Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 октября 2021

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5497166

Менеджер з продажу, закупівель зерна і агрономії (область)

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Римик Володимир Михайлович
м.Івано-Франківськ
тел.. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Вік: 48 років
Режим роботи: повний робочий день
Категорії: Керівництво, сільське господарство, агробізнес, торгівля, продажі, закупівлі.

Досвід роботи :

Керівник відділу ЗЕД

ТзОВ «Крок-Імекстрейд», м.Івано-Франківськ (Експорт агропродукції, імпорт зерна і мінеральних добрив, оптова торгівля олійними та зерновими культурами на внутрішньому ринку України).
З 10.2009 р. - по теперішній час (11 років )
Займаюсь здійсненням експорту с/г продукції (в тому числі нішеві с/г культури); формуванням цінової і маркетингової політики; моніторингом конкурентного середовища; відповідальний за комунікацію з закордонними партнерами і підписання контрактів на поставку с/г продукції. Проводжу роботу з ключовими клієнтами, відповідаю за вирішення спірних питань з клієнтами. Займаюсь : аналізом ринку постачальників продукції; пошуком нових постачальників продукції; укладенням договорів поставки; роботою з транспортними компаніями. Відслідковую контроль взаєморозрахунків. Керівництво командою у 4 підлеглих.

Менеджер відділу ЗЕД
ТзОВ «Холдингова компанія «Крок» реорганізована в ТзОВ «Крок-Імекстрейд»
З 09.1996 р. по 10.2009 р. (13 років 1 місяць).
В мої обов’язки входило закупівля казеїну в Україні, пошук постачальників агропродукції,перевірка якості продукції, укладення договорів поставки, контроль процесу постачання продукції, ведення первинної бухгалтерії;контроль взаєморозрахунків, укладання договорів з КХП, укладання договорів з відділеннями Укрзалізниці на транспортування вантажів, контроль і здійснення відвантаження зерна з КХП на кордон і в порти України, укладання договорів з брокерськими фірмами для замитнення вантажів в різних областях України, робота з митницею і ДХІ, фітосанітарною і ветеринарною службою на кордоні і транспорті.
В період з вересня 1996 року по жовтень 2009 року проводив закупку Товару (пшениця, кукурудза, ячмінь, ріпак, гірчиця, горох, гречиха, соняшник, вика, люпин, соя, кінські боби, льон, коріандр, розторопша і інші) і його відправку на експорт на умовах DAF, DAP,DDU і CPT (інкотермс 1990,2000, 2010) на хлібоприймальних підприємствах: Вінницької області, Волинської області, Івано-Франківської області , Кіровоградської області, АР Крим, Луганської області, Львівської області, Одеської області, Рівненської області, Сумської області, Тернопільської області, Харківської області, Херсонської області, Хмельницької області, Черкаської області.

Комерційний директор
ТзОВ «Меланж» ,м.Івано-Франківськ (Виробництво макаронних виробів)
З 11.1995 р. по 09.1996 р (11 місяців)
Забезпечення виробництва сировиною і збут готових виробів.

Комерційний агент
СП «Аліус» м.Івано-Франківськ (Виробництво газованої води ).
З 09.1994 р. по 10.1995 р. (1 рік 1 місяць)
Відповідальний за доставку пластикової тари, цукру і концентратів для виробництва газованих напоїв. Збут готової продукції в мережу магазинів м.Івано-Франківська, області та комерційним фірмам за межі області.

Лаборант
Інститут хрестоцвітних культур УААН м.Івано-Франківськ.
З 06.1993 р. по 08.1994 р. (1 рік 2 місяця)
Робота на дослідних ділянках і в лабораторії землеробства.

Служба в ВМФ з 05.1991р. по 05.1993 р.

Обліковець в колгоспі «Правда» Тисменицького р-ну Івано-Франківської області.
03.1991 р. по 05.1991 р.

Освіта :
Тернопільська академія народного господарства
спеціальність «Економіка і підприємництво / міжнародна економіка»
Повна вища. Навчання з 21.12.2000 р. по 30.06.2005 р.
Снятинський с/г технікум
Спеціальність «Агрономія» . Навчання з 09.1987р. по 03.1991р. (3 роки 6 місяців)

Знання мов: українська, російська. Розумію польську мову. Англійська – А1,А2
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Досвід роботи з клієнтами в агросекторі в сфері закупівель зернових. Напрацьована клієнтська база виробників c/г культур. Готовий до відряджень. Впевнений користувач ПК. Водій зі стажем , права категорії В. Володію навичками оформлення договорів поставки і знаннями основних стандартів та ДСТУ на сільськогосподарську продукцію. Знаю як і можу здійснювати експорт с/г продукції .
Особисті якості: Здатний швидко вчитися, цілеспрямований і наполегливий. Вмію працювати в команді, планувати і організовувати свій робочий день.

Публікації : Статья в журнале «АПК-Информ» ИТОГИ № 11(17) ноябрь 2015 . «Основным преимуществом украинских альтернативных масличных остается высокое качество» . Страница 37.

Мета пошуку роботи: Знайти роботу в фірмі на посаді регіонального менеджера (представника, менеджера) по закупівлі зернових, олійних і нішевих культурах в західних областях України. Знайти застосування своїм знанням, вмінням, ентузіазму та навичкам, навчитися нового, поділитися досвідом, бути важливою ланкою колективу. Працювати і заробляти.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: