на запити правоохоронних та контролюючих органів. Здійснював аналіз і контроль за станом дебіторської та кредиторської заборгованості.
З 2017 року займаюсь адвокатською діяльністю. Веду постійну рубрику «Порада адвоката» в ЗМІ Дубенського, Млинівського, Демидівського та Радивилівського районів. Маю власний автомобіль. Згоден працювати не нормовано. Поважаю думку колективу, прислуховуюсь до точки зору колег по роботі. Маю досвід реагування в нестандартних, конфліктних ситуаціях та при виникненні форс-мажорних обставин. Перебуваючи на посадах юрисконсульта, директора центру надання правової допомоги, займаючись адвокатською діяльністю постійно спілкувався та спілкуюсь з громадянами, вислуховую їх заяви, скарги, пропозиції та вживаю заходи по їх вирішенню їх проблем. До роботи відношусь відповідально. Перед вирішенням будь-яких завдань аналізую хід їх виконання та настання очікуваних позитивних результатів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: