Елла
Керуючий рестораном, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 56 лет
- Город:
- Луцк
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5493496
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 03.2023 по 11.2023
(8 месяцев)
Пивна ресторація Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник керуючого магазином
с 06.2022 по 02.2023
(8 месяцев)
СП Салют, Луцьк (Роздрібна торгівля)
Завідувач виробництвом виробничого відділу ( кулінарія , випічка , кондитерка)
с 05.2021 по 04.2022
(11 месяцев)
ООО «ДЕМАРТ», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
• Організація та координація торгових та виробничих процесів кулінарії і, пекарні , та кондитерського цеху.
• Забезпечення безперебійної роботи закладу.
• Забезпечення раціонального використання трудових та матеріальних ресурсів.
• Управління персоналом, мотивація, контроль та навчання персоналу.
• Проведення інвентаризацій.
Керуюча закладом
с 03.2020 по 01.2021
(10 месяцев)
Кафе « Оливия», Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
• Розробка та оновлення асортименту основного меню.
•Формування команди, керування персоналом, якісне навчання персоналу.
• Розробка та використання мотивації працівників, формування штатного розкладу, складання графіків, табелів.
•Складання, затвердження та контроль технологічних та калькуляційних карт.
•Ведення та контроль адміністративно-технічного та господарського стану ресторану.
•Проведення планових та позапланових інвентаризацій з виявленням недостачі та надлишків підприємства.
•Матеріальний облік, облік касових операцій та касової дисципліни.
• Безпосереднє здійснення закупівель, пошук постачальників, аналіз ринку, ведення звітності.
Заступник управителя з виробництва
с 06.2019 по 10.2019
(4 месяца)
Супермаркет Varus, Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)
Відділ кулінарія-випічка-м'ясо
• Контроль усіх процесів відділу.
• Контроль якості продукції на вітрині.
• Контроль товарообігу, доходу та рентабельності виробництва.
• Проведення інвентаризації, контроль списань.
• Організація та планування роботи співробітників.
Директор кафе
с 09.2017 по 06.2019
(1 год 9 месяцев)
ФОП Короленко Є.Л. Варенична, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
• Запуск закладу з нуля, встановлення меню та обліку в кафе.
• Запуск програмного забезпечення з нуля (R-Kipper, Forest, Компас тощо), а також реєстрація та ведення касових апаратів.
• Розробка та оновлення асортименту основного меню.
• Формування команди, керування персоналом, якісне навчання персоналу.
• Розробка та запровадження мотивації працівників, формування штатного розкладу, складання графіків, табелів.
• Складання, затвердження та контроль технологічних та калькуляційних карт.
• Ведення та контроль адміністративно-технічного та господарського стану ресторану.
• Проведення планових та позапланових інвентаризацій з виявленням недостачі та надлишків підприємства.
• Матеріальний облік, облік касових операцій та касової дисципліни.
• Безпосереднє здійснення закупівель, пошук постачальників, аналіз ринку, звітування.
Технолог
с 12.2012 по 08.2017
(4 года 8 месяцев)
ФОП Головіна Е.Б. Розважальний комплекс «Бегемот», Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
• Розробка та оновлення асортименту основного меню.
• Складання, затвердження та контроль технологічних та калькуляційних карт.
• Проведення планових та позапланових інвентаризацій з виявленням недостачі та надлишків підприємства.
• Безпосереднє здійснення закупівель, пошук постачальників, аналіз ринку, звітування.
• Організація та контроль великих вечірок, весільних урочистостей, фуршетів, організація свят під ключ із шоу програмою, організація та контроль рекламних заходів.
Образование
Киевский национальный университет культуры и искусств
Готельно - ресторанний бізнес, Дніпро
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года)
Похожие кандидаты
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Луцк, Житомир
,
еще 8 городов
Директор ресторану
Луцк, Удаленно
Керуючий рестораном
Луцк, Житомир
,
еще 8 городов
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
30000 грн, Луцк, Ивано-Франковск
,
еще 7 городов
Управляющий отельно-ресторанным комплексом
30000 грн, Луцк, Винница
,
еще 8 городов