Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Сергій

Инженер-конструктор, моделлер, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Инженер-конструктор

с 07.2009 по наст. время (14 лет 10 месяцев)
ТОВ "Бастіон-СВ", Ивано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Я - інженер-конструктор і спеціаліст з САПР, маю понад 20 років досвіду в галузі 3D-моделювання, 2D-креслення, проектування і аналізу конструкцій та загальних інженерних компонентів. Область діяльності: твердотільне (включаючи параметричне) моделювання металоконструкцій у 3D (сходи, огорожі, ворота, ферми-перекриття, малі архітектурні форми тощо); деталей у 3D; збірок у 3D; - при необхідності з візуалізацією; створення креслень; підготовка розгорток виробів із листового матеріалу (метал, фанера, пластик) на лазерний/плазмовий різ (DXF, SVG); підготовка моделей на 3D-друк/обробку на ЧПУ (STL, STEP/STP, IGES/IGS, F3D); конвертація файлів з/в формати: DWG, STEP/STP, IGES/IGS, F3D; аналіз та оптимізація форм (Shape Optimization). Середовище моделювання: AutoCAD, Fusion 360, SolidWorks, Blender. Оцифрування растрових зображень у векторний формат SVG, DXF. Під час розробки приділяється особлива увага деталям продукту.

Директор

с 09.1996 по 06.2008 (11 лет 9 месяцев)
ЗМС, Івано-Франківськ (Послуги для населення та бізнесу)

Управління сіткою роздрібної торівлі та послуг для населення. Аналіз діяльності підприємства для збільшення його ефективності, розробка схем планування і бюджетування, контроль виконання плану постачання та реалізації.

Образование

ІФІНГ (ИФИНГ)

ФАЕ, Автоматика та управління в технічних системах (Автоматика и управление в технических системах), Івано- Франківськ (Ивано-Франковск)
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Знания и навыки

AutoCAD Blender MS Office SolidWorks Fusion 360 Користувач Internet Отримання, обробка та аналіз даних в Excel Power Qwery Створення форм ПДФ, що заповнюються. Вилучення та аналіз даних форм ПДФ, що заповнюються.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: