Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2024 PRO

Andriy

Різноробочий

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст

с 12.2021 по наст. время (2 года 6 месяцев)
Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області, Киев (Державні організації)

1.За дорученням керівництва розгляд кореспонденції, звернень фізичних та юридичних осіб, що надходять до Шевченківського відділу. 2. Надання начальнику або заступнику відділу пропозиції щодо планування роботи відділу. 3. За дорученням керівництва підготовка доповідних записок, довідок, аналітичних матеріалів та інших документів у межах компетенції. 4. Розгляд кореспонденції, звернень фізичних осіб з питань оформлення паспорта громадянина України, уклеювання фотокарток, обмін паспорта, видачі паспортів замість утрачених або викрадених (у формі картки). 5. Здійснення в межах своєї компетенції прийом документів у фізичних осіб з питань оформлення паспорта громадянина України у формі картки, уклеювання фотокарток, обмін паспорта, видачі паспортів замість утрачених або викрадених, проведення процедури встановлення особи у межах своєї компетенції. 7. Здійснення заходів, перевірки щодо ідентифікації особи та встановлення належності до громадянства України по прийнятим матеріалам, передбачені законодавством, необхідні для прийняття рішення про видачу паспорта громадянина України у формі картки. 8. Здійснення інших право-застосовних повноважень на основі й на виконання законодавства України. 9. Перевірка повноти та правильність зібраних матеріалів по документуванню паспортом громадянина України у формі картки замість втрачених, формування справ по втраті паспорта громадянина України, реєстрація їх та відповідно до термінів, визначених законодавством, готує матеріали керівництву відділу для прийняття рішення про видачу паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. 10. Розгляд матеріалів справ та прийняття рішення щодо документування громадян паспортом громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон оформлені уповноваженими суб’єктами (ЦНАП, ДП «Документ» 11. Здійснення виїзних оформлень щодо документування громадян паспортом громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон осіб, які через тривалі розлади здоров‘я не можуть самостійно пересуватися.

Адміністратор відділу надання адміністративних послуг

с 04.2021 по 11.2021 (7 месяцев)
Управління (Центр) надання адміністративних послуг Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації, Киев (Державні організації)

Здійснював прийом від суб’єктів звернень документів, необхідних для надання адміністративних послуг, їх реєстрацію та подання документів (їх копій) відповідним суб’єктам надання адміністративних послуг не пізніше наступного робочого дня після їх отримання, з дотриманням вимог Закону України «Про захист персональних даних».
Формує, на підставі пред’явлених громадянами України документів, для оформлення паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду закордон, із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру заяви-анкети для внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, видає оформлені документи.
Проводить, під час прийняття документів від заявника, перевірку на наявність підстав для відмови у прийнятті документів для оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта. Здійснює видачу або забезпечує надсилання через засоби поштового зв’язку суб’єктам звернень результатів надання адміністративних послуг (у тому числі рішення про відмову в задоволенні заяви суб’єкта звернення), повідомлення про можливість отримання адміністративних послуг, оформлених суб’єктами надання адміністративних послуг.
Здійснює контроль за додержанням суб’єктами надання адміністративних послуг строку розгляду справ та прийняття рішень.
Видає або забезпечує направлення через засоби поштового зв’язку суб’єктам звернень результатів надання адміністративних послуг (у тому числі рішення про відмову в задоволенні заяви суб’єкта звернення), повідомлення про можливість отримання адміністративних послуг, оформлених суб’єктами надання адміністративних послуг.
Виконує контрольні документи від інших установ (організацій), розглядає звернення громадян, депутатські звернення, інші документи та готує відповіді, в межах компетенції.
Виконує доручення керівництва та інші завдання передбачені нормами законодавства.
Проводить роботу по взаємодії зі структурними підрозділами райдержадміністрації та місцевими дозвільними органами.

Реєстратор відділу по роботі з клієнтами

с 09.2019 по 08.2020 (11 месяцев)
Документ-сервіс «Готово», Київ (Державні організації)

забезпечення надання суб'єкту звернення достовірної та вичерпної інформації і консультації щодо вимог та порядку надання адміністративної послуги;
•забезпечення прийому документів від суб'єкта звернення необхідних для надання адміністративної послуги та здійснює їх реєстрацію;
•здійснення формування пакету документів отриманих у суб'єкта звернення та передачу його державному реєстратору для прийняття відповідного рішення;
•здійснення видачі результатів надання адміністративних послуг;
•здійснення контроль за дотриманням державними реєстраторами строків розгляду пакетів документів та прийняття по ним рішень;
•забезпечення захисту персональних даних від несанкціонованого доступу;
•забезпечення інформування суб'єкта звернення про розгляд його заяви та результат наданої послуги;
•забезпечення надання адміністративних послуг у випадках передбачених законом;

Адміністратор

с 03.2018 по 05.2019 (1 год 2 месяца)
Frat social club, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Підрахунок каси за день. Обслуговування клієнтів. Підключення проекторів, клікерів, мікрофонів. Підготовка закладу до проведення івентів

Член бригади ресторану

с 03.2018 по 07.2018 (4 месяца)
McDonalds, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом та збір замовлень.
Виконання стандартів компанії.
Обслуговування гостей закладу.

Заступник завідувача гуртожитку

с 04.2016 по 12.2019 (3 года 8 месяцев)
КНУКіМ, Київ (Освіта, наука)

Контроль оплат за проживання у гуртожитку. Підготовка службових заяв. Формування особових справ мешканців.

Образование

КУК

Міжнародні відносини, Київ
Высшее, с 2018 по 2021 (2 года 10 месяцев)

Друга вища

Кнукім

Музичне мистецтво, Київ
Высшее, с 2015 по 2019 (3 года 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Робота з ксероксом Робота з оргтехнікою Робота з принтером Робота зі сканером Ініціативність Самомотивація

Знание языков

  • Английский — средний
  • Испанский — начинающий
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Про себе можу сказати що я відповідальний. Навчаюся швидко.

2020 р. - отримав подяку за сумлінну працю і високий професіоналізм
2020р. - проходив практику у Печерському районному у м. Києві відділі державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ)
2021р. - проходив практику у Печерському районному у м. Києві відділі державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ)

Похожие кандидаты

Горничная, разнорабочая
Другие страны, Каменец-Подольский

Комплектувальник, робочий на виробництво
Другие страны, Житомир

Різноробочий
Другие страны

Різноробочий
Другие страны

Рабочий
35000 грн, Другие страны

Різноробочий
Другие страны, Львов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: