Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024

Тетяна

Викладач біології, правознавства, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Пользователь ПК Користувач ПК Делопроизводство

Дополнительная информация

Резюме

П.І.Б.:Бобко Тетяна Володимирівна
Особисті дані:31.12.1978 р.н., 40 років, громадянка України,
не заміжня, дітей немає.
Контактна інформація:м. Київ, Святошинський р-н, вул. Клавдіївська, 24.
т. дом. 409-03-39
т. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета:Отримати посаду для реалізації своїх професійних компетенцій.
Бажаний рівень заробітної плати: від 15 000 грн.
Освіта: 1996 - 1999 р.р. навчання в Київському медичному училищі № 1 (денна форма навчання) за спеціальністю «Медико-профілактична справа», отримала кваліфікацію «Санітарний фельдшер»;

1999 - 2004 р.р. навчання у Ніжинському державному педагогічному університеті ім. Миколи Гоголя (заочна форма навчання) за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія», здобула кваліфікацію вчителя біології, валеології та основ екології;

2007 - 2011 р.р. навчання у Національній академії внутрішніх справ в м. Києві (заочна форма навчання) за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію юриста (2 вища освіта);

2011 - 2012 р.р. навчання в магістратурі Національної академії внутрішніх справ, отримала диплом «Магістра», спеціалізація:
цивільно-правова.

Додаткова освіта: У 2016 році закінчила курси підвищення кваліфікації в ПрАТ «ВНЗ» «Міжрегіональна Академія управління персоналом» та отримала свідоцтво за програмою «Директор з персоналу».

У 2018 році закінчила курси підвищення кваліфікації в ПВНЗ «Європейський університет» та отримала свідоцтво за напрямом 101 «Екологія».

Професійні навички: Маю уміння та навички у сфері профілактичної медицини, контроль за проходженням періодичних медичних оглядів персоналу, контроль та нагляд за комунальними об’єктами тощо (7 років).
Маю знання, уміння та навички у педагогічній, методичній, виховній та науковій діяльності, написання наукових статей, участь у науково-теоретичних, науково-практичних конференціях та круглих столах, робота у приймальній комісії НАВС, маю навички діловодства, учать у підготовці наукових робіт (10 років).

Методичні рекомендації (співавтор):
1. Науково-методичні рекомендації «Проблеми мотивації на навчання і службу в ОВС та адаптації молодих фахівців до професійної діяльності, сучасні психологічні методики й технології щодо їх виявлення та подальшого вдосконалення», підготовлено відповідні акти щодо їх апробації та впровадження в практику.
2. Науково-методичні рекомендації «Внутрішньоособистісні фактори адаптації студентів першого курсу», проведено емпіричне дослідження та підготовлені практичні рекомендації щодо покращання стану адаптації та мотивації студентів 1-го курсу на навчання та впровадження в навчально-виховний процес ННІПП НАВС.
3. Відповідно до доручення керівництва НАВС підготовлено науково-методичні рекомендації для керівного та науково-педагогічного складу навчально-наукових інститутів НАВС щодо реабілітації та адаптації:
- курсантів 2-4 курсів, переведених на навчання в НАВС з ЛДУВС та ДЮІ МВС України;
- військовослужбовців-учасників АТО.

Наукові статті (співавтор):

1. Підюков П.П., Дронова О.С., Мазур С.Л., Бобко Т.В. «Психологічний тренінг у роботі з працівниками ОВС» // Наука і правоохорона.- 2014.- № 1. – С. 111-119.

2. Підюков П.П., Устименко Т.П., Мазур С.Л., Амонс М.О. Бобко Т.В. «Підготовка, підготовленість, готовність і майстерність як професійно-психологічні категорії й невід’ємні складові успішної професіоналізації та кар’єрного зростання сучасного фахівця ОВС» // Південноукраїнський павничий часопис: наук. журн. / Одес. держ. ун-т внутр. справ. О. - 2014. - № 2.– С. 48-50.

3. Підюков П.П., Дронова О.С., Варлакова Є.О., Мазур С.Л., Бобко Т.В. «Проблеми психологічної реабілітації та адаптації курсантів, переведених на навчання до ВНЗ МВС із зони АТО: науково-методичні рекомендації та поради командирам і вихователям щодо їх розв’язання» // Наука і правоохорона.- 2014. - № 3. – С. 241-247.

4. Підюков П.П., Устименко Т.П., Дронова О.С., Варлакова Є.О., Мазур С.Л., Бобко Т.В. «Кіберзлочинність як суттєва перепона євроінтеграції України та серйозна загроза її економічній безпеці, правам і законним інтересам громадянського суспільства: психолого-юридична характеристика» // НАУКА «Міліція України». – 2014. - № 9-10. – С. 23-26.

Тези наукових конференцій, семінарів:
1. Бобко Т.В. Організація самостійної роботи студентів-правознавців: збірник матеріалів Науково-практичного семінару «Актуальні питання психологічного забезпечення навчально-виховного процесу у ВНЗ» (28.11.2013 р.) – К.: Нац. акад. внутр. справ. – 2013. – С. 8 – 10.

2. Бобко Т.В., Дронова О.С., Мазур С.Л. «Психопрофілактика конфліктів в ОВС» – тези доповіді на III Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми юридичної психології» (25.04.2014), К. -С.182-184.

Знання мови:Досконало володію українською та російською мовами, німецька мова – зі словником.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: